|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:37 pm
revcat Delein the Wildest ojaaacie, ja tez chce sie poklocic! jedziesz dzika jedziesz mrgreen ty jestes normalny, regularny debil! 'cycat z kiepskich'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:38 pm
BeeWolf Delein the Wildest ojaaacie, ja tez chce sie poklocic! Dajesz mała kręcisz tyłkiem w obcisłych (za małych) majtkach xD *merd ogonem* ale tak samaa-a? a gole boogie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:13 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest ojaaacie, ja tez chce sie poklocic! Dajesz mała kręcisz tyłkiem w obcisłych (za małych) majtkach xD *merd ogonem* ale tak samaa-a? a gole boogie? Na mogę pomachać ptakiem i pohulać jajkami w boxerkach. Idziesz na to ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 5:31 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest ojaaacie, ja tez chce sie poklocic! Dajesz mała kręcisz tyłkiem w obcisłych (za małych) majtkach xD *merd ogonem* ale tak samaa-a? a gole boogie? Na mogę pomachać ptakiem i pohulać jajkami w boxerkach. Idziesz na to ? mrgreen W boxerkach? Na-aaaah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:09 am
ninja
*przychodzi Lisica ze swoją walizeczką ubrana w półprzezroczysty koronkowy gorset, majtusie, pończoszki w kolorze bordo i takiegoż koloru 10-ciocentymetrowe szpile*
Bee, pozwól tu na moment. Będziesz, mój drogi.. rurą.
To przy jakiej muzyce mam Wam zatańczyć? Albo lepiej: przy jakim alkoholu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 10:49 am
`Lisica` ninja *przychodzi Lisica ze swoją walizeczką ubrana w półprzezroczysty koronkowy gorset, majtusie, pończoszki w kolorze bordo i takiegoż koloru 10-ciocentymetrowe szpile*
To przy jakiej muzyce mam Wam zatańczyć? Albo lepiej: przy jakim alkoholu? mrgreen Przy pékatej butelce szlachetnego Jacka'o Danielsa. (Na poczátek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 12:16 pm
racqel `Lisica` ninja *przychodzi Lisica ze swoją walizeczką ubrana w półprzezroczysty koronkowy gorset, majtusie, pończoszki w kolorze bordo i takiegoż koloru 10-ciocentymetrowe szpile*
To przy jakiej muzyce mam Wam zatańczyć? Albo lepiej: przy jakim alkoholu? mrgreen Przy pékatej butelce szlachetnego Jacka'o Danielsa. (Na poczátek) *ustawia Beeczkę przed publicznością (chyba na razie nieliczną) a sama staje za nim i obejmuje jego tors... ociera się Bee... dotyka swoimi plecami jego pleców, masuje beeczkowe jędrne pośladki, po czym wyłania się zza swojego studenta, bierze pejcz do ręki, spogląda wymownie w oczy Raquela i mówi...* Zrobisz mi niegrzecznie mocnego drinka, czy chcesz dostać tym pejczem po pupie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:55 pm
`Lisica` racqel `Lisica` ninja *przychodzi Lisica ze swoją walizeczką ubrana w półprzezroczysty koronkowy gorset, majtusie, pończoszki w kolorze bordo i takiegoż koloru 10-ciocentymetrowe szpile*
To przy jakiej muzyce mam Wam zatańczyć? Albo lepiej: przy jakim alkoholu? mrgreen Przy pékatej butelce szlachetnego Jacka'o Danielsa. (Na poczátek) *ustawia Beeczkę przed publicznością (chyba na razie nieliczną) a sama staje za nim i obejmuje jego tors... ociera się Bee... dotyka swoimi plecami jego pleców, masuje beeczkowe jędrne pośladki, po czym wyłania się zza swojego studenta, bierze pejcz do ręki, spogląda wymownie w oczy Raquela i mówi...* Zrobisz mi niegrzecznie mocnego drinka, czy chcesz dostać tym pejczem po pupie?
Ty, ty się tak mną nie rozporządzaj jesteś za młoda.
Obgryza nogę od stołu. Lisi lisi lisku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 2:25 pm
BeeWolf
Ty, ty się tak mną nie rozporządzaj jesteś za młoda.
Obgryza nogę od stołu. Lisi lisi lisku. *odwraca się do Bee*
Najwyraźniej chcesz mnie zdenerwować.
*sama obsługuje się Finlandią... jeden kielonek... drugi... trzeci... zagryza kanapką (skąd się wzięła tego nie wiem, ale to na pewno była kanapka)*
Na kolana, Wilczusiu. Albo zacznij bzykać... jak gzo-pies mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 11:52 pm
*w*
*robi kanapki na zapleczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 4:32 am
*merda ogonem* *wyskubuje pchly*
czas sie wykapac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:01 am
*trzesacymi sie rekoma nalewa drinki, przy okazji rozlewajac pól butelki dookola. Lapie sie za ciezka szklanke i toczy wokolo przekrwionymi oczami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:50 am
racqel *trzesacymi sie rekoma nalewa drinki, przy okazji rozlewajac pól butelki dookola. Lapie sie za ciezka szklanke i toczy wokolo przekrwionymi oczami* *podstawia mu haka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:34 am
*macha ze zdenerwowania ogonem*
Co do cholery jest z tą publicznością?!?!
*ubiera się, pakuje walizkę i wychodzi... i zabiera wszelki przynieniony alkohol*
Beeczka, idziesz, czy zostajesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 11:32 am
Delein the Wildest racqel *trzesacymi sie rekoma nalewa drinki, przy okazji rozlewajac pól butelki dookola. Lapie sie za ciezka szklanke i toczy wokolo przekrwionymi oczami* *podstawia mu haka* *ale on siedzi na skajowym fotelu z Matrixa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|