Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24940 24941 24942 24943 24944 24945 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:20 pm

Omega Sun
Aidanna
Omega Sun
Aidanna
o jezu... wyrzyc mnie jak Ci to przeszkadza... kocham go i mi jest smutno, ze wyjezdza sad

mi nie przeszkadza, po prostu to jest czasem meczace... Jemu pojecz, ze Ci smutno, to moze zostanie. Mamy go przykuc do kaloryfera czy jak? a moze plakac razem z Toba?

Tak... mam goraczke dziwnie sie czuje i dlatego sie czepiam blaugh
a myslisz, ze mu sie nie wyplakalam... gdyby to bylo takie latwe, zeby mogl zostac sweatdrop

to jedz z nim
hehehe... rolleyes dwie przeszkody... moja mama, ktora w zyciu mnie nie pusci i brak funduszy stressed
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:20 pm

radioaktywny
Muszę iść...

Miłej rozmowy...
*odchodzi bez rozgłosu...*

Cześć...!

Zegnam.

*patrzy na ludzi*

Jutro znowu w gory gonk

Pszczola_M

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:21 pm

Co to jakis wyscig komu bardziej smutno jest?
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:21 pm

Omega Sun
nie wiem, pije to od trzech dni, lykam witaminki, robie inhalacje a czuje sie coraz gorzej xd

... na przeziebienie inchalacje? x.x
dobra, bedziesz sie tera leczyla po mojemu xD
tera idz przygotuj sobie duuzy kubek herbatki z miodkiem (jak nie ma miodku, popros sasiadow xD )... a potem do gleba do lozka, przykryc sie czym sie da (masz... jak to ujac... sie wypocic... xP )... no i chyba tyle xD kiedy skonczy sie herbatka - idziesz po nastepna xD (tylko nie za czesto... xD )

oj... xD

Anzelmo

Durem Borg

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:22 pm

Omega Sun
mozesz, dopoki nikogo nie wyzywasz i nie obrazasz

ale to juz nie bedzie to samo... xDD na razie mam forum, gdzie moge sie czepiac... i na razie wystarczy xD
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:23 pm

Ryuukei oshii
Aidanna
Ryuukei oshii
Aidanna
no, bo nie wiem poprostu czy to szczere intencje czy znowu sie nabijasz...
a czy nabijalabym sie z takiego powodu neutral ?
przepraszam sweatdrop
nie ma za co porpsoru chcialm zeby zaczelo sie jakos ukladac "miedzy nami" sweatdrop
mhmm... przepraszam jeszcze raz wtedy...

dobra ide....

Aidanna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:24 pm

Aidanna
mhmm... przepraszam jeszcze raz wtedy...

dobra ide....
za co wtedy? o.O

Trzymaj sie mala bedzie dobrze 3nodding
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:24 pm

Aidanna
hehehe... rolleyes dwie przeszkody... moja mama, ktora w zyciu mnie nie pusci i brak funduszy stressed

nie rozumiem. on do Ciebie przyjezdza, mieszka z Toba i to dla mamy jest ok, a w druga strone to juz zle? Toz na to samo wychodzi.

Tak Del, totalna stypa, mozesz wymyslic sobie jakis "ogromny" problem zeby nie odstawac od reszty, a my bedziemy udawac, ze jest nam przykro ninja

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:26 pm

Anzelmo

... na przeziebienie inchalacje? x.x
dobra, bedziesz sie tera leczyla po mojemu xD
tera idz przygotuj sobie duuzy kubek herbatki z miodkiem (jak nie ma miodku, popros sasiadow xD )... a potem do gleba do lozka, przykryc sie czym sie da (masz... jak to ujac... sie wypocic... xP )... no i chyba tyle xD kiedy skonczy sie herbatka - idziesz po nastepna xD (tylko nie za czesto... xD )

oj... xD

-tak, bo mam katar i nie moge oddychac...
-nie mam miodku...
-przed chwila nawyzywalam sasiadow od bezmozgich matolow i ograniczonych umyslowo ciolkow... raczej nic mi nie pozycza xd
-jest wystarczajaco goraco i bez wlazenia do lozka...
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:28 pm

Omega Sun
Aidanna

nie rozumiem. on do Ciebie przyjezdza, mieszka z Toba i to dla mamy jest ok, a w druga strone to juz zle? Toz na to samo wychodzi.

Tak Del, totalna stypa, mozesz wymyslic sobie jakis "ogromny" problem zeby nie odstawac od reszty, a my bedziemy udawac, ze jest nam przykro ninja
emo moj paznokiec emo emo

Ryuukei oshii
Crew

opcy

oje/..

Nelly Furtado [Loose #01] Afraid (Feat. Attitude) [3:35] 3nodding

Omega Sun
Aidanna

tutaj ma tako jaka konteole nad tym co robie... a tam juz nie...

Aidanna

Ryuukei oshii
Crew

opcy
oje/..

Nelly Furtado [Loose #01] Afraid (Feat. Attitude) [3:35] 3nodding
Ofcu wrocila wink ?
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:29 pm

Omega Sun

Czekaj czekaj....
...o mam!
Jak sie dostane do Lublina to sama tam wyjade! *rozpacz*

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:32 pm

Omega Sun
-tak, bo mam katar i nie moge oddychac...
-nie mam miodku...
-przed chwila nawyzywalam sasiadow od bezmozgich matolow i ograniczonych umyslowo ciolkow... raczej nic mi nie pozycza xd
-jest wystarczajaco goraco i bez wlazenia do lozka...

a... a na katar... chwila...
*sprawdza opakowania*
o... takie cos mam: "Flixonase"
aerozol... xP mi tam pomaga =^_^=

a co do sasiadow... na to nie ma rady... kichnij na nich i powiedz, ze jesli ci nie dadza miodku to ich zarazisz... cos tam wymyslisz =^_^=

no i... to, ze jest goraco to nie ma nic do rzeczy... masz sie wypocic i tyle =^_^=
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24940 24941 24942 24943 24944 24945 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games