|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:42 am
renge_karen Aidanna mi tez sie gra nie laduje xp przynajmniej nie jestem sama <:3
do domu z tym wszystkimpff... pff... pffffffffffffffffffffffff.... *lezy na podlodze* ja juz tesknie xp *kops gre* nawet pograc nie mozna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:42 am
Omega Sun hehe juz malo zostalo wink wystarczy, ze znajdziesz 30 osob, ktore podaruja Ci 5k wink to trzreba miec szczescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:43 am
Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:43 am
Aidanna renge_karen Aidanna mi tez sie gra nie laduje xp przynajmniej nie jestem sama <:3
do domu z tym wszystkimpff... pff... pffffffffffffffffffffffff.... *lezy na podlodze* ja juz tesknie xp *kops gre* nawet pograc nie mozna domokun HAHAHAHA!!!! widze ze wandalizm sie rodzi whee jakie to slodkie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:45 am
Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 beda mowe itemasy ciekawe jakie question whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:46 am
Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 16-tego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:48 am
Omega Sun Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 16-tego 3nodding toz to za dwa dni! ale nie kupuje... drogie te listy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:50 am
Omega Sun Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 16-tego 3nodding co jeszcze dwa dni trzeba czekac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Omega Sun Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 16-tego 3nodding toz to za dwa dni! ale nie kupuje... drogie te listy xp ostatnio byl fajny itemek, wiec teraz pora na jakiegos gniota dla wyrownania ekonomii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:55 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 16-tego 3nodding toz to za dwa dni! ale nie kupuje... drogie te listy xp ostatnio byl fajny itemek, wiec teraz pora na jakiegos gniota dla wyrownania ekonomii 3nodding ninja zreszta po co kupowac listy skoro itemy w dniu otwarcia i tak czy siak ostro poleca w dol taniej niz koperty kosztowaly 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:56 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna Omi.... Kiedy otwieraja listy? x3 16-tego 3nodding toz to za dwa dni! ale nie kupuje... drogie te listy xp ostatnio byl fajny itemek, wiec teraz pora na jakiegos gniota dla wyrownania ekonomii 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:57 am
witam *daje sloik miodku dla Omi* i znikam xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 6:58 am
Anzelmo witam *daje sloik miodku dla Omi* i znikam xP dzieki *wcina sledzie z miodem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|