|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:13 am
BeeWolf radioaktywny no to jeszcze gożej... własny język zaczynacie tworzyć.... xp Co gorsza ten tekst ma znaczenie, on nie jest taki sobie hop siup ... to już tłumaczenie tego znaleźliście.... xp (tak apropo to dlaczego jet "niezaciekawie"?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:14 am
radioaktywny BeeWolf radioaktywny no to jeszcze gożej... własny język zaczynacie tworzyć.... xp Co gorsza ten tekst ma znaczenie, on nie jest taki sobie hop siup ... to już tłumaczenie tego znaleźliście.... xp (tak apropo to dlaczego jet "niezaciekawie"?) Ba sami stworzylismy ten jezyk smile Jest niezaciekawie bo mało ciekawie jest, ale wieczorem bedzie biba i bedzie wporzo.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:16 am
BeeWolf radioaktywny BeeWolf radioaktywny no to jeszcze gożej... własny język zaczynacie tworzyć.... xp Co gorsza ten tekst ma znaczenie, on nie jest taki sobie hop siup ... to już tłumaczenie tego znaleźliście.... xp (tak apropo to dlaczego jet "niezaciekawie"?) Ba sami stworzylismy ten jezyk smile Jest niezaciekawie bo mało ciekawie jest, ale wieczorem bedzie biba i bedzie wporzo.... sweatdrop farciaż... ja tu muszę gnić z bratem który co chwilę mnie prosi o pomoc w jakiejś grze.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:17 am
BeeWolf Pscolo"myslałem, ze to twoja fotka. Ja nie jestem taka owlosiona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:18 am
radioaktywny farciaż... ja tu muszę gnić z bratem który co chwilę mnie prosi o pomoc w jakiejś grze.... crying Masz przerabane, ale ci nie wspułczuje bo zawsze mozna wyjsc z domu, lub pograc z bratem. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:19 am
Pszczola_M BeeWolf Pscolo"myslałem, ze to twoja fotka. Ja nie jestem taka owlosiona. a jak owłosiona jestes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:25 am
a grzmi, ale potem juz padac ma nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:26 am
BeeWolf Pszczola_M BeeWolf Pscolo"myslałem, ze to twoja fotka. Ja nie jestem taka owlosiona. a jak owłosiona jestes ? Nie mam wlosow na pyszczku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:27 am
Pszczola_M BeeWolf Pszczola_M BeeWolf Pscolo"myslałem, ze to twoja fotka. Ja nie jestem taka owlosiona. a jak owłosiona jestes ? Nie mam wlosow na pyszczku rofl na na łapkach i stupkach ? no i pomiedzy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:27 am
BeeWolf a grzmi, ale potem juz padac ma nie. ja zapewne wpadne do ciebie przed 19 oby nei padalo bo gril sie nie uda, a ja ne potrzebnie kielbe bede wiozl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:30 am
BeeWolf radioaktywny farciaż... ja tu muszę gnić z bratem który co chwilę mnie prosi o pomoc w jakiejś grze.... crying Masz przerabane, ale ci nie wspułczuje bo zawsze mozna wyjsc z domu, lub pograc z bratem. mrgreen Nie mam żadnego kumpla w prommieniu 20Km... większość wyjechała... a z bratem "obcykaliśmy" już wszystkie gierki i mi się nie chcę grać.... (dziwne co nie.... biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray BeeWolf a grzmi, ale potem juz padac ma nie. ja zapewne wpadne do ciebie przed 19 oby nei padalo bo gril sie nie uda, a ja ne potrzebnie kielbe bede wiozl xd W piekarnik ja wsadzimy i bedziemy jak małe dzieci na zielonej szkole udawac, ze to ognisko. Wszak swiatło i ciepło daje. Okaj, masz do mnie tel wiec jak cos to Ringuj. mrgreen Juz ci posłenie w wannie rpzygotowałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:33 am
radioaktywny BeeWolf radioaktywny farciaż... ja tu muszę gnić z bratem który co chwilę mnie prosi o pomoc w jakiejś grze.... crying Masz przerabane, ale ci nie wspułczuje bo zawsze mozna wyjsc z domu, lub pograc z bratem. mrgreen Nie mam żadnego kumpla w prommieniu 20Km... większość wyjechała... a z bratem "obcykaliśmy" już wszystkie gierki i mi się nie chcę grać.... (dziwne co nie.... biggrin ) teraz ci wspułczuje. Lec do sklepu kup sobie browara i pogap sie w TV.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|