Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 248 249 250 251 252 253 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:35 pm

w skali do 10
otrzymuje 9,6 mrgreen

tylko podobno z charakteru pipa.. ale popodrywac zawsze mozna xd

a ja mam taka slabosc ze jak mam dobry humor.. to alkohol dziala 5 razy mocniej rofl
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:37 pm

Baliaur
w skali do 10
otrzymuje 9,6 mrgreen

a ja mam taka slabosc ze jak mam dobry humor.. to alkohol dziala 5 razy mocniej rofl
wiesz ja wychodze z zalozenia ze zawsze mozna popodrywac bo to dowodzi tego jak bardzo jestes zdrowa psychicznie i to jest naturalny odruch xd jezeli 9,6 to prawie bog sexu xd ale charakter ehhhhhhh N/C twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:41 pm

Twisted_Exile
Baliaur
w skali do 10
otrzymuje 9,6 mrgreen

wiesz ja wychodze z zalozenia ze zawsze mozna popodrywac bo to dowodzi tego jak bardzo jestes zdrowa psychicznie i to jest naturalny odruch xd jezeli 9,6 to prawie bog sexu xd ale charakter ehhhhhhh N/C twisted
u mnie bog seksu mialby 96 cool na 10 xd
a u mnie ma te 9 za wloski i za rylo
mwah mrgreen
jak ja lubie facetow z ladnie wycieniowanymi wloskami.. of corz nie kazdemu to pasi....
ale ja go ne znam.. tylko mi tak mowili... a co inni mowia wiesz sama ile jest warte.. stressed
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:46 pm

Baliaur
u mnie bog seksu mialby 96 cool na 10 xd
a u mnie ma te 9 za wloski i za rylo
mwah mrgreen
jak ja lubie facetow z ladnie wycieniowanymi wloskami.. of corz nie kazdemu to pasi....
ale ja go ne znam.. tylko mi tak mowili... a co inni mowia wiesz sama ile jest warte.. stressed
jezeli go znasz jedynie z opisu to lepiej sama sprawdz jaki jest naprawde bo ja sie sama przekonalam ze niekturzy z czystej zawisci moga kogos w czyis oczach pograzyc i tak mozna ominac pare naprawde wartosciowych ludzi....moj bo sexu hmmm....ja tam lubie takich z krotkimi wloskami z "misiowata" budowa ciala whee heart whee twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:50 pm

ja tam na body nie zwracam za wielkiej uwagi ale musi byc miso pysio z buzini ladny i nie wygladac dzieciuchowato pirate
i nienawidze zbyt przypakowanych stressed
i przepalonych slonce pedziow sweatdrop

pfe xp
i musi ladnie pachniec... cool heart

i chhhharrrrakterrrr mrgreen ale to material na kolejny referat lol
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:53 pm

Baliaur
ja tam na body nie zwracam za wielkiej uwagi ale musi byc miso pysio z buzini ladny i nie wygladac dzieciuchowato pirate

pfe xp

tez nie lubie pakerow stressed moj brat to taki pedzio typowy podoba sie takim typowym suczkom bo na solarke chodzi uzywa tony kremow i tego typu rzeczy taki typowy metrohomosexualista xd tak o chrakterze nie ma nawet co opowiadac bo cala noc bysmy na to poswiecily xd twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 2:59 pm

Twisted_Exile
Baliaur

pfe xp

tez nie lubie pakerow stressed moj brat to taki pedzio typowy podoba sie takim typowym suczkom bo na solarke chodzi uzywa tony kremow i tego typu rzeczy taki typowy metrohomosexualista xd tak o chrakterze nie ma nawet co opowiadac bo cala noc bysmy na to poswiecily xd twisted

u metro jest fajne to ze o siebie dbaja maja ladnioe ostrzyrzone wloski (powtarzasz sie bali stressed ) i sie pozadnie ubieraja, moze niektorzy pedziowato.. coz... ale za to nieeee do zniesienia jest jak facet chodzi na solarke... talk2hand
i dba o siebie bardziej niz baba rofl
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:02 pm

