|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:08 pm
Anzelmo Karnaaa xd o tej godzinie... ciekawy pomysl mrgreen , ale i tak nie mam z kim sweatdrop ja moge z toba pojechac... xDD Dobra , a gdzie mieszkasz ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:09 pm
Anzelmo Omega Sun co Ci sie stalo w oko? *kladzie mu na limo torbe mrozonej brukselki* u twoich sasiadow bylem... bardzo mili ludzie... a tym pelnym sloikiem miodku dostalem w leb x.x *podaje sloik miodku dla Omi* ci to sie bardziej przyda... x.x nie chodz do nich, oni sa nienormalni, nikt ich nie lubi. To takie kmiotki, ktore tylko patrzac co komu zrobic na zlosc. Takie durne dziadki z rownie durnymi wnuczetami i
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:10 pm
Karnaaa Dobra , a gdzie mieszkasz ? wink ermm... na... Warmii xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:11 pm
Omega Sun Anzelmo Omega Sun co Ci sie stalo w oko? *kladzie mu na limo torbe mrozonej brukselki* u twoich sasiadow bylem... bardzo mili ludzie... a tym pelnym sloikiem miodku dostalem w leb x.x *podaje sloik miodku dla Omi* ci to sie bardziej przyda... x.x nie chodz do nich, oni sa nienormalni, nikt ich nie lubi. To takie kmiotki, ktore tylko patrzac co komu zrobic na zlosc. Takie durne dziadki z rownie durnymi wnuczetami i 0.o oooho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:11 pm
Omega Sun nie chodz do nich, oni sa nienormalni, nikt ich nie lubi. To takie kmiotki, ktore tylko patrzac co komu zrobic na zlosc. Takie durne dziadki z rownie durnymi wnuczetami i huh... oki... jak juz oproznisz sloik to mi go daj... ja im go jeszcze oddam... >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:13 pm
Anzelmo Karnaaa Dobra , a gdzie mieszkasz ? wink ermm... na... Warmii xD O ile dobrze sie oriertuje gdzie to mniej wiecej jest (a geografia to moja slaba strona) to raczej sie dzisiaj Ciebie nie doczekam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:15 pm
Karnaaa O ile dobrze sie oriertuje gdzie to mniej wiecej jest (a geografia to moja slaba strona) to raczej sie dzisiaj Ciebie nie doczekam xd zalezy gdzie ty mieszkasz... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:18 pm
Anzelmo Karnaaa O ile dobrze sie oriertuje gdzie to mniej wiecej jest (a geografia to moja slaba strona) to raczej sie dzisiaj Ciebie nie doczekam xd zalezy gdzie ty mieszkasz... xDD Lubuskie (okolice Zielonej Góry) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:21 pm
Karnaaa Lubuskie (okolice Zielonej Góry) ninja łoj... rowerkiem dojade... =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:24 pm
Anzelmo Karnaaa Lubuskie (okolice Zielonej Góry) ninja łoj... rowerkiem dojade... =^_^= mrgreen A co sie bedziesz. Przynajmniej jakies ciekawe zajecie na wakacje . *idzie do kuchni po mineralna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:30 pm
MAM 4laugh 4laugh *wykombinowala* 4laugh pogram sobie w Bump costam mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:30 pm
Karnaaa mrgreen A co sie bedziesz. Przynajmniej jakies ciekawe zajecie na wakacje . *idzie do kuchni po mineralna* taa... =^_^= a czemu nie... =^_^= wlasciwie i tak nie mam co robic... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:39 pm
stopni troszke mniej da sie spac ide korzystac z okazji ...
To tyle przekazu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|