|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:13 pm
Baranina suicunka łeeee... crying nie chodzi mi Jigsaw crying ja kcem miec Sun Stuff crying a ja chce juz do slawcia crying *przytula* nie martw sie ... mrovecka ... właśnie wygrałas konkurs .. więc kasa powinna cie przyblizyc do tych marzeń xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:26 pm
Valter Baranina suicunka łeeee... crying nie chodzi mi Jigsaw crying ja kcem miec Sun Stuff crying a ja chce juz do slawcia crying *przytula* nie martw sie ... mrovecka ... właśnie wygrałas konkurs .. więc kasa powinna cie przyblizyc do tych marzeń xd ale ja nic nie mowiłam...*drapie sie po glowie* przynajmniej nie pamietam...poza tym marzenia mam inne... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:33 pm
Mroovecka Valter Baranina suicunka łeeee... crying nie chodzi mi Jigsaw crying ja kcem miec Sun Stuff crying a ja chce juz do slawcia crying *przytula* nie martw sie ... mrovecka ... właśnie wygrałas konkurs .. więc kasa powinna cie przyblizyc do tych marzeń xd ale ja nic nie mowiłam...*drapie sie po glowie* przynajmniej nie pamietam...poza tym marzenia mam inne... crying nie wiedzieć czemu ... ale pomyliłem cie z "suicunka" eek przepraszam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:35 pm
Valter Mroovecka Valter Baranina suicunka łeeee... crying nie chodzi mi Jigsaw crying ja kcem miec Sun Stuff crying a ja chce juz do slawcia crying *przytula* nie martw sie ... mrovecka ... właśnie wygrałas konkurs .. więc kasa powinna cie przyblizyc do tych marzeń xd ale ja nic nie mowiłam...*drapie sie po glowie* przynajmniej nie pamietam...poza tym marzenia mam inne... crying nie wiedzieć czemu ... ale pomyliłem cie z "suicunka" eek przepraszam sweatdrop alesz nie ma problemu, nic sie nie stało... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:36 pm
idem spać ... cya ... xd
ps. właśnie zamieściłem nowy art na devie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 2:07 am
dzien dobry xD wczoraj caly dzien na rybach bylam xD Złowilam kilogramowego karpia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 2:25 am
suicunka dzien dobry xD wczoraj caly dzien na rybach bylam xD Złowilam kilogramowego karpia razz Powaga? I na co wziął ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 2:59 am
degenerat suicunka dzien dobry xD wczoraj caly dzien na rybach bylam xD Złowilam kilogramowego karpia razz Powaga? I na co wziął ? Powaga ^^ na robaka się wziął xD jest już wypatroszony u mnie w domu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:07 am
suicunka degenerat suicunka dzien dobry xD wczoraj caly dzien na rybach bylam xD Złowilam kilogramowego karpia razz Powaga? I na co wziął ? Powaga ^^ na robaka się wziął xD jest już wypatroszony u mnie w domu xD Ale jaki sprzęt? Spinning, spławik, piker, grunt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:11 am
degenerat suicunka degenerat suicunka dzien dobry xD wczoraj caly dzien na rybach bylam xD Złowilam kilogramowego karpia razz Powaga? I na co wziął ? Powaga ^^ na robaka się wziął xD jest już wypatroszony u mnie w domu xD Ale jaki sprzęt? Spinning, spławik, piker, grunt. Nawet dobry, kolowrotek, splawik, zylka, gruby szary haczyk, tlusty robak angilek i wedka teleskopowa, lekka xD nic nadzwyczajnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:15 am
Teleskopowe mają ten swój jeden plus. Zawsze można zmniejszyć lub zwiększyć o jakiś element, aczkolwiek mam takiego powalonego ziomka co sobie nakupił 4 różnej długości. I pytanie po co? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:24 am
degenerat Teleskopowe mają ten swój jeden plus. Zawsze można zmniejszyć lub zwiększyć o jakiś element, aczkolwiek mam takiego powalonego ziomka co sobie nakupił 4 różnej długości. I pytanie po co? confused Tesh nie wiem po co, kupilabym sobie jush predzej nowy splawik, robaki i jeszcze cos za cala cene tych trzech niepotrzebnych wedek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:34 am
suicunka degenerat Teleskopowe mają ten swój jeden plus. Zawsze można zmniejszyć lub zwiększyć o jakiś element, aczkolwiek mam takiego powalonego ziomka co sobie nakupił 4 różnej długości. I pytanie po co? confused Tesh nie wiem po co, kupilabym sobie jush predzej nowy splawik, robaki i jeszcze cos za cala cene tych trzech niepotrzebnych wedek xD Tak samo z zanętą, po co ludzie kupują tą zanętę za 50zl skoro można samemu zrobić nie gorszą, na otręby z ciastem i olejkiem waniliowym cudownie biorą ryby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 5:51 am
taa... przepisy baci jadzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:33 am
degenerat suicunka degenerat Teleskopowe mają ten swój jeden plus. Zawsze można zmniejszyć lub zwiększyć o jakiś element, aczkolwiek mam takiego powalonego ziomka co sobie nakupił 4 różnej długości. I pytanie po co? confused Tesh nie wiem po co, kupilabym sobie jush predzej nowy splawik, robaki i jeszcze cos za cala cene tych trzech niepotrzebnych wedek xD Tak samo z zanętą, po co ludzie kupują tą zanętę za 50zl skoro można samemu zrobić nie gorszą, na otręby z ciastem i olejkiem waniliowym cudownie biorą ryby. No może... ale to nie moja wędka. Dzisiaj złowiłam 1,5 kg. karpa xD ledwo go wyciaglam xD gigant normalnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|