|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:14 pm
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii a co zes w nie wkladal neutral ? nic wlasnie.. ale wlasnie wrocilem od Owcu.. plakales z tesknoty O.o o.Onu.... ale juz nie.. teraz jak tylko jest okazja to znikam do niej.. tym bardziiej ze ma domek pusty.. o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:18 pm
opcy Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii a co zes w nie wkladal neutral ? nic wlasnie.. ale wlasnie wrocilem od Owcu.. plakales z tesknoty O.o o.Onu.... ale juz nie.. teraz jak tylko jest okazja to znikam do niej.. tym bardziiej ze ma domek pusty.. o! zboczence blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:19 pm
na jakiej podstawie tak twierdzisz>? podobno statystyczny polak uprawia seks okolo 2 razy w tygodniu.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:21 pm
opcy na jakiej podstawie tak twierdzisz>? podobno statystyczny polak uprawia seks okolo 2 razy w tygodniu.. surprised lol to wy ja podwyzszacie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:21 pm
word bump to kopalnia zlota heart z 400 goldow zrobilo mi sie 2200 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:22 pm
Ryuukei oshii opcy na jakiej podstawie tak twierdzisz>? podobno statystyczny polak uprawia seks okolo 2 razy w tygodniu.. surprised lol to wy ja podwyzszacie lol dziwnym nie jest.. //edit: no wez DWA razy w tygodniu?!?! confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:25 pm
opcy Ryuukei oshii opcy na jakiej podstawie tak twierdzisz>? podobno statystyczny polak uprawia seks okolo 2 razy w tygodniu.. surprised lol to wy ja podwyzszacie lol dziwnym nie jest.. //edit: no wez DWA razy w tygodniu?!?! confused ale pewnei za to w jakim stylu cool lol
Omi ja wole market....MIALAS COS ZROBIC scream mrgreen 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:33 pm
Ryuukei oshii
Omi ja wole market....MIALAS COS ZROBIC scream mrgreen 4laugh heart *prycha na nia* Zrobilam scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:36 pm
Omega Sun Ryuukei oshii
Omi ja wole market....MIALAS COS ZROBIC scream mrgreen 4laugh heart *prycha na nia* Zrobilam scream niedokonca bo mialas poprawic jeszcze moje wypociny blaugh ale chwilowo niech tak bedzie walsnie robie profile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:37 pm
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii
Omi ja wole market....MIALAS COS ZROBIC scream mrgreen 4laugh heart *prycha na nia* Zrobilam scream niedokonca bo mialas poprawic jeszcze moje wypociny blaugh ale chwilowo niech tak bedzie walsnie robie profile xd to tez juz zrobilam.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:40 pm
Omega Sun to tez juz zrobilam....... grzeczna OMisia no jus niedenrwuj sie tez Cie kocham 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:41 pm
Ryuukei oshii Omega Sun to tez juz zrobilam....... grzeczna OMisia no jus niedenrwuj sie tez Cie kocham 4laugh nie denerwuje sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:42 pm
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun to tez juz zrobilam....... grzeczna OMisia no jus niedenrwuj sie tez Cie kocham 4laugh nie denerwuje sie smile nie wcale 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 1:49 pm
ktos chce kupic anielski gorset albo human g-corp labcoat? Moge tez zgodzic sie na wymiane za nowe listy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|