|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:29 am
...w RO to chyba zostanę Thiefem... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:31 am
*ponownie spada z dachu* boshee... musialem robic 'biegi z dachowkami'... x.x trasa: piwnica - dach okrazenia: 10 x.x ile dachowek na jedna przebiezke: 6 >.<
szit... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:33 am
Anzelmo *ponownie spada z dachu* boshee... musialem robic 'biegi z dachowkami'... x.x trasa: piwnica - dach okrazenia: 10 x.x ile dachowek na jedna przebiezke: 6 >.< szit... x.x [bezczelna mode=on] Wypracujesz sobie mięśnie blaugh [bezczelna mode=off]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:34 am
Moge wam pocztą przesłać jak bardzo chcecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:36 am
Karnaaa Aaa witkam co tam ciekawego slychac ? Nudy nikt mi nie chce pomuc a tobie jak leci???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:39 am
EvilYuki [bezczelna mode=on] Wypracujesz sobie mięśnie blaugh [bezczelna mode=off] ah! jak milo! mi juz wystarczylo 500 kilo zlomu z garazu i piwnicy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:39 am
renge_karen Nudy nikt mi nie chce pomuc a tobie jak leci??? ty tu nie lataj tylko koncz!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:43 am
yuri_kiku renge_karen Nudy nikt mi nie chce pomuc a tobie jak leci??? ty tu nie lataj tylko koncz!! spoko nie grzej sie juz ide........
dobra musze leciec bo mi ryzu karze zchodzic papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:50 am
To co nikt niechce mieć RO za góra 2 dni... i to full safety że będzie działać... nie to nie... xp
Pomęczcie się jeszcze troche z proxy to wam przejdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:51 am
*chowa sie do swojej szuflady*
ech .... stęskniłam sie za Toba heart
*tuli kocyk*
*wysówa głowe* Oi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:58 am
#Paul McCartney - This Never Happened Before
jest tu kto ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:59 am
YumiTao *chowa sie do swojej szuflady*
*tuli kocyk*
*wysówa głowe* Oi ! chyba nie za mna... blaugh Pewnie ze nie za mna... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:01 am
Bardier To co nikt niechce mieć RO za góra 2 dni... i to full safety że będzie działać... nie to nie... xp Pomęczcie się jeszcze troche z proxy to wam przejdzie xd mrgreen A skąd u Ciebie takie pokłady wrażliwości i chęci pomocy prawie obcym ludziom? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:01 am
Bardier YumiTao *chowa sie do swojej szuflady*
*tuli kocyk*
*wysówa głowe* Oi ! chyba nie za mna... blaugh Pewnie ze nie za mna... pirate pff ... teskniłam za swoim prostokatnym kątem ; P ; )
#Carl Perkins - Tennessee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:02 am
EvilYuki Bardier To co nikt niechce mieć RO za góra 2 dni... i to full safety że będzie działać... nie to nie... xp Pomęczcie się jeszcze troche z proxy to wam przejdzie xd mrgreen A skąd u Ciebie takie pokłady wrażliwości i chęci pomocy prawie obcym ludziom? wink To u mnie normalne... nie lubie patrzec jak ludzie się męczą... ... ale jestem Materialistą razz ... niestety neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|