|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:35 pm
w skali do 10 otrzymuje 9,6 mrgreen
tylko podobno z charakteru pipa.. ale popodrywac zawsze mozna xd
a ja mam taka slabosc ze jak mam dobry humor.. to alkohol dziala 5 razy mocniej rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:37 pm
Baliaur w skali do 10 otrzymuje 9,6 mrgreen
a ja mam taka slabosc ze jak mam dobry humor.. to alkohol dziala 5 razy mocniej rofl wiesz ja wychodze z zalozenia ze zawsze mozna popodrywac bo to dowodzi tego jak bardzo jestes zdrowa psychicznie i to jest naturalny odruch xd jezeli 9,6 to prawie bog sexu xd ale charakter ehhhhhhh N/C twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:41 pm
Twisted_Exile Baliaur w skali do 10 otrzymuje 9,6 mrgreen
a ja mam taka slabosc ze jak mam dobry humor.. to alkohol dziala 5 razy mocniej rofl wiesz ja wychodze z zalozenia ze zawsze mozna popodrywac bo to dowodzi tego jak bardzo jestes zdrowa psychicznie i to jest naturalny odruch xd jezeli 9,6 to prawie bog sexu xd ale charakter ehhhhhhh N/C twisted u mnie bog seksu mialby 96 cool na 10 xd a u mnie ma te 9 za wloski i za rylo mwah mrgreen jak ja lubie facetow z ladnie wycieniowanymi wloskami.. of corz nie kazdemu to pasi.... ale ja go ne znam.. tylko mi tak mowili... a co inni mowia wiesz sama ile jest warte.. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:46 pm
Baliaur u mnie bog seksu mialby 96 cool na 10 xd a u mnie ma te 9 za wloski i za rylo mwah mrgreen jak ja lubie facetow z ladnie wycieniowanymi wloskami.. of corz nie kazdemu to pasi.... ale ja go ne znam.. tylko mi tak mowili... a co inni mowia wiesz sama ile jest warte.. stressed jezeli go znasz jedynie z opisu to lepiej sama sprawdz jaki jest naprawde bo ja sie sama przekonalam ze niekturzy z czystej zawisci moga kogos w czyis oczach pograzyc i tak mozna ominac pare naprawde wartosciowych ludzi....moj bo sexu hmmm....ja tam lubie takich z krotkimi wloskami z "misiowata" budowa ciala whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:50 pm
ja tam na body nie zwracam za wielkiej uwagi ale musi byc miso pysio z buzini ladny i nie wygladac dzieciuchowato pirate i nienawidze zbyt przypakowanych stressed i przepalonych slonce pedziow sweatdrop
pfe xp i musi ladnie pachniec... cool heart
i chhhharrrrakterrrr mrgreen ale to material na kolejny referat lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:53 pm
Baliaur ja tam na body nie zwracam za wielkiej uwagi ale musi byc miso pysio z buzini ladny i nie wygladac dzieciuchowato pirate i nienawidze zbyt przypakowanych stressed i przepalonych slonce pedziow sweatdrop
i chhhharrrrakterrrr mrgreen ale to material na kolejny referat lol tez nie lubie pakerow stressed moj brat to taki pedzio typowy podoba sie takim typowym suczkom bo na solarke chodzi uzywa tony kremow i tego typu rzeczy taki typowy metrohomosexualista xd tak o chrakterze nie ma nawet co opowiadac bo cala noc bysmy na to poswiecily xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:59 pm
Twisted_Exile Baliaur ja tam na body nie zwracam za wielkiej uwagi ale musi byc miso pysio z buzini ladny i nie wygladac dzieciuchowato pirate i nienawidze zbyt przypakowanych stressed i przepalonych slonce pedziow sweatdrop
i chhhharrrrakterrrr mrgreen ale to material na kolejny referat lol tez nie lubie pakerow stressed moj brat to taki pedzio typowy podoba sie takim typowym suczkom bo na solarke chodzi uzywa tony kremow i tego typu rzeczy taki typowy metrohomosexualista xd tak o chrakterze nie ma nawet co opowiadac bo cala noc bysmy na to poswiecily xd twisted u metro jest fajne to ze o siebie dbaja maja ladnioe ostrzyrzone wloski (powtarzasz sie bali stressed ) i sie pozadnie ubieraja, moze niektorzy pedziowato.. coz... ale za to nieeee do zniesienia jest jak facet chodzi na solarke... talk2hand i dba o siebie bardziej niz baba rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:02 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur ja tam na body nie zwracam za wielkiej uwagi ale musi byc miso pysio z buzini ladny i nie wygladac dzieciuchowato pirate i nienawidze zbyt przypakowanych stressed i przepalonych slonce pedziow sweatdrop
