|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:44 am
oliviana ^^ w kązfym razie ja ide, na pola mokotowskie, jka znajde po drodze jakiś widełki to Ci dam ^^ paapaa whee Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:25 am
Wykąpałam się, odświeżyłam, ubrałam w niezniszczalne wojskowe spodnie mojego faceta, idę na ogród poćwiczyć :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:26 am
Rynn the Vampire Wykąpałam się, odświeżyłam, ubrałam w niezniszczalne wojskowe spodnie mojego faceta, idę na ogród poćwiczyć :] Idz, idz... Ide psa pomeczyc XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:47 am
Iś niśt ferszteje. EDIT: a w sumie to jest czasownik rozdzielnie zlozony XP I tak nie lubie niemieckiego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:55 am
Pszczola_M Iś niśt ferszteje. EDIT: a w sumie to jest czasownik rozdzielnie zlozony XP I tak nie lubie niemieckiego XD ja tez nie lubie niemieckiego, wogule to ja niczego nie lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:58 am
BeeWolf No wsumie jak już w innym języku gadacie to nie może być dobrze.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:59 am
BeeWolf Pszczola_M Iś niśt ferszteje. EDIT: a w sumie to jest czasownik rozdzielnie zlozony XP I tak nie lubie niemieckiego XD ja tez nie lubie niemieckiego, wogule to ja niczego nie lubie. W ogole to ja nie wiem co ja lubie a co nie XP Pogadajmy jeszcze, co? rofl http://img106.imageshack.us/img106/2981/zdj1984qx.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:02 am
Pszczola_M BeeWolf Pszczola_M Iś niśt ferszteje. EDIT: a w sumie to jest czasownik rozdzielnie zlozony XP I tak nie lubie niemieckiego XD ja tez nie lubie niemieckiego, wogule to ja niczego nie lubie. W ogole to ja nie wiem co ja lubie a co nie XP Pogadajmy jeszcze, co? rofl http://img106.imageshack.us/img106/2981/zdj1984qx.jpg fajny pies.... (tło też nie jest złe..... razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:03 am
radioaktywny No wsumie jak już w innym języku gadacie to nie może być dobrze.... razz Ale nie ma takiego jezyka gdzie były by słowa Kukurundum i Gajdaja .. smile Pscolo"myslałem, ze to twoja fotka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:05 am
BeeWolf radioaktywny No wsumie jak już w innym języku gadacie to nie może być dobrze.... razz Ale nie ma takiego jezyka gdzie były by słowa Kukurundum i Gajdaja .. smile Pscolo"myslałem, ze to twoja fotka. no to jeszcze gożej... własny język zaczynacie tworzyć.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 6:09 am
radioaktywny no to jeszcze gożej... własny język zaczynacie tworzyć.... xp Co gorsza ten tekst ma znaczenie, on nie jest taki sobie hop siup ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|