|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 4:51 pm
Tiktak tiktak tiktak...
Várom a gondolatokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 6:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 3:18 pm
Ding-dong! Az óra éjfélt ütött... Az igazságra hamarosan fény derül... Bár, csak pár perce múlt éjfél, de mint tudjuk, az idő szubjektív és ha más irányból nézzük, relatív is. Kedves egybegyűltek, Guild tagok, híveim, olvasóim, nekem orvoshoz kell mennem és mint tudjuk, ez kicsiny országunkban azt jelenti, hogy az egész napom rá fog menni. Emiatt, csak ste fog felkerülni az utolsó fejezet. Addig türelem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2010 8:18 am
Nem tudom hogy most szabad leírni (ha nem akkor valószínűleg fej nélküli leszek hallowenkor ) de ha jól látom a kép közepén Shawn van a kép másik két oldalán pedig egy egy lány van talán a következő résznél kulcs fontóságú lesz ez a kép
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 2:28 pm
Lurzt Nem tudom hogy most szabad leírni (ha nem akkor valószínűleg fej nélküli leszek hallowenkor ) de ha jól látom a kép közepén Shawn van a kép másik két oldalán pedig egy egy lány van talán a következő résznél kulcs fontóságú lesz ez a kép Igen, a részhez készült portré, mindig az aktuális történet központi karaktereit ábrázolja, ebben nincs semmi titok, nem fog repülni a fejed. Ha nem akartam volna, hogy kiderüljenek ezek, nem osztottam meg volna a nyilvánossággal a portrét, azaz, a félkész változatát. Ezzel karom felkelteni mindeni érdeklődését a következő játékra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 2:07 am
Ha jobban megnézem a képet olyan, mintha Rachelt meg Laurát látnám ott (ha tévedtem, akkor bocsi sweatdrop ) Shawnon kívül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 9:32 am
Most hogy így jobban meggondolom, Rachel nem fogná meg Laura kezét, akkor már Megan (úgyis azt mondta, hogy megvédi az örökösöket, és bocs a sok üzenetemért sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 10:31 am
Nem baj. Örülök, ha van, aki foglalkozik a dologgal. Az elképzelésed, viszont hibás. Sajnálom. Több ténnyel cáfolhatnám, de nem teszem. Remélem rájössz a megfejtésre, még a portré teljes megjelenése előtt. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 1:26 pm
Malreni: Ezzel alaposan feladtad a leckét. Legalább most lesz min agyalnom smile Am jó kis sztori, nekem tetszik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 2:23 pm
Örömmel hallom. Ha szakítani szeretnél vele némi aranyat is, akkor jelentkezz majd a következő játékra. Egyelőre még nincs kiírás, de ha majd lesz, akkor küldök ki egy értesítést róla, szóval biztos nem fogsz lemaradni. A belépésre vonatkozó szabályok úgy is változni fognak, úgyhogy, a kor sem fog számítani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 1:09 pm
A negyedik játék kész portréjának leleplezésére az őszi Gaia találkozón kerül sor!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 2:42 pm
Megvolt a találkozó, a portré leleplezésre került. Azoknak, akik nem tudtak eljönni, azoknak itt a befejezett változat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|