i chhhharrrrakterrrr mrgreen ale to material na kolejny referat lol tez nie lubie pakerow stressed moj brat to taki pedzio typowy podoba sie takim typowym suczkom bo na solarke chodzi uzywa tony kremow i tego typu rzeczy taki typowy metrohomosexualista xd tak o chrakterze nie ma nawet co opowiadac bo cala noc bysmy na to poswiecily xd twisted u metro jest fajne to ze o siebie dbaja maja ladnioe ostrzyrzone wloski (powtarzasz sie bali stressed ) i sie pozadnie ubieraja, moze niektorzy pedziowato.. coz... ale za to nieeee do zniesienia jest jak facet chodzi na solarke... talk2hand i dba o siebie bardziej niz baba rofl chodzi do kosmetyczki depiluje klate gonk reguluje brwi uzywa makijazu moj brat ostatnio matce pobieral krem na celulitis stressed dzis w sklepie widzialam krem do depilacji dla MEZCZYZN gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:06 pm
Twisted_Exile chodzi do kosmetyczki depiluje klate gonk reguluje brwi uzywa makijazu moj brat ostatnio matce pobieral krem na celulitis stressed dzis w sklepie widzialam krem do depilacji dla MEZCZYZN gonk twisted gonk crying "gdzie sie podzialy tamte prywatki.. tamci faceci.. i tamten swiat" heart xd
chlop to ma byc chlop (nie mowie o takim typowym telewizoropiwojadzie) a nie jakas cipuchna rolleyes
moze mu tak tylko troche przygrzalo slonko?pewno chce byc kul rofl
ej to ja dbam o siebie mniej niz Twoj brat lol rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:09 pm
Baliaur Twisted_Exile chodzi do kosmetyczki depiluje klate gonk reguluje brwi uzywa makijazu moj brat ostatnio matce pobieral krem na celulitis stressed dzis w sklepie widzialam krem do depilacji dla MEZCZYZN gonk twisted gonk crying "gdzie sie podzialy tamte prywatki.. tamci faceci.. i tamten swiat" heart xd
chlop to ma byc chlop (nie mowie o takim typowym telewizoropiwojadzie) a nie jakas cipuchna rolleyes
moze mu tak tylko troche przygrzalo slonko?pewno chce byc kul rofl
ej to ja dbam o siebie mniej niz Twoj brat lol rofl stressed ja dbam o siebie mniej niz on stressed gdzie sie podziali tamci mezczyzni orly sokoly gdzie ci herosi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:12 pm
tyrytyry bum cyk cyk pirate
moze zmieniamy temat? rolleyes bo ten o wyginajacym gatunku jest raczej smutny.... nawet w Playboyu czytalam jakis artukul ze faceci to gatunek wymierajacy rofl ... tylko ze tam chodzilo o budowe ciala.. glownie czaszki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:15 pm
Baliaur tyrytyry bum cyk cyk pirate
moze zmieniamy temat? rolleyes bo ten o wyginajacym gatunku jest raczej smutny.... nawet w Playboyu czytalam jakis artukul ze faceci to gatunek wymierajacy rofl ... tylko ze tam chodzilo o budowe ciala.. glownie czaszki ja gdzies kiedys czytalam ze za kilkaset lat mezczyzni moga byc wogole niepotrzebni bo kobiety moga zostac samowystarczalne (same sie zapladniaja xd ) ale troche smutno byloby bez mezczyzn crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:18 pm
Twisted_Exile Baliaur tyrytyry bum cyk cyk pirate
moze zmieniamy temat? rolleyes bo ten o wyginajacym gatunku jest raczej smutny.... nawet w Playboyu czytalam jakis artukul ze faceci to gatunek wymierajacy rofl ... tylko ze tam chodzilo o budowe ciala.. glownie czaszki ja gdzies kiedys czytalam ze za kilkaset lat mezczyzni moga byc wogole niepotrzebni bo kobiety moga zostac samowystarczalne (same sie zapladniaja xd ) ale troche smutno byloby bez mezczyzn crying twisted yee tam.. oni nam tez sa potrzebni do innych rzeczy... czasem cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:21 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur tyrytyry bum cyk cyk pirate
moze zmieniamy temat? rolleyes bo ten o wyginajacym gatunku jest raczej smutny.... nawet w Playboyu czytalam jakis artukul ze faceci to gatunek wymierajacy rofl ... tylko ze tam chodzilo o budowe ciala.. glownie czaszki ja gdzies kiedys czytalam ze za kilkaset lat mezczyzni moga byc wogole niepotrzebni bo kobiety moga zostac samowystarczalne (same sie zapladniaja xd ) ale troche smutno byloby bez mezczyzn crying twisted yee tam.. oni nam tez sa potrzebni do innych rzeczy... czasem cool heart phi od czasu do czasu... ktos musi czasami szafke przesunac w koncu xd zartuje bo zaraz wyjdzie ze jestem jaka faministka gonk no kurna nudno byloby tylko wspomniec taki kultowy film jak sexmisja nie chcialabym tak zyc jak one zyly xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:28 pm
Monia !!!!!!
spierdalaj mi i to juz z takimi pomyslami scream crying
bo jacy oni nie sa i tak sa mwah mrgreen heart nooo razz
wyjatki sie nawet teraz zdarzaja.....
raz na 2mln ale sie zdarzaja
//Sorka mrgreen czytac juz nie jestem dokladnie w stanie..... ide ksiazke poczytac ale jeszte tu wroce... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|