|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:45 am
Wilczek-BWOM hura mamy nowy domek ale ja wole stare smiecie biggrin ..... stara wytgnieciona kanapa .... wydeptany dywan biggrin ... xd Pomysl sobie jaka to bedzie satysfakcja wygniatac nowe zeczy siemka t6ak wogle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:45 am
HEYYYYAAAAHHH!!!!!!!*wychodzi z lustra *nikogo nie ma??*prubuje wejść spowrotem*ał! ale się walnełam....ja chyba ooślepłam....czy ktoś tu jest???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:47 am
Ntsumi_Aya HEYYYYAAAAHHH!!!!!!!*wychodzi z lustra *nikogo nie ma??*prubuje wejść spowrotem*ał! ale się walnełam....ja chyba ooślepłam....czy ktoś tu jest??????? hejka biggrin jestesmy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:47 am
Wilczek-BWOM hura mamy nowy domek ale ja wole stare smiecie biggrin ..... stara wytgnieciona kanapa .... wydeptany dywan biggrin ... xd możesz przenieść stare śmiecie do nowego pokoju dalej wybiesz jeden zostało tylko 900 milionów - 3 wolnych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:48 am
tez moge zająć???jeśli tak to zajmuje 61 XP będę cię straszyć Delisa HAHAHA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć Ntsu ^_^ cześć Sei-chan, miło mi Cię poznać 3nodding (zaraz się porzygam, taka jestem mila =='' to przez te foczkowe papucie blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM hura mamy nowy domek ale ja wole stare smiecie biggrin ..... stara wytgnieciona kanapa .... wydeptany dywan biggrin ... xd witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:49 am
Ntsumi_Aya HEYYYYAAAAHHH!!!!!!!*wychodzi z lustra *nikogo nie ma??*prubuje wejść spowrotem*ał! ale się walnełam....ja chyba ooślepłam....czy ktoś tu jest??????? *zyca sie na Ntsumi wiesz sie na plecach* jaw siema wiesz powinienem cie teraz ciagnac za wlosy albo cos w tym stylu ale dzisiaj mamy swieto powstania nowej Gildi a poza tym zakopmy topor wojenny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:50 am
Delisa Sayokun do rynn i danii: zajmijcie sobie pokoje mamy jeszcze ok 900 milionów wolnych 'wskazuje na dłuuuuuuuuuuuugi korytarz pełen pokoji' wiez ze ja nie wybralam sobie pokoju sweatdrop wiec wezme sobie *patrzy oglada najblizsze pokoje* ten ! *wskazuje na pokoj nr.60 ^^* jest zajety ? jesli nie to go biore wink Parszywa 6 wszendzie widze 6 nawet gdy patsze na delise to widze 6 a to pszeciesz 3 nie 6 bit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
noo gdzie ta impreza.......zadląda do delisy hey a ty wiesz gdzie jest impra??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya tez moge zająć???jeśli tak to zajmuje 61 XP będę cię straszyć Delisa HAHAHA witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya HEYYYYAAAAHHH!!!!!!!*wychodzi z lustra *nikogo nie ma??*prubuje wejść spowrotem*ał! ale się walnełam....ja chyba ooślepłam....czy ktoś tu jest??????? *zyca sie na Ntsumi wiesz sie na plecach* jaw siema wiesz powinienem cie teraz ciagnac za wlosy albo cos w tym stylu ale dzisiaj mamy swieto powstania nowej Gildi a poza tym zakopmy topor wojenny wink eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:51 am
Ntsumi_Aya tez moge zająć???jeśli tak to zajmuje 61 XP będę cię straszyć Delisa HAHAHA akurat wink ja w nocy wychodze smile bedziesz mnie straszyc kiedy pewnej nocy bede w pokoju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:52 am
 prooosze..... powiedzcie mi gdzie te buty znajde crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:52 am
Ntsumi_Aya noo gdzie ta impreza.......zadląda do delisy hey a ty wiesz gdzie jest impra?? Ja wiem w toalecie mokra impra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|