|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:20 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna o jezu... wyrzyc mnie jak Ci to przeszkadza... kocham go i mi jest smutno, ze wyjezdza sad mi nie przeszkadza, po prostu to jest czasem meczace... Jemu pojecz, ze Ci smutno, to moze zostanie. Mamy go przykuc do kaloryfera czy jak? a moze plakac razem z Toba? Tak... mam goraczke dziwnie sie czuje i dlatego sie czepiam blaugh a myslisz, ze mu sie nie wyplakalam... gdyby to bylo takie latwe, zeby mogl zostac sweatdrop to jedz z nim hehehe... rolleyes dwie przeszkody... moja mama, ktora w zyciu mnie nie pusci i brak funduszy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:20 pm
radioaktywny Muszę iść...
Miłej rozmowy... *odchodzi bez rozgłosu...*
Cześć...! Zegnam. *patrzy na ludzi* Jutro znowu w gory gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:21 pm
Co to jakis wyscig komu bardziej smutno jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:21 pm
Omega Sun nie wiem, pije to od trzech dni, lykam witaminki, robie inhalacje a czuje sie coraz gorzej xd ... na przeziebienie inchalacje? x.x dobra, bedziesz sie tera leczyla po mojemu xD tera idz przygotuj sobie duuzy kubek herbatki z miodkiem (jak nie ma miodku, popros sasiadow xD )... a potem do gleba do lozka, przykryc sie czym sie da (masz... jak to ujac... sie wypocic... xP )... no i chyba tyle xD kiedy skonczy sie herbatka - idziesz po nastepna xD (tylko nie za czesto... xD ) oj... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:22 pm
Omega Sun mozesz, dopoki nikogo nie wyzywasz i nie obrazasz ale to juz nie bedzie to samo... xDD na razie mam forum, gdzie moge sie czepiac... i na razie wystarczy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:23 pm
Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii Aidanna no, bo nie wiem poprostu czy to szczere intencje czy znowu sie nabijasz... a czy nabijalabym sie z takiego powodu neutral ?przepraszam sweatdrop nie ma za co porpsoru chcialm zeby zaczelo sie jakos ukladac "miedzy nami" sweatdrop mhmm... przepraszam jeszcze raz wtedy... dobra ide....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:24 pm
Aidanna mhmm... przepraszam jeszcze raz wtedy... dobra ide.... za co wtedy? o.O
Trzymaj sie mala bedzie dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:24 pm
Aidanna hehehe... rolleyes dwie przeszkody... moja mama, ktora w zyciu mnie nie pusci i brak funduszy stressed nie rozumiem. on do Ciebie przyjezdza, mieszka z Toba i to dla mamy jest ok, a w druga strone to juz zle? Toz na to samo wychodzi. Tak Del, totalna stypa, mozesz wymyslic sobie jakis "ogromny" problem zeby nie odstawac od reszty, a my bedziemy udawac, ze jest nam przykro ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:26 pm
Anzelmo ... na przeziebienie inchalacje? x.x dobra, bedziesz sie tera leczyla po mojemu xD tera idz przygotuj sobie duuzy kubek herbatki z miodkiem (jak nie ma miodku, popros sasiadow xD )... a potem do gleba do lozka, przykryc sie czym sie da (masz... jak to ujac... sie wypocic... xP )... no i chyba tyle xD kiedy skonczy sie herbatka - idziesz po nastepna xD (tylko nie za czesto... xD ) oj... xD -tak, bo mam katar i nie moge oddychac... -nie mam miodku... -przed chwila nawyzywalam sasiadow od bezmozgich matolow i ograniczonych umyslowo ciolkow... raczej nic mi nie pozycza xd -jest wystarczajaco goraco i bez wlazenia do lozka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:28 pm
Omega Sun Aidanna hehehe... rolleyes dwie przeszkody... moja mama, ktora w zyciu mnie nie pusci i brak funduszy stressed nie rozumiem. on do Ciebie przyjezdza, mieszka z Toba i to dla mamy jest ok, a w druga strone to juz zle? Toz na to samo wychodzi. Tak Del, totalna stypa, mozesz wymyslic sobie jakis "ogromny" problem zeby nie odstawac od reszty, a my bedziemy udawac, ze jest nam przykro ninja emo moj paznokiec emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oje/..
Nelly Furtado [Loose #01] Afraid (Feat. Attitude) [3:35] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna hehehe... rolleyes dwie przeszkody... moja mama, ktora w zyciu mnie nie pusci i brak funduszy stressed nie rozumiem. on do Ciebie przyjezdza, mieszka z Toba i to dla mamy jest ok, a w druga strone to juz zle? Toz na to samo wychodzi. Tak Del, totalna stypa, mozesz wymyslic sobie jakis "ogromny" problem zeby nie odstawac od reszty, a my bedziemy udawac, ze jest nam przykro ninja tutaj ma tako jaka konteole nad tym co robie... a tam juz nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy oje/.. Nelly Furtado [Loose #01] Afraid (Feat. Attitude) [3:35] 3nodding Ofcu wrocila wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:29 pm
Omega Sun Tak Del, totalna stypa, mozesz wymyslic sobie jakis "ogromny" problem zeby nie odstawac od reszty, a my bedziemy udawac, ze jest nam przykro ninja Czekaj czekaj.... ...o mam! Jak sie dostane do Lublina to sama tam wyjade! *rozpacz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 1:32 pm
Omega Sun -tak, bo mam katar i nie moge oddychac... -nie mam miodku... -przed chwila nawyzywalam sasiadow od bezmozgich matolow i ograniczonych umyslowo ciolkow... raczej nic mi nie pozycza xd -jest wystarczajaco goraco i bez wlazenia do lozka... a... a na katar... chwila... *sprawdza opakowania* o... takie cos mam: "Flixonase" aerozol... xP mi tam pomaga =^_^= a co do sasiadow... na to nie ma rady... kichnij na nich i powiedz, ze jesli ci nie dadza miodku to ich zarazisz... cos tam wymyslisz =^_^= no i... to, ze jest goraco to nie ma nic do rzeczy... masz sie wypocic i tyle =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|