|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 11:47 am
EvilYuki Rin_Youkai renge_karen calujacy sie faceci sa cudowni ^o^
Yaoi rulez nie == Yaoi nie rulez == wyobraz sobie, ze podoba Ci sie facet: taki sliczny w dodatku meski itp , a tu sie okazuje, ze ty go nie pociagasz tylko twoj kolega == TO juz wtedy nie jest takie SWEET == a jeszcze bardziej nie jest sweet gdy przydaza Ci sie to po raz chyba 10 == każdy ma prawo żyć, jak mu się podoba. Czy to homoseksualista, czy heteryk... to przykre emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 12:57 pm
BeeWolf Generale jak pan wyszedł ? bo nie mogliamy dojsc do tego. naprawde chcesz to wiedziec?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:54 pm
Heeeeej ?? Jest ktos ninja (nudzi mi sie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:55 pm
*przychodzi z sloikiem miodku i "sliwka" pod okiem* witam... x.x *rozglada sie* a Omi jest? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:56 pm
Karnaaa Heeeeej ?? Jest ktos ninja (nudzi mi sie)moze i jest, ale sie nie odzywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:56 pm
Karnaaa Heeeeej ?? Jest ktos ninja (nudzi mi sie) czyzby? =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:58 pm
Anzelmo *przychodzi z sloikiem miodku i "sliwka" pod okiem* witam... x.x *rozglada sie* a Omi jest? xP co Ci sie stalo w oko? *kladzie mu na limo torbe mrozonej brukselki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:59 pm
Omega Sun Karnaaa Heeeeej ?? Jest ktos ninja (nudzi mi sie)moze i jest, ale sie nie odzywa sweatdrop szkoda , bo by moglo byc ciekawie. Nie mam co robic , jak sie machne spac to nie zasne i tak , co by tu wykombinowac *kombinuje* Anzelmo: Taaaaaaa , nudze sie i to bardzo ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:00 pm
Omega Sun co Ci sie stalo w oko? *kladzie mu na limo torbe mrozonej brukselki* u twoich sasiadow bylem... bardzo mili ludzie... a tym pelnym sloikiem miodku dostalem w leb x.x *podaje sloik miodku dla Omi* ci to sie bardziej przyda... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:02 pm
Karnaaa sweatdrop szkoda , bo by moglo byc ciekawie. Nie mam co robic , jak sie machne spac to nie zasne i tak , co by tu wykombinowac *kombinuje* Anzelmo: Taaaaaaa , nudze sie i to bardzo .. hmm... to ci proponuje wypad na jeziorko xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:03 pm
Anzelmo Karnaaa sweatdrop szkoda , bo by moglo byc ciekawie. Nie mam co robic , jak sie machne spac to nie zasne i tak , co by tu wykombinowac *kombinuje* Anzelmo: Taaaaaaa , nudze sie i to bardzo .. hmm... to ci proponuje wypad na jeziorko xDD xd o tej godzinie... ciekawy pomysl mrgreen , ale i tak nie mam z kim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:06 pm
Karnaaa xd o tej godzinie... ciekawy pomysl mrgreen , ale i tak nie mam z kim sweatdrop ja moge z toba pojechac... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|