|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:42 am
a tak poza naszą galerią to przyznam, że niektórzy wyglądają dziwnie w takich "mrocznych" ubraniach. Tak jak.... w przebraniu, nieswojo, sztucznie... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 3:45 pm
Christoff_Gangrell mystiqBlue3   mam nowsze zdejcia!!! od tego dnia!!! whee eek whee ekhem gdzie mieszkasz dziewczynko??? whee w Stanach. a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 3:50 pm
Eurina Vam a tak poza naszą galerią to przyznam, że niektórzy wyglądają dziwnie w takich "mrocznych" ubraniach. Tak jak.... w przebraniu, nieswojo, sztucznie... neutral morze nie wszyscy! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 5:22 am
Lethiel Nerai ?? .. tak wiem .. ona zawsze lepiej wychodzi blaugh Nie ma mnie zaledwie 500 lat a TU takie pomnia odchodzą stare Dziad Dziadu => BARDZO Ładnie wyszłas! Jak zawsze, więc bez ściemniania mi tu xp xd !!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:44 am
mystiqBlue3 Christoff_Gangrell mystiqBlue3   mam nowsze zdejcia!!! od tego dnia!!! whee eek whee ekhem gdzie mieszkasz dziewczynko??? whee w Stanach. a ty? sad crying niestety w Polsce (tzn w sensie że daleko sweatdrop ) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 11:59 am
Christoff_Gangrell mystiqBlue3 Christoff_Gangrell mystiqBlue3   mam nowsze zdejcia!!! od tego dnia!!! whee eek whee ekhem gdzie mieszkasz dziewczynko??? whee w Stanach. a ty? sad crying niestety w Polsce (tzn w sensie że daleko sweatdrop ) crying no daleko. a kiedys byles w stanach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:29 am
mystiqBlue3 no daleko. a kiedys byles w stanach? A byłem byłem... fartneło(bez skojarzeń xp ) mi sie w konkursie i mi sie wygrało.. pobycik na Florydzie... (Disneyland RULEZ)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:58 am
Christoff_Gangrell mystiqBlue3   mam nowsze zdejcia!!! od tego dnia!!! whee eek whee ekhem gdzie mieszkasz dziewczynko??? whee Chriss..[mlask]..nie slin sie!![mlask]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:49 pm
...hehe ...ostatni samuraj ...a myslałem że grał go Tom Cruise... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:57 pm
Christoff_Gangrell mystiqBlue3 no daleko. a kiedys byles w stanach? A byłem byłem... fartneło(bez skojarzeń xp ) mi sie w konkursie i mi sie wygrało.. pobycik na Florydzie... (Disneyland RULEZ) W Floridzie kiedys bylam ale mieszkam w Chicago!! Tu tesz jest fajnie ale tam jest cieplej! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|