|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:13 am
renge_karen Ryuukei oshii Anzelmo renge_karen taaa... moze bi jestem biggrin w przypadku dziewczyn to nie jest takie straszne... xDD tia nie to co w przypadku facetow gonk gonk calujacy sie faceci sa cudowni ^o^
Yaoi rulez sa obrzydliwi nie wiem co mozna w tym widziec emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:14 am
Anzelmo renge_karen ........ nie...........
moge powiedziec cos smiesznego
mam 5 palcow u stopy lol MUHAHAHAHAHAHA... *popada w dziki smiech* ...HAHAHAHAHA.... *przestaje w jednej chwili* ... ale to bylo glupie xP Wiem ^^
Dobra ja musze juz isc papatki ludziska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:14 am
renge_karen calujacy sie faceci sa cudowni ^o^
Yaoi rulez x.x no tera to juz przesadzasz... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:15 am
renge_karen Wiem ^^
Dobra ja musze juz isc papatki ludziskacya... =_='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:22 am
ta gra oszukuje, przyblokowuje klocki na pare sekund a czas dalej leci ninja
A Ty Twistuchu moglabys odpisywac jak do Ciebie pisze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:25 am
Omega Sun ta gra oszukuje, przyblokowuje klocki na pare sekund a czas dalej leci ninja A Ty Twistuchu moglabys odpisywac jak do Ciebie pisze blaugh a gdzie piszesz O.o wogole nie lubie tej gry crying bo po angielsku to nie fair crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:33 am
Ryuukei oshii Omega Sun ta gra oszukuje, przyblokowuje klocki na pare sekund a czas dalej leci ninja A Ty Twistuchu moglabys odpisywac jak do Ciebie pisze blaugh a gdzie piszesz O.o wogole nie lubie tej gry crying bo po angielsku to nie fair crying a ja lubie, podoba mi sie 3nodding na tlenie do Ciebie pisalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:34 am
Omega Sun a ja lubie, podoba mi sie 3nodding na tlenie do Ciebie pisalam ee... a mozna wiedziec o jaka gre chodzi? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:36 am
Anzelmo Omega Sun a ja lubie, podoba mi sie 3nodding na tlenie do Ciebie pisalam ee... a mozna wiedziec o jaka gre chodzi? xDD o te
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 9:18 am
Ał, ugryzłem sie w policzek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 10:11 am
BeeWolf Ał, ugryzłem sie w policzek. spryciarz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 10:14 am
renge_karen calujacy sie faceci sa cudowni ^o^
Yaoi rulez nie == Yaoi nie rulez == wyobraz sobie, ze podoba Ci sie facet: taki sliczny w dodatku meski itp , a tu sie okazuje, ze ty go nie pociagasz tylko twoj kolega == TO juz wtedy nie jest takie SWEET == a jeszcze bardziej nie jest sweet gdy przydaza Ci sie to po raz chyba 10 ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 10:58 am
Generale jak pan wyszedł ? bo nie mogliamy dojsc do tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 11:12 am
Rin_Youkai renge_karen calujacy sie faceci sa cudowni ^o^
Yaoi rulez nie == Yaoi nie rulez == wyobraz sobie, ze podoba Ci sie facet: taki sliczny w dodatku meski itp , a tu sie okazuje, ze ty go nie pociagasz tylko twoj kolega == TO juz wtedy nie jest takie SWEET == a jeszcze bardziej nie jest sweet gdy przydaza Ci sie to po raz chyba 10 == każdy ma prawo żyć, jak mu się podoba. Czy to homoseksualista, czy heteryk... Całujący się faceci są tacy średnio OK, wolę jednak ich animowane wersje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|