|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:40 am
Lethiel Delisa hejka biggrin a czym gadacie bo nie chce mi sie czytac postow xp 4laugh śpiewamy 3nodding whee witaj *przytulas* acha biggrin *przytulas* widzial ktos dzisiaj pisarza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:40 am
echh caly czas cos mi sie wiesza stressed nie mam sily juz sie uzerac z tym komputerem, ide crying papatki. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:41 am
kingus echh caly czas cos mi sie wiesza stressed nie mam sily juz sie uzerac z tym komputerem, ide crying papatki. wink sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:42 am
ja będe po internecie sie bawił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:43 am
Delisa Lethiel Delisa hejka biggrin a czym gadacie bo nie chce mi sie czytac postow xp 4laugh śpiewamy 3nodding whee witaj *przytulas* acha biggrin *przytulas* widzial ktos dzisiaj pisarza ninja nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:43 am
kingus echh caly czas cos mi sie wiesza stressed nie mam sily juz sie uzerac z tym komputerem, ide crying papatki. wink papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:46 am
*siada w foteliku* ech... cicho........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:47 am
*wskakuje na drzewo znajduje sobie mocną gałąź i kładzie się na niej* rr... *przeciąga się* obudzcie mnie jak bedzie coś ciekawego *zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:50 am
*zwija sie w kulke na foteliku i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:53 am
*przeciaga się spogląda na Lethiel która zasnęła w fotelu* ech.... *zeskakuje na dół zabiera jedna poduszke i wraca na drzewo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:56 am
hmmm..... co za interesujaca cisza .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 9:00 am
Delisa hmmm..... co za interesujaca cisza ..... *nastwia uszu gdy usłyszała głos na dole... jednak szybko traci zainteresowanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 9:03 am
Lina-san Delisa hmmm..... co za interesujaca cisza ..... *nastwia uszu gdy usłyszała głos na dole... jednak szybko traci zainteresowanie* halo tam na gorze ! *wola machajac rekami* moze cos porobimy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 9:04 am
Delisa hmmm..... co za interesujaca cisza ..... *budzi sie* *odwija* *przeciaga* ... zieeefs...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 9:04 am
Delisa Lina-san Delisa hmmm..... co za interesujaca cisza ..... *nastwia uszu gdy usłyszała głos na dole... jednak szybko traci zainteresowanie* halo tam na gorze ! *wola machajac rekami* moze cos porobimy ! *spada z gałezi zaskoczona* Co jak? A tak obudźmy Lethiel ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|