|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 8:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 12:27 am
hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:39 pm
FeaRan hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral o tym to ja sie przekonalam juz dawno. nie wiem do ktorych naleze, rzadko tu jestem, z paroma osobami fajnie mi sie gada i jest git, nie narzekam... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 8:00 am
FeaRan hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral Po jakiego grzyba sie do tego przyzwyczajac scream Jak szukasz kogos kto bedzie nad toba stal i wydawal polecenia to zapraszam do mnie, bedziesz sprzatac i robic pranie (jak wolontariat to przynajmniej na calosc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:19 am
Autark FeaRan hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral Po jakiego grzyba sie do tego przyzwyczajac scream Jak szukasz kogos kto bedzie nad toba stal i wydawal polecenia to zapraszam do mnie, bedziesz sprzatac i robic pranie (jak wolontariat to przynajmniej na calosc) no, przyzwyczajac sie do takiego stanu rzeczy nie nalezy..i ja do tego nie daze..ale, ale..ten temat nie jest chyba jednym z tych Powaznych tematow, o ktorych nalezaloby pisac na tym topiku.. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:38 am
FeaRan Autark FeaRan hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral Po jakiego grzyba sie do tego przyzwyczajac scream Jak szukasz kogos kto bedzie nad toba stal i wydawal polecenia to zapraszam do mnie, bedziesz sprzatac i robic pranie (jak wolontariat to przynajmniej na calosc) no, przyzwyczajac sie do takiego stanu rzeczy nie nalezy..i ja do tego nie daze..ale, ale..ten temat nie jest chyba jednym z tych Powaznych tematow, o ktorych nalezaloby pisac na tym topiku.. rolleyes To chcesz mi robic za sprzataczke, czy nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 6:28 am
Autark FeaRan Autark FeaRan hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral Po jakiego grzyba sie do tego przyzwyczajac scream Jak szukasz kogos kto bedzie nad toba stal i wydawal polecenia to zapraszam do mnie, bedziesz sprzatac i robic pranie (jak wolontariat to przynajmniej na calosc) no, przyzwyczajac sie do takiego stanu rzeczy nie nalezy..i ja do tego nie daze..ale, ale..ten temat nie jest chyba jednym z tych Powaznych tematow, o ktorych nalezaloby pisac na tym topiku.. rolleyes To chcesz mi robic za sprzataczke, czy nie xp yyy...no nie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 11:13 am
FeaRan Autark FeaRan Autark FeaRan hmm..zdaje sie, ze na gildii sa jednak rowni i rowniejsi..wbrew pierwotnemu zalozeniu..ale moze za krotko tu jestem, zeby sie do tego przyzwyczaic.. neutral Po jakiego grzyba sie do tego przyzwyczajac scream Jak szukasz kogos kto bedzie nad toba stal i wydawal polecenia to zapraszam do mnie, bedziesz sprzatac i robic pranie (jak wolontariat to przynajmniej na calosc) no, przyzwyczajac sie do takiego stanu rzeczy nie nalezy..i ja do tego nie daze..ale, ale..ten temat nie jest chyba jednym z tych Powaznych tematow, o ktorych nalezaloby pisac na tym topiku.. rolleyes To chcesz mi robic za sprzataczke, czy nie xp yyy...no nie XP Hm, nie wierze ci confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 6:45 am
a wladza nie spi..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 2:11 am
Trzeba Liczyć sie ze słowami!!!!!!! ninja I uważać na Niezauważalne!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:12 pm
Przeciez to oczywiste ze na kazdym forum sa rowni i rowniejsi. Oby tylko nie dano mi tej szany poznania osob rowniejszych. Na forum FPP magazynu mialem szanse poznac takowe osoby. I powiem szczerze ze nie warto sie spierac dluzej niz jedna strone na topicach bo robi sie afera i nie dosc ze skasuja nasz ulubiony topic np: moj "Wspolczesni Necromanci" to jeszcze mamy zle wspomnienia zwiazane z forum, nie wspominajac juz o banach. /Make Love No War ppl. - i uczcie sie na bledach, najlepiej cudzych sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 3:35 pm
EL_TARO Przeciez to oczywiste ze na kazdym forum sa rowni i rowniejsi. Oby tylko nie dano mi tej szany poznania osob rowniejszych. Na forum FPP magazynu mialem szanse poznac takowe osoby. I powiem szczerze ze nie warto sie spierac dluzej niz jedna strone na topicach bo robi sie afera i nie dosc ze skasuja nasz ulubiony topic np: moj "Wspolczesni Necromanci" to jeszcze mamy zle wspomnienia zwiazane z forum, nie wspominajac juz o banach. /Make Love No War ppl. - i uczcie sie na bledach, najlepiej cudzych sweatdrop A co zrobic z tymi co lubia sie klucic ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:25 am
Autark A co zrobic z tymi co lubia sie klucic ? Nie jestem Mojra (mozna tez powiedziec "wszech wiedzacy") ale takich to sie banuje na przyklad jesli sa zbyt natarczywi lub poprostu oddaje honory i odchodzi. "Nie kluc sie z pijanym, bo inni nie zauwaza roznicy" /ps biggrin osc wymowny podpis Autrak - zalamka-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|