|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:50 am
' ałaaa... okii >.< *wstaje* *idzie i kladzie sie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:50 am
EvilYuki Anzelmo EvilYuki ty spryciarzu... Jeszcze żebym była sama w pokoju... ale jak w wakacje mieszkam z siostrą, to siedzimy do późna. Wreszcie jest czas, żeby się nagadać czy obejrzeć razem anime i tak leci do pierwszej, drugiej... coz... oki... dobranoc wszystkim... (tlumaczenie: ide do sklepu, bede pozniej xP ) *przytula sie od lezacej EvilYuki i zasypia* *wali go łokciem w oko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:53 am
Anzelmo ' ałaaa... okii >.< *wstaje* *idzie i kladzie sie na kanapie* to było niechcacy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:55 am
no i czemu się śmiejesz z kolegi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:09 am
Yuki...
Teraz looknij sobie na www.kdr.net.pl Na forum... w odpowiedznich działach. Przeczytaj najlepiej FAQ by Chise. I załóż sobie już konto na KDR- tylko nie na "Dark KDR"- to jest server testowy... . Tam masz link jak "Control Panel". Pojawi ci sie nowa strona, tam dajesz Register... i dalej jazda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:14 am
Bardier Yuki... Teraz looknij sobie na www.kdr.net.pl Na forum... w odpowiedznich działach. Przeczytaj najlepiej FAQ by Chise. I załóż sobie już konto na KDR- tylko nie na "Dark KDR"- to jest server testowy... . Tam masz link jak "Control Panel". Pojawi ci sie nowa strona, tam dajesz Register... i dalej jazda. ta jest mistrzu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:15 am
whee Witaj, Degsiu. Co tam beze mnie na PPC słychać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:15 am
*wstaje* niechcacy? x.x *wlewa sobie herbatki do kubka i popija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:17 am
EvilYuki whee Witaj, Degsiu. Co tam beze mnie na PPC słychać? xd A przyjemnie, a czemu bez Ciebie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:19 am
degenerat EvilYuki whee Witaj, Degsiu. Co tam beze mnie na PPC słychać? xd A przyjemnie, a czemu bez Ciebie? sweatdrop ninja widac ze jestes bardzo zorientowany ze dawno ja zbanowano ninja
witam tak pozatym niedobra wladza czuwa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:21 am
Ryuukei oshii degenerat EvilYuki whee Witaj, Degsiu. Co tam beze mnie na PPC słychać? xd A przyjemnie, a czemu bez Ciebie? sweatdrop ninja widac ze jestes bardzo zorientowany ze dawno ja zbanowano ninja
witam tak pozatym niedobra wladza czuwa ninja Jak to zbanowano? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:23 am
Za siwe włosy 3nodding a potem dostalam zaproszenie ponownie, ale nie przyjęłam... Będę tam musiała za jakiś czas muła puścić, bo ciekawa jestem, co Mumbi wyprawia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:25 am
EvilYuki Za siwe włosy 3nodding a potem dostalam zaproszenie ponownie, ale nie przyjęłam... Będę tam musiała za jakiś czas muła puścić, bo ciekawa jestem, co Mumbi wyprawia xd emo dawno jej nie bylo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 1:25 am
EvilYuki Za siwe włosy 3nodding a potem dostalam zaproszenie ponownie, ale nie przyjęłam... Będę tam musiała za jakiś czas muła puścić, bo ciekawa jestem, co Mumbi wyprawia xd Kurna, nawet nie przyczailem ze Cie nie ma mrgreen Mumbi ucichla, nie wiem czemu ale mam to dziwne przeczucie ze to mulek pana Kasmizara xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|