|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 3:56 am
oy dawno mnie tu niebyło... z pare miechów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:00 am
o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:01 am
Kiray o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz e! jaką tam nową! już od paru dobrych lat mam konto na gai ale się nie pokazywałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:03 am
Gajusia Kiray o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz e! jaką tam nową! już od paru dobrych lat mam konto na gai ale się nie pokazywałam biggrin skubaaanaa... whee witam, Iwil jestem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:04 am
Gajusia Kiray o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz e! jaką tam nową! już od paru dobrych lat mam konto na gai ale się nie pokazywałam biggrin co nei zmienia faktu ze jestes dla mnie nowa skad ta nagla zmiana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:04 am
EvilYuki Gajusia Kiray o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz e! jaką tam nową! już od paru dobrych lat mam konto na gai ale się nie pokazywałam biggrin skubaaanaa... whee witam, Iwil jestem 4laugh hehe wink cześć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:05 am
Kiray Gajusia Kiray o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz e! jaką tam nową! już od paru dobrych lat mam konto na gai ale się nie pokazywałam biggrin co nei zmienia faktu ze jestes dla mnie nowa skad ta nagla zmiana? A bo jakoś dawno tu nie wchodziłam i wogóle te zmiany...ale zaczęłam od wczoraj wchodzić częściej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:05 am
nie jestem tu nowy... stare
bynajmniej...
Dłużej jestem na Gaii niż ty..., wspomne ze to nie jest moje 1 konto xp
Witam w każdym bądź razie- Bardier whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:06 am
Bardier nie jestem tu nowy... stare bynajmniej... Dłużej jestem na Gaii niż ty..., wspomne ze to nie jest moje 1 konto xp Witam w każdym bądź razie- Bardier whee miło cię poznać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:08 am
mam na stole kukurydze. LUBIE KUKURYDZE! ^^ jak coś to będe nieco wolniej pisać bo ide jeść ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:11 am
Gajusia mam na stole kukurydze. LUBIE KUKURYDZE! ^^ jak coś to będe nieco wolniej pisać bo ide jeść ^^ Heeeyy... daj troche... rofl No caman'!! razz Cooocoooryydza biggrin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 4:12 am
Gajusia mam na stole kukurydze. LUBIE KUKURYDZE! ^^ jak coś to będe nieco wolniej pisać bo ide jeść ^^ O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardier Gajusia mam na stole kukurydze. LUBIE KUKURYDZE! ^^ jak coś to będe nieco wolniej pisać bo ide jeść ^^ Heeeyy... daj troche... rofl No caman'!! razz Cooocoooryydza biggrin domokun wysłać pocztą? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Gajusia Kiray o czy mi sie wydaje czy widze jakas nowa twarz e! jaką tam nową! już od paru dobrych lat mam konto na gai ale się nie pokazywałam biggrin skubaaanaa... whee witam, Iwil jestem 4laugh Yuki! Co tam... gdzie reszta? Omega pewno w pracy... Bee pewnie w rowie... ... no gdzie ci ludzie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|