|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:29 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald griluje sobie wlasnie kielbase, a do niej sobie frytki zrobie to nie jest pełnowartościowe danie. Potrzebujesz czegoś pochodzenia roślinnego 3nodding co lubisz dramallama keczap jest jak najbardziej pochodzenia roślinnego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:30 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald griluje sobie wlasnie kielbase, a do niej sobie frytki zrobie to nie jest pełnowartościowe danie. Potrzebujesz czegoś pochodzenia roślinnego 3nodding co lubisz dramallama keczap jest jak najbardziej pochodzenia roślinnego 3nodding kielbasa tez... bo z roslinorzercow zrobiona dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:32 am
EvilYuki renge_karen pzestancie o rzaciu mozic bo ja glodna jestem no to nic prostszego, zrób coś sobie... mrgreen matka ma przyjsc i obiad zrobic ale jak na razie jej nie ma... to ja nie bede jesc figa....
Bee smigaj do mego topicu tam ci odpowiedz napisalam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:33 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald griluje sobie wlasnie kielbase, a do niej sobie frytki zrobie to nie jest pełnowartościowe danie. Potrzebujesz czegoś pochodzenia roślinnego 3nodding co lubisz dramallama keczap jest jak najbardziej pochodzenia roślinnego 3nodding kielbasa tez... bo z roslinorzercow zrobiona dramallama powiedzmy mrgreen a frytki to już w ogóle, ulala i ten teges cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:34 am
EvilYuki powiedzmy mrgreen a frytki to już w ogóle, ulala i ten teges cool frytki to ziemniaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:35 am
renge_karen EvilYuki renge_karen pzestancie o rzaciu mozic bo ja glodna jestem no to nic prostszego, zrób coś sobie... mrgreen matka ma przyjsc i obiad zrobic ale jak na razie jej nie ma... to ja nie bede jesc figa....
Bee smigaj do mego topicu tam ci odpowiedz napisalam.... ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:36 am
Ozzwald EvilYuki powiedzmy mrgreen a frytki to już w ogóle, ulala i ten teges cool frytki to ziemniaki a ziemniaki, w naszej kuchni są uznawane nie jako pełnowartościowe warzywo a wypełniacz, na równi z ryżem czy kaszą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:37 am
EvilYuki ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak? ja nie gotuje w domu nic.... czasami cos zrobie ale to strasznie rzadko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:37 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki powiedzmy mrgreen a frytki to już w ogóle, ulala i ten teges cool frytki to ziemniaki a ziemniaki, w naszej kuchni są uznawane nie jako pełnowartościowe warzywo a wypełniacz, na równi z ryżem czy kaszą. no i?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:40 am
renge_karen EvilYuki ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak? ja nie gotuje w domu nic.... czasami cos zrobie ale to strasznie rzadkojak sie nie umie to sie nie dotyka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:41 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki powiedzmy mrgreen a frytki to już w ogóle, ulala i ten teges cool frytki to ziemniaki a ziemniaki, w naszej kuchni są uznawane nie jako pełnowartościowe warzywo a wypełniacz, na równi z ryżem czy kaszą. no i? no i tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:42 am
BeeWolf renge_karen EvilYuki ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak? ja nie gotuje w domu nic.... czasami cos zrobie ale to strasznie rzadkojak sie nie umie to sie nie dotyka wink w sumie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:42 am
BeeWolf renge_karen EvilYuki ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak? ja nie gotuje w domu nic.... czasami cos zrobie ale to strasznie rzadkojak sie nie umie to sie nie dotyka wink wlasnie ale ze nie nie umiem ale mi sie niechce bo jak zrobilam zupe lub murzynka lub sos to wszystkim smakowalo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:44 am
renge_karen BeeWolf renge_karen EvilYuki ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak? ja nie gotuje w domu nic.... czasami cos zrobie ale to strasznie rzadkojak sie nie umie to sie nie dotyka wink wlasnie ale ze nie nie umiem ale mi sie niechce bo jak zrobilam zupe lub murzynka lub sos to wszystkim smakowalo ^^To z uprzejmosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:45 am
renge_karen BeeWolf renge_karen EvilYuki ale dlaczego na niączekasz? Nie możesz sama ugotować obiadu, czy jak? ja nie gotuje w domu nic.... czasami cos zrobie ale to strasznie rzadkojak sie nie umie to sie nie dotyka wink wlasnie ale ze nie nie umiem ale mi sie niechce bo jak zrobilam zupe lub murzynka lub sos to wszystkim smakowalo ^^ też mi matka zawsze powtarzała, że pięknie rysuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|