|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:40 am
Hm, to zależy :] tego pierwszego machnęłam w sumie chyba w godzinkę czy półtorej. Ten drugi pluszak miał tak cholernie głupie włosy, że chyba z bite trzy godziny nad nim przesiedziałam. Nigdy więcej xD
Bump = Bring Up My Thread. Jak robisz posