|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:40 pm
Ryuukei oshii
Aid ja Cieni epozycze wybacz ale...Omega mnie nakrzykala jak jej pozyczylam dark halo xd *prych* *idzie sie przebrac z durnego welonu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:41 pm
Omega Sun Ryuukei oshii
Aid ja Cieni epozycze wybacz ale...Omega mnie nakrzykala jak jej pozyczylam dark halo xd *prych* *idzie sie przebrac z durnego welonu* no a co moze nie nakrzyczalas? emo
tak welon jest dupny z lekka ale reszta fajna i jak sie wydawalo moje niegdys goldy xd rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:42 pm
Omega Sun Ryuukei oshii
Aid ja Cieni epozycze wybacz ale...Omega mnie nakrzykala jak jej pozyczylam dark halo xd *prych* *idzie sie przebrac z durnego welonu* ja chce winged ankletsy gonk Omis czemus sie zrobila panna mloda nyo gonk malpo jedna x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:45 pm
Ryuukei oshii no a co moze nie nakrzyczalas? emo
tak welon jest dupny z lekka ale reszta fajna i jak sie wydawalo moje niegdys goldy xd rofl rofl rofl nom, moze troche nakrzyczalam ninja podoba mi sie ta sukieneczka, welonik moze ma swoj urok, ale dziwnie sie w nim czuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:47 pm
Aidanna ja chce winged ankletsy gonk Omis czemus sie zrobila panna mloda nyo gonk malpo jedna x3 nie jestem zadna panna mloda... gonk hmmm czyli Ty tez jestes z nimi w zmowie! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:47 pm
Omega Sun Ryuukei oshii no a co moze nie nakrzyczalas? emo
tak welon jest dupny z lekka ale reszta fajna i jak sie wydawalo moje niegdys goldy xd rofl rofl rofl nom, moze troche nakrzyczalam ninja podoba mi sie ta sukieneczka, welonik moze ma swoj urok, ale dziwnie sie w nim czuje. chcialam bc tylko mila ty nakrzyczalas zranilas mnie crying emo rofl rofl rofl
przez chwile wygladals jak afrodyta czy cos w te manke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:51 pm
Omega Sun Aidanna ja chce winged ankletsy gonk Omis czemus sie zrobila panna mloda nyo gonk malpo jedna x3 nie jestem zadna panna mloda... gonk hmmm czyli Ty tez jestes z nimi w zmowie! ninja co za ONI!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:51 pm
Ryuukei oshii chcialam bc tylko mila ty nakrzyczalas zranilas mnie crying emo rofl rofl rofl bo mnie oszukalas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:53 pm
Omega Sun Ryuukei oshii chcialam bc tylko mila ty nakrzyczalas zranilas mnie crying emo rofl rofl rofl bo mnie oszukalas blaugh nie tylko troche wydluzylam czas Twojego posiadania mojego halo do nieskonczonosci rofl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:53 pm
Aidanna Omega Sun Aidanna ja chce winged ankletsy gonk Omis czemus sie zrobila panna mloda nyo gonk malpo jedna x3 nie jestem zadna panna mloda... gonk hmmm czyli Ty tez jestes z nimi w zmowie! ninja co za ONI!!!! gonk ONI - prorodzinny exio i wredny Twistuch, oni chca ze mnie zrobic matke Polke crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:54 pm
Omega Sun ONI - prorodzinny exio i wredny Twistuch, oni chca ze mnie zrobic matke Polke crying *zaczyna nucic marsz weselny* 4laugh whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 2:54 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna ja chce winged ankletsy gonk Omis czemus sie zrobila panna mloda nyo gonk malpo jedna x3 nie jestem zadna panna mloda... gonk hmmm czyli Ty tez jestes z nimi w zmowie! ninja co za ONI!!!! gonk ONI - prorodzinny exio i wredny Twistuch, oni chca ze mnie zrobic matke Polke crying ale czemu nie chcesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 3:00 pm
Aid jak sie nazywa ta opaska co masz na oczkach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 3:02 pm
BeeWolf Aid jak sie nazywa ta opaska co masz na oczkach ? to jest veil... ten co byl teraz w listach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 3:04 pm
Ryuukei oshii Omega Sun ONI - prorodzinny exio i wredny Twistuch, oni chca ze mnie zrobic matke Polke crying *zaczyna nucic marsz weselny* 4laugh whee heart *knebluje ja skarpetka* Aid, z miliona powodow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|