Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 23 24 25 26 27 28 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Neilameane

PostPosted: Tue May 03, 2005 9:03 am

Omega Sun
Neilameane
Tyci pytanko. Jak zalozyc quest? Bo szukam i nigdzie sie tego doczytac nie moge sad

eek sweatdrop
9 chmurka stare

Aaaa...dzieki whee
PostPosted: Tue May 03, 2005 1:54 pm

khe khe
nie moge sprzedawac przedmiotow w markecie nie wiem dlaczego gdy wypisze wszystkie dane i klikam "sell" wykakuje mi bląd

Gosiak

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue May 03, 2005 2:00 pm

Gosiak
khe khe
nie moge sprzedawac przedmiotow w markecie nie wiem dlaczego gdy wypisze wszystkie dane i klikam "sell" wykakuje mi bląd
tak, wiem o czym mowisz. Ten blad pojawil sie po poludniu i nie tylko Ty masz z tym problem. Pozostaje czekac az to naprawia xp
PostPosted: Tue May 03, 2005 2:06 pm

UWAGA:
Market jest zepsuty. Niektorym uzytkownikom po kupieniu przedmiotow pozera znacznie wiecej kasy niz powinien xp Jesli ktos chce zaryzykowac, to uzywacie go na wlasna odpowiedzialnosc az do odwolania

Dla ulatwienia podaje liste ostatnio aktywnych gaiowych bledow:
-zepsute przymierzalnie we wszystkich sklepach
-problem z kupowaniem/sprzedawaniem w markecie
-lagi w odliczaniu zlota za zakupy
-niektorzy maja problem z przebieraniem avkow
-znikajace avatary (atak czerwonych X)
-zepsute wyszukiwanie osob w katalogu

Omega Sun
Captain

Gosiak

PostPosted: Tue May 03, 2005 2:20 pm

Omega Sun
Gosiak
khe khe
tak, wiem o czym mowisz. Ten blad pojawil sie po poludniu i nie tylko Ty masz z tym problem. Pozostaje czekac az to naprawia xp

ja to w sumie mialam od poczatku juz od jakiegos czasu a nie wiem czy kupowalam licencje a i tak nie mam tego obrazka w banku gdzie powinien normalnie byc
PostPosted: Wed May 04, 2005 1:51 am

podnosi reke ja mam blad w psychice czym to jest spowodowane ? blaugh sweatdrop stressed xd

a i jeszcze z tym marketem, jak kupuje to niekupuje a kasa nic, nie ma bledu tylko po odswierzeniu mam nic i tyle hajsu co miałem xp

i krzywe zeby !

BeeWolf_san

Akiko Tamashii

PostPosted: Wed May 04, 2005 7:09 am

" 6)Czy moge zmienic wyglad avatarka?
Tak, mozna zmienic wyglad (oczka, fryzure, kolor skory a nawet plec) nie tracac dotychczas uzbieranych goldow oraz ubranek. Wchodzimy do profilu i klikamy "DeleteCharakter". W ten sposob mozemy stworzyc avatarka od nowa "

to czemu nie idzie zmienic pluci?
PostPosted: Wed May 04, 2005 11:42 am

Akiko Tamashii
Tak, mozna zmienic wyglad (oczka, fryzure, kolor skory a nawet plec) nie tracac dotychczas uzbieranych goldow oraz ubranek. Wchodzimy do profilu i klikamy "DeleteCharakter". W ten sposob mozemy stworzyc avatarka od nowa "

Mozna, napewno mozna. Jak juz skasujesz avatarka i zaczniesz go tworzyc od nowa to dokladnie sie rozejrzyj za ta opcja 3nodding

Omega Sun
Captain

Akiko Tamashii

PostPosted: Thu May 05, 2005 1:04 am

Omega Sun
Akiko Tamashii

Mozna, napewno mozna. Jak juz skasujesz avatarka i zaczniesz go tworzyc od nowa to dokladnie sie rozejrzyj za ta opcja 3nodding
no chyba nie jestem slepa gonk
patrz tu i potem tu i nic gonk
edit: xd niahahaha , jestem wielka! juz wiem o cio tu biega xd podstepna Gaia ze swoim Domo blaugh domokun
PostPosted: Thu May 05, 2005 8:16 am

hmmm ja mam taki problem ze wyswietla mi sie tylko jedna strona forum gildi a pozostale piec niechca wyskakuje mi jakis error stressed to normalne czy ja mam cos ...

Ryhol

BeeWolf_san

PostPosted: Thu May 05, 2005 8:47 am

Akiko Tamashii
Omega Sun
Akiko Tamashii

edit: xd niahahaha , jestem wielka! juz wiem o cio tu biega xd podstepna Gaia ze swoim Domo blaugh domokun

slepa maso ....
w opcjach tam gdzie masz zmiane Nicku masz płeć....
PostPosted: Thu May 05, 2005 9:03 am

BeeWolf_san
Akiko Tamashii
Omega Sun
Akiko Tamashii

slepa maso ....
w opcjach tam gdzie masz zmiane Nicku masz płeć....
jakbys niezauwazyl "slepa maso" to juz wiem

Akiko Tamashii

natrim

PostPosted: Thu May 05, 2005 11:32 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu May 05, 2005 11:59 am

Ryhol
hmmm ja mam taki problem ze wyswietla mi sie tylko jedna strona forum gildi a pozostale piec niechca wyskakuje mi jakis error stressed to normalne czy ja mam cos ...

to sa strony "widmo", na nich nic nie ma bo nie istnieja tylko te numerki sie pokazuja

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu May 05, 2005 12:01 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 23 24 25 26 27 28 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games