|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:53 pm
nie ale zaczelam sie zastanawiac czy to tak nie zabrzmialo razz oky obiecuje doslac jakies bardziej aktualne zimowe zdjatko smile juz zaczynam szukac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:54 pm
Tonia M. nie ale zaczelam sie zastanawiac czy to tak nie zabrzmialo razz oky obiecuje doslac jakies bardziej aktualne zimowe zdjatko smile juz zaczynam szukac xp w katalogach wycieczkowych? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 1:01 pm
Baranina Tonia M. nie ale zaczelam sie zastanawiac czy to tak nie zabrzmialo razz oky obiecuje doslac jakies bardziej aktualne zimowe zdjatko smile juz zaczynam szukac xp w katalogach wycieczkowych? mrgreen stressed http://i169.photobucket.com/albums/u208/mikitkaa/praca.jpgoto odpowiedz na twoje pytanie hehe to ja w moim naturalnym srodowisku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 1:26 pm
Tonia M. Baranina Tonia M. nie ale zaczelam sie zastanawiac czy to tak nie zabrzmialo razz oky obiecuje doslac jakies bardziej aktualne zimowe zdjatko smile juz zaczynam szukac xp w katalogach wycieczkowych? mrgreen stressed http://i169.photobucket.com/albums/u208/mikitkaa/praca.jpgoto odpowiedz na twoje pytanie hehe to ja w moim naturalnym srodowisku oi slonko wyglupiamy sie tu tylko tak. wez wyluzuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 2:34 pm
Baranina Tonia M. Baranina Tonia M. nie ale zaczelam sie zastanawiac czy to tak nie zabrzmialo razz oky obiecuje doslac jakies bardziej aktualne zimowe zdjatko smile juz zaczynam szukac xp w katalogach wycieczkowych? mrgreen stressed http://i169.photobucket.com/albums/u208/mikitkaa/praca.jpgoto odpowiedz na twoje pytanie hehe to ja w moim naturalnym srodowisku oi slonko wyglupiamy sie tu tylko tak. wez wyluzuj. "zepsuta panienka jezdzaca do zagranicznych kurortow" lol rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 3:47 pm
jak widzisz to cala ja prawda whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:53 pm
Tonia M. jak widzisz to cala ja prawda whee ale to pierwsze zdiecie to wez sprzedaj jakiemus kurortowi, bo swietna reklama, no i jeszcze zarobisz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 12:06 am
Tonia M. awww.... to bylo na wakacje redface rolleyes teraz wyszlo na to ze jestem zepsuta panienka jezdzaca do zagranicznych kurortow >< powiem tylko jedno...trzeba mnie poznac zeby to ocenic a jestem z wroclawia BTW no zdarza się jeździć za granicę... też bym taka chciała, chlip emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 3:33 am
Chetnie bym sie nauczyła tak skakać do wody... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 2:10 pm
a chce ktoś zobaczyć moją niebieską grzywkę razz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 10:03 pm
Lady Revania a chce ktoś zobaczyć moją niebieską grzywkę razz ? ja ce, ja ce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:17 pm
Znaczy się, za froterkę robisz? Świetna fotka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:19 pm
Nie wygladasz na podla mende. Bardziej na grzeczna dziewuszke. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 2:11 pm
padalec Nie wygladasz na podla mende. Bardziej na grzeczna dziewuszke. whee rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|