|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:38 am
YumiTao Aidanna Yumi!! eek blaugh *tulos* ola ! mrgreen
#Bill Withers - Grandma's Hands heart opowiadaj co u Ciebie nyo!? xd Bardier: ale maruda jestes x3 sciagnie sie, albo nie xp i tak wszystkiego naraz nie sciagne.... teraz dociagnie sie part3 i starczy na dzisiaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:41 am
Aidanna YumiTao Aidanna ale sie wooolno sciaga to RO domokun ja sobie dałam siana z RO ,jak sie okazało po sciagnieciu ze jakis plik jest uszkodzony ... szkoda czasu na to. a jak sprawdzic, czy dziala czy ni? whee a bo ja wiem ? chyba raczej w trakcie sciaganie nie da sie sprawdzic czy cos działa ... rolleyes
zapytajmy o to pana Bardier'a domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:42 am
YumiTao Aidanna ale sie wooolno sciaga to RO domokun ja sobie dałam siana z RO ,jak sie okazało po sciagnieciu ze jakis plik jest uszkodzony ... szkoda czasu na to. Właśnie o tym mówie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:44 am
YumiTao Aidanna YumiTao Aidanna ale sie wooolno sciaga to RO domokun ja sobie dałam siana z RO ,jak sie okazało po sciagnieciu ze jakis plik jest uszkodzony ... szkoda czasu na to. a jak sprawdzic, czy dziala czy ni? whee a bo ja wiem ? chyba raczej w trakcie sciaganie nie da sie sprawdzic czy cos działa ... rolleyes
zapytajmy o to pana Bardier'a domokun Włączyc xd xp A znacie jakieś inne sposoby xD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:45 am
YumiTao Aidanna YumiTao Aidanna ale sie wooolno sciaga to RO domokun ja sobie dałam siana z RO ,jak sie okazało po sciagnieciu ze jakis plik jest uszkodzony ... szkoda czasu na to. a jak sprawdzic, czy dziala czy ni? whee a bo ja wiem ? chyba raczej w trakcie sciaganie nie da sie sprawdzic czy cos działa ... rolleyes
zapytajmy o to pana Bardier'a domokun e tam.... sciagne i tak, bo zawsze chcialam zobaczyc co to jest whee ide ogladac pile 2.... papaaaa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:49 am
Aidanna e tam.... sciagne i tak, bo zawsze chcialam zobaczyc co to jest whee ide ogladac pile 2.... papaaaa 4laugh piła 2 jest zajebista jak i 1 3nodding
do zobaczenia :* ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:49 am
Aidanna YumiTao Aidanna YumiTao Aidanna ale sie wooolno sciaga to RO domokun ja sobie dałam siana z RO ,jak sie okazało po sciagnieciu ze jakis plik jest uszkodzony ... szkoda czasu na to. a jak sprawdzic, czy dziala czy ni? whee a bo ja wiem ? chyba raczej w trakcie sciaganie nie da sie sprawdzic czy cos działa ... rolleyes
zapytajmy o to pana Bardier'a domokun e tam.... sciagne i tak, bo zawsze chcialam zobaczyc co to jest whee ide ogladac pile 2.... papaaaa 4laugh Harcore rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:53 am
#Chic - Dance, Dance mrgreen to dopiero hardcore ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:57 am
Hey... powiedz mi... gdzie tu an gaii moge znaleźć te fajne komiksy... z tym Ianem itd.
Bo dawno tu niebyłem, wiele sie pozmieniało a chciałbym doczytać historyjkę, jak się skończyła itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:58 am
lece a czasem spadam ...
pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:59 am
Bardier Hey... powiedz mi... gdzie tu an gaii moge znaleźć te fajne komiksy... z tym Ianem itd. Bo dawno tu niebyłem, wiele sie pozmieniało a chciałbym doczytać historyjkę, jak się skończyła itd. mnie tu tez baaadzrooo dawno nie było ,więc Ci nie pomoge : P
cya : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|