Baliaur
Twisted_Exile
Baliaur

pfe xp

u metro jest fajne to ze o siebie dbaja maja ladnioe ostrzyrzone wloski (powtarzasz sie bali stressed ) i sie pozadnie ubieraja, moze niektorzy pedziowato.. coz... ale za to nieeee do zniesienia jest jak facet chodzi na solarke... talk2hand
i dba o siebie bardziej niz baba rofl
chodzi do kosmetyczki depiluje klate gonk reguluje brwi uzywa makijazu moj brat ostatnio matce pobieral krem na celulitis stressed dzis w sklepie widzialam krem do depilacji dla MEZCZYZN gonk twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:06 pm

Twisted_Exile
chodzi do kosmetyczki depiluje klate gonk reguluje brwi uzywa makijazu moj brat ostatnio matce pobieral krem na celulitis stressed dzis w sklepie widzialam krem do depilacji dla MEZCZYZN gonk twisted
gonk crying
"gdzie sie podzialy tamte prywatki.. tamci faceci.. i tamten swiat" heart xd

chlop to ma byc chlop (nie mowie o takim typowym telewizoropiwojadzie)
a nie jakas cipuchna rolleyes

moze mu tak tylko troche przygrzalo slonko?pewno chce byc kul rofl

ej to ja dbam o siebie mniej niz Twoj brat lol rofl
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:09 pm

Baliaur
Twisted_Exile
gonk crying
"gdzie sie podzialy tamte prywatki.. tamci faceci.. i tamten swiat" heart xd

chlop to ma byc chlop (nie mowie o takim typowym telewizoropiwojadzie)
a nie jakas cipuchna rolleyes

moze mu tak tylko troche przygrzalo slonko?pewno chce byc kul rofl

ej to ja dbam o siebie mniej niz Twoj brat lol rofl
stressed ja dbam o siebie mniej niz on stressed gdzie sie podziali tamci mezczyzni orly sokoly gdzie ci herosi twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:12 pm

tyrytyry bum cyk cyk pirate

moze zmieniamy temat? rolleyes
bo ten o wyginajacym gatunku jest raczej smutny....
nawet w Playboyu czytalam jakis artukul ze faceci to gatunek wymierajacy rofl ... tylko ze tam chodzilo o budowe ciala.. glownie czaszki
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:15 pm

Baliaur

nawet w Playboyu czytalam jakis artukul ze faceci to gatunek wymierajacy rofl ... tylko ze tam chodzilo o budowe ciala.. glownie czaszki
ja gdzies kiedys czytalam ze za kilkaset lat mezczyzni moga byc wogole niepotrzebni bo kobiety moga zostac samowystarczalne (same sie zapladniaja xd ) ale troche smutno byloby bez mezczyzn crying twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:18 pm

Twisted_Exile
Baliaur

ja gdzies kiedys czytalam ze za kilkaset lat mezczyzni moga byc wogole niepotrzebni bo kobiety moga zostac samowystarczalne (same sie zapladniaja xd ) ale troche smutno byloby bez mezczyzn crying twisted
yee tam.. oni nam tez sa potrzebni do innych rzeczy...
czasem cool heart
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:21 pm

Baliaur
Twisted_Exile
Baliaur

yee tam.. oni nam tez sa potrzebni do innych rzeczy...
czasem cool heart
phi od czasu do czasu... ktos musi czasami szafke przesunac w koncu xd zartuje bo zaraz wyjdzie ze jestem jaka faministka gonk no kurna nudno byloby tylko wspomniec taki kultowy film jak sexmisja nie chcialabym tak zyc jak one zyly xd twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:28 pm

Monia !!!!!!

spierdalaj mi i to juz z takimi pomyslami scream crying

bo jacy oni nie sa i tak sa mwah mrgreen heart
nooo razz

wyjatki sie nawet teraz zdarzaja.....

raz na 2mln ale sie zdarzaja

//Sorka mrgreen czytac juz nie jestem dokladnie w stanie..... ide ksiazke poczytac ale jeszte tu wroce... blaugh
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 248 249 250 251 252 253 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games