|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:16 pm
Anzelmo Ozzwald Anzelmo ehh... *trzymajac tego misia i podchodzi do stolika i nalewa sobie herbatki* *popija owa herbatke* znajdzie sie jeszcze tej herbatki troche? *patrzy do dzbanka* no jeszcze jest... *wlewa herbatki do kubka i podaje owy kubek dla Ozziego* prosze... *pije* a ty czemu nie spisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:18 pm
czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik*
bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:19 pm
Ozzwald *pije* a ty czemu nie spisz? primo: mi wystarczaja 4 godzinki snu... =_=' o 2 sie poloze, a o 6 wstane... (i jazda nad jeziorko xD ) duo: zara lece po swiezy, goracy chlebek do piekarni... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:21 pm
Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee hmm... to jest dobry pomysl... =^_^= tyle ze... na dworzu i tak jest bardziej goraco niz u mnie w domu xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee *siada przy niej* nawiazywalem kontakty.... *dziubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Ozzwald *pije* a ty czemu nie spisz? primo: mi wystarczaja 4 godzinki snu... =_=' o 2 sie poloze, a o 6 wstane... (i jazda nad jeziorko xD ) duo: zara lece po swiezy, goracy chlebek do piekarni... xDD ale fajnie... ja to musze z 10godzin spac, zeby byc wyspana x3 po siwze buleczki? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:22 pm
Ozzwald Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee *siada przy niej* nawiazywalem kontakty.... *dziubek* zostawiles mnie... ty brutalu ty! x3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:22 pm
Anzelmo Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee hmm... to jest dobry pomysl... =^_^= tyle ze... na dworzu i tak jest bardziej goraco niz u mnie w domu xP przynajmniej kolejek nie bedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:23 pm
Aidanna ale fajnie... ja to musze z 10godzin spac, zeby byc wyspana x3 po siwze buleczki? o.O hmm... moze tez kupie... ale nie sa konieczne xD chlebek najwazniejszy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:24 pm
Ozzwald Anzelmo Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee hmm... to jest dobry pomysl... =^_^= tyle ze... na dworzu i tak jest bardziej goraco niz u mnie w domu xP przynajmniej kolejek nie bedzie mrgreen nooo... to na pewno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:25 pm
Anzelmo Ozzwald Anzelmo Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee hmm... to jest dobry pomysl... =^_^= tyle ze... na dworzu i tak jest bardziej goraco niz u mnie w domu xP przynajmniej kolejek nie bedzie mrgreen nooo... to na pewno xd i co wazniejsze nie bedzie emerytek marudzacych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:26 pm
Anzelmo Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee hmm... to jest dobry pomysl... =^_^= tyle ze... na dworzu i tak jest bardziej goraco niz u mnie w domu xP no ja juz byla na spacerze o 21 i fajnie milusio bylo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:27 pm
Ozzwald Anzelmo Ozzwald Anzelmo Aidanna czuje sie olana x3 *czlapie na fotelik* bym poszla sobie teraz na spacer x3 milo... chlodno... whee hmm... to jest dobry pomysl... =^_^= tyle ze... na dworzu i tak jest bardziej goraco niz u mnie w domu xP przynajmniej kolejek nie bedzie mrgreen nooo... to na pewno xd i co wazniejsze nie bedzie emerytek marudzacych talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:28 pm
Ozzwald i co wazniejsze nie bedzie emerytek marudzacych emerytki... ty juz mi nic nie mow... wczoraj oberwalem z torby z zakupami od emerytki, poniewaz wchodzilem po schodach i nie raczylem sie zapytac czy jej pomoc... xPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:29 pm
Aidanna no ja juz byla na spacerze o 21 i fajnie milusio bylo 4laugh hmm... chyba tez pojde zara na spacerek... =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|