|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 1:30 am
Cronos99 Autark 100Mb fajnie brzmi ale tak naprawde to pojedynczy komp w sieci (taki jak moj) osiąga maksymalnie 5Mb, przynajmniej taki jest moj rekord sciagania z http. Jak dobrze pamietam to zwykly kabel sieciowy ma teoretyczna przepustowosc 100Mb. Niezle, a ja sie mecze ne neo neutral U mnie w porywach bywalo do tylko do 80Kb/s a tak zazwyczaj to leci 10 do 15 kb .... heh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 5:47 am
Neilameane Cronos99 Autark 100Mb fajnie brzmi ale tak naprawde to pojedynczy komp w sieci (taki jak moj) osiąga maksymalnie 5Mb, przynajmniej taki jest moj rekord sciagania z http. Jak dobrze pamietam to zwykly kabel sieciowy ma teoretyczna przepustowosc 100Mb. Niezle, a ja sie mecze ne neo neutral U mnie w porywach bywalo do tylko do 80Kb/s a tak zazwyczaj to leci 10 do 15 kb .... heh....Ale pewnie nie blokują ci tak śmiesznie P2P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:38 pm
Tromedlov Czy ktoś może podać mi adres strąki(www) do Mangazynu i w przybliżeniu jego cenę? PLIZ!!! Byłem wiernym fanem Kawaii, niestety gdy się "zmieniło" przestałem kupować crying (bardzo to przebolałem i jeszcze bardziej mnie boli ile to będę musiał nadrobić) . A u mnie na wsi miałem układ z panią z kiosku i było zamawiane specjalnie dla mnie(niestety pani z kiosku się nie zna). I dopiero dziś usłyszałem o Mangazynie(dzięki wam ^_^ za co 1000000x heart dla każdego) i jutro jadę do miasta po niego i chcę wiedzieć ile kasy wyciągnąć od rodzic�w. mangazyn nie istnieje (juz od roku chyba.......) sweatdrop jest to anime+ niby........ w klimatach bardziej mangazynowych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 6:54 am
to nime+ bylo w ogile wydane?! ja praiwe codziennie przychodzilam do empiku w poszukiwaniu owejz gazety i nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 10:22 am
to nime+ bylo w ogile wydane?! ja praiwe codziennie przychodzilam do empiku w poszukiwaniu owejz gazety i nic. Tak bylo, ja kuplem w kiosku RUCHu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 11:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 5:27 am
Neilameane u mnie w kioskach nie ma praktycznie zadnej ciekawej gazety, a na wystawach goruja harlequiny gonk trza bylo do E3 wsiasc i przyjechac......... bo u nas w kioskach bylo......... mrgreen (i tak nie kupilem... znaczy sie chcialem kupic ale zapomnialem.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 10:05 am
opcy Neilameane u mnie w kioskach nie ma praktycznie zadnej ciekawej gazety, a na wystawach goruja harlequiny gonk trza bylo do E3 wsiasc i przyjechac......... bo u nas w kioskach bylo......... mrgreen (i tak nie kupilem... znaczy sie chcialem kupic ale zapomnialem.....) Ani mnie nie denerwuj... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 10:07 am
Neilameane opcy Neilameane u mnie w kioskach nie ma praktycznie zadnej ciekawej gazety, a na wystawach goruja harlequiny gonk trza bylo do E3 wsiasc i przyjechac......... bo u nas w kioskach bylo......... mrgreen (i tak nie kupilem... znaczy sie chcialem kupic ale zapomnialem.....) Ani mnie nie denerwuj... gonk taki drobny offtopp: jutro rano jade do WKU w Rybniku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:51 am
opcy Neilameane opcy Neilameane u mnie w kioskach nie ma praktycznie zadnej ciekawej gazety, a na wystawach goruja harlequiny gonk trza bylo do E3 wsiasc i przyjechac......... bo u nas w kioskach bylo......... mrgreen (i tak nie kupilem... znaczy sie chcialem kupic ale zapomnialem.....) Ani mnie nie denerwuj... gonk taki drobny offtopp: jutro rano jade do WKU w Rybniku xp sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:55 am
R E Z E R W A ! ! ! ! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 8:36 am
opcy Neilameane opcy Neilameane u mnie w kioskach nie ma praktycznie zadnej ciekawej gazety, a na wystawach goruja harlequiny gonk trza bylo do E3 wsiasc i przyjechac......... bo u nas w kioskach bylo......... mrgreen (i tak nie kupilem... znaczy sie chcialem kupic ale zapomnialem.....) Ani mnie nie denerwuj... gonk taki drobny offtopp: jutro rano jade do WKU w Rybniku xp aaaaaacha... to kolo mojej szkoly bedziesz przechodzil xd Pomachaj siostruniom zakonnym ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|