|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 12:46 am
*otwiera powoli oczy* *wstaje spod sciany* *ziewa* *podchodzi do stolika z dzbankiem herbatki* *wlewa herbatke do kubka* *popija ta herbatke* *rozglada sie* *wzdycha* *siada na kanapie i czeka az ktos przyjdzie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:03 am
Anzelmo *otwiera powoli oczy* *wstaje spod sciany* *ziewa* *podchodzi do stolika z dzbankiem herbatki* *wlewa herbatke do kubka* *popija ta herbatke* *rozglada sie* *wzdycha* *siada na kanapie i czeka az ktos przyjdzie...* a ten tylko czeka cale zycie whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:25 am
*budzi sie* co jest? x.x
a... witajcie... jak milo ze wpadlyscie... xPP
a Evil Yuki miala mi zaspiewac dwa dni temu... i nie zaspiewala xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:27 am
Anzelmo *budzi sie* co jest? x.x a... witajcie... jak milo ze wpadlyscie... xPP a Evil Yuki miala mi zaspiewac dwa dni temu... i nie zaspiewala xP *śpiewa* a to jest depresyjna piosenka o niczym która ma jakiś sens bo jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:35 am
EvilYuki *śpiewa* a to jest depresyjna piosenka o niczym która ma jakiś sens bo jest.ale zes mi zaspiewala... =_=' tera to jestem bardzo happy xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:36 am
Anzelmo EvilYuki *śpiewa* a to jest depresyjna piosenka o niczym która ma jakiś sens bo jest.ale zes mi zaspiewala... =_=' tera to jestem bardzo happy xP whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:39 am
wiecej cukierkow nie dostaniesz twisted chyba ze zaspiewasz cos mi milego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:41 am
Karnaaa a ten tylko czeka cale zycie whee xd ja czekam cale zycie? *popija herbatke* no cos ty... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:51 am
Anzelmo Karnaaa a ten tylko czeka cale zycie whee xd ja czekam cale zycie? *popija herbatke* no cos ty... whee =.= spaaaaaaaaaaaac *zieew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 2:52 am
Karnaaa =.= spaaaaaaaaaaaac *zieew* na sennosc najlepsza jest kawa... moze chcesz? =^_^= a jesli NAPRAWDE nie lubisz kawy... to mozesz o mnie sie oprzec i pospac troche xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 3:02 am
Anzelmo Karnaaa =.= spaaaaaaaaaaaac *zieew* na sennosc najlepsza jest kawa... moze chcesz? =^_^= a jesli NAPRAWDE nie lubisz kawy... to mozesz o mnie sie oprzec i pospac troche xD Łosz , ciekawa propozycja whee ale nie skorzystam xd . Poprosze kawe *podaje kupek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|