|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 2:10 am
Przypominasz mi z twarzy Kylie Minogue smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 5:10 am
Kyoko Suomi Dark_Pegassus A to ja jestem ninja http://img413.imageshack.us/img413/4065/burakcl4.jpg wygladasz mi na metala blaugh mały błąd ale blisko... bardzo rzadko słucham metalu, częściej słucham lekkiego rocka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 7:40 am
A co sie bede czaic.. ninja  Mua heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 7:41 am
Kyoko Suomi A co sie bede czaic.. ninja  Mua heart MASZCUUUUUDNE OCZĘTA!!!!!! heart heart heart 3nodding xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 7:47 am
zuzika Kyoko Suomi A co sie bede czaic.. ninja [imidz] Mua heart MASZCUUUUUDNE OCZĘTA!!!!!! heart heart heart 3nodding xD jejus, dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 8:05 am
Kyoko Suomi zuzika Kyoko Suomi A co sie bede czaic.. ninja [imidz] Mua heart MASZCUUUUUDNE OCZĘTA!!!!!! heart heart heart 3nodding xD jejus, dziekuje whee you welcome xD *czy jak to tam się mówi...* prosz bardz xD ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 8:56 am
jakby komus bardo zalezao na mojej starej, zapitej facjacie, to www.c00n.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:01 am
Omega Sun Przypominasz mi z twarzy Kylie Minogue smile super xD
szkoda ze nie mam jej ciala.. zonk.. Kyoko ! sliiiicznaaaaa eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:04 am
c00n jakby komus bardo zalezao na mojej starej, zapitej facjacie, to www.c00n.deviantart.com fajnyś mrgreen uuu.. i ciekawa galeria ;3 heart *waczuje go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:14 am
Lethiel c00n jakby komus bardo zalezao na mojej starej, zapitej facjacie, to www.c00n.deviantart.com fajnyś mrgreen uuu.. i ciekawa galeria ;3 heart *waczuje go* a pamitasz mnie jeszcze wogoole??:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:15 am
Lethiel super xD
szkoda ze nie mam jej ciala.. zonk.. Kyoko ! sliiiicznaaaaa eek heart nie no, nie przesadzajmy sweatdrop c00n -> masz fajny fryz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:54 am
c00n Lethiel c00n jakby komus bardo zalezao na mojej starej, zapitej facjacie, to www.c00n.deviantart.com fajnyś mrgreen uuu.. i ciekawa galeria ;3 heart *waczuje go* a pamitasz mnie jeszcze wogoole??:> wooodzuuu.. *dotarlo do niej* *ach!* heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:55 am
Kyoko Suomi Lethiel super xD
szkoda ze nie mam jej ciala.. zonk.. Kyoko ! sliiiicznaaaaa eek heart nie no, nie przesadzajmy sweatdrop c00n -> masz fajny fryz blaugh nie przesadzam whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 1:23 pm
Kyoko Suomi Lethiel super xD
szkoda ze nie mam jej ciala.. zonk.. Kyoko ! sliiiicznaaaaa eek heart nie no, nie przesadzajmy sweatdrop c00n -> masz fajny fryz blaugh dzieki, dzieki smile Lethi-> no, jedna osoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|