|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:30 am
degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd no wiesz kamyczku Ty taki zapracowany to miales prawo nie zauwazyc lol ja sadzilam ze czyis inny mulek to jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:32 am
degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:36 am
Ryuukei oshii degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd no wiesz kamyczku Ty taki zapracowany to miales prawo nie zauwazyc lol ja sadzilam ze czyis inny mulek to jest ninja Zbyt podobny sposob pisania maja te 2 osoby sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:37 am
EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:41 am
degenerat EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic. oceniasz inteligencje czlowieka po tym jak sie z nim wodki napijesz neutral ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:45 am
Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic. oceniasz inteligencje czlowieka po tym jak sie z nim wodki napijesz neutral ?Chcesz poznac nature człowieka daj mu alkohol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:47 am
Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic. oceniasz inteligencje czlowieka po tym jak sie z nim wodki napijesz neutral ?to taki jego chwyt....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:52 am
Ozzwald Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic. oceniasz inteligencje czlowieka po tym jak sie z nim wodki napijesz neutral ?to taki jego chwyt.... Kazdy jakies ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:54 am
degenerat Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic. oceniasz inteligencje czlowieka po tym jak sie z nim wodki napijesz neutral ?Chcesz poznac nature człowieka daj mu alkohol. co ma natura do inteligecji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:55 am
degenerat Ozzwald Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd Kasmizara? A on taki inteligentny sie wydawał... lol Nie wiem, nie znam nie oceniam, nie pilem z nim zeby to okreslic. oceniasz inteligencje czlowieka po tym jak sie z nim wodki napijesz neutral ?to taki jego chwyt.... Kazdy jakies ma. Kazdy ma ale nie kazdy ma dobry. Koniczyna... dziewczyny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:58 am
Ozzwald co ma natura do inteligecji Wg. Mnie bardzo wiele, zazebiaja sie poniekat.Ale to juz moje subiektywne przemyslenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:59 am
degenerat Ozzwald co ma natura do inteligecji Wg. Mnie bardzo wiele, zazebiaja sie poniekat.Ale to juz moje subiektywne przemyslenia. acHA....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|