|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 11:07 am
WAHAAHAHAHAHAHHAAH!!! VÉGRE KÉSZ EZ A BORZALOM!!! gonk Most az egész (vagyis, csak az első 100 tag) Magyar Guild büszke lehet magára!!! Végre 100-an vagyunk, végre kész ez az animáció, végre hátradőlhetek. KATTINCS RÁM!!!!Huhh..letölteni azt a sok avit...aztán symbol-ba átkonventálni eggyenként..aztán felhasználni...baaaaah...rossz visszagondolni rá. gonk Remélem értékelitek a fáradozásomat. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 6:33 am
Nekem nagyon tetszik és így szerintem mindenkihez közel áll biggrin Szegény 101. tag whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 7:40 am
Akitta-chan WAHAAHAHAHAHAHHAAH!!! VÉGRE KÉSZ EZ A BORZALOM!!! gonk Most az egész (vagyis, csak az első 100 tag) Magyar Guild büszke lehet magára!!! Végre 100-an vagyunk, végre kész ez az animáció, végre hátradőlhetek. KATTINCS RÁM!!!!Huhh..letölteni azt a sok avit...aztán symbol-ba átkonventálni eggyenként..aztán felhasználni...baaaaah...rossz visszagondolni rá. gonk Remélem értékelitek a fáradozásomat. crying Értékelem. 3nodding Nagyon is értékelem. Jáj! Utálni fogsz! Kész Omoshi karkater, már a ruhákon dolgozom! Ha, meglesz, csinálok új kezelőfelületet és máris lehet a két játékot egyesíteni. Utálni fogsz. De! Megfizetem és örökre lekötezel. Vagy, nyáron megtanítassz a program használatára. Action-scriptet írni nem lehet nehéz. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 9:08 am
whee Tök jó lett az anim!!!! RESPECT OBEY BEAR DOWN AKITTA!!! twisted evil twisted -Post edited by Akitta-chan 3nodding -Post reedited by Softwarekiller twisted
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 10:35 am
Tee-hee whee Zseli meg fog ölni. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 10:51 am
Imádom!!! blaugh Feltetted a koronát erre a ritka eseményre. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 4:12 am
Akitta-chan Tee-hee whee Zseli meg fog ölni. xd Dicsértelek, de ha neked ez kell... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 5:37 am
Tetszett az animáció értékelem 4laugh
Még akkor is ha a rosszabbak közé kerültem evil
Adományt csak akkor tudok varázsolni, ha több lóvém lesz vagy valaki mesél egy gyors pénzszerzési titokról. stare
evil Nem, prémiumozás, valós pénz áldozása hogy abba nemtommilyen shopba vásároljak az felejtős evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 7:07 am
Nihilenia: Gaia Cash shop de énis hülyeségnek tartom.
Az aniba Ha jol láttam Elleine benne van a tagok(+1 post)és a jó tagok-ba (+100post)is.De aztán meglehet,h én vagyok a vak. whee Amugy természetes,h nem kritizálni akarlak,mert nekem nagyon tetszett biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 11:19 am
Akitta-chan!!!!!!!!!!!!!*meghajol* U r SO GENIUS, GEORGOUS, SOOOOOOOOOOO CREATE!!!!!!!!! El vagyok ájulva, nagyon kitettél magadért, és mindannyiunk nevében csak dícsérő szavakat mondhatok!!! TÖKÉLETES MUNKA!!! Ja és köszi, hogy kétszer is szerepelhettem benne!!! Isteni vagy!!!!!!! 3nodding 3nodding 3nodding heart heart heart heart cheese_whine cheese_whine cheese_whine exclaim exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 12:53 pm
Ja igen..Gaia Cash Shop...HERÓÓÓÓÓÓT
Inkább lejmolok!! blaugh
ADAKOZZATOK A SZERENCSÉTLENNEK!!! crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 3:48 am
Nihilenia Tetszett az animáció értékelem 4laugh Még akkor is ha a rosszabbak közé kerültem evil Adományt csak akkor tudok varázsolni, ha több lóvém lesz vagy valaki mesél egy gyors pénzszerzési titokról. stare evil Nem, prémiumozás, valós pénz áldozása hogy abba nemtommilyen shopba vásároljak az felejtős evil Mert még új vagy...majd biztos benne leszel más animációimban, majd ha felélesztem A JátéKot. twisted bibortetu Imádom!!! blaugh Feltetted a koronát erre a ritka eseményre. heart 4laugh köccike. Nazgoor Az aniba Ha jol láttam Elleine benne van a tagok(+1 post)és a jó tagok-ba (+100post)is.De aztán meglehet,h én vagyok a vak. Meglehet, a sok symbol swap közben lehet hogy becsúszott egy félreütés....elég nehéz volt könyvtárolni, hogy ki kicsoda. sweatdrop Pandasin Akitta-chan!!!!!!!!!!!!!*meghajol* U r SO GENIUS, GEORGOUS, SOOOOOOOOOOO CREATE!!!!!!!!! El vagyok ájulva, nagyon kitettél magadért, és mindannyiunk nevében csak dícsérő szavakat mondhatok!!! TÖKÉLETES MUNKA!!! Ja és köszi, hogy kétszer is szerepelhettem benne!!! Isteni vagy!!!!!!! Dah....elpirulok. whee Nihilenia ADAKOZZATOK A SZERENCSÉTLENNEK!!!IGEN!!! ADAKOZZATOK NEKEM!!! gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|