|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 10:51 am
Ozual Witam sad ... zna ktos moze jakis bardzo dobry program do zabawy ze zdjeciami i grafikami?? notatnik lub jak wolisz bardziej komercyjne to paint
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 11:36 am
Autark Ozual Witam sad ... zna ktos moze jakis bardzo dobry program do zabawy ze zdjeciami i grafikami?? notatnik lub jak wolisz bardziej komercyjne to paint w paincie to rozumiem, zdjęcie przerobione w paincie mam na gronie, ale z tym notatnikiem...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:02 pm
bo paru godzinach wkoncu znalazlam droge powrotna z haszczy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:38 pm
*posepny glos* Ludzieeeee , jest tu ktos? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:40 pm
Karnaaa *posepny glos* Ludzieeeee , jest tu ktos? ninja jest sierotowata Rin, ktora po raz 40 spadla ze schodow i tym razem skrecila kostke =,=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:41 pm
ninja
Kanał Audytywny [Neurofotoreceptoreplotyka jako magia bytu LP #04] Klinika Psychoromana [3:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:44 pm
Rin_Youkai Karnaaa *posepny glos* Ludzieeeee , jest tu ktos? ninja jest sierotowata Rin, ktora po raz 40 spadla ze schodow i tym razem skrecila kostke =,= eek ... Sierota sierota mrgreen xd (trzeba bylo nie spadac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:44 pm
ho ho ho... 23 poziom na word bump xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:45 pm
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa *posepny glos* Ludzieeeee , jest tu ktos? ninja jest sierotowata Rin, ktora po raz 40 spadla ze schodow i tym razem skrecila kostke =,= eek ... Sierota sierota mrgreen xd (trzeba bylo nie spadac)mialam za to fachowa opieke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:46 pm
opcy ninja Kanał Audytywny [Neurofotoreceptoreplotyka jako magia bytu LP #04] Klinika Psychoromana [3:38] *poke go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:47 pm
Aidanna ho ho ho... 23 poziom na word bump xp łoo dobra jestes ja chyba do 10 doszlam whee a tak ogolnie to ma sie cos z tej gry ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:48 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa *posepny glos* Ludzieeeee , jest tu ktos? ninja jest sierotowata Rin, ktora po raz 40 spadla ze schodow i tym razem skrecila kostke =,= eek ... Sierota sierota mrgreen xd (trzeba bylo nie spadac)mialam za to fachowa opieke xd a ja jakos nigdy nie moge sbie niczygo polamac ani skrecic emo *zneca sie nad kotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:50 pm
Karnaaa a ja jakos nigdy nie moge sbie niczygo polamac ani skrecic emo *zneca sie nad kotem* ja zawsze robie sobie cos przy osobach ktore mi sie podobaja ==''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 12:50 pm
Karnaaa Aidanna ho ho ho... 23 poziom na word bump xp łoo dobra jestes ja chyba do 10 doszlam whee a tak ogolnie to ma sie cos z tej gry ? Ja wcziraj do 29 bodajze...a ma sie z niej punkty, ktore bedzie mozna wymienic na ciuchy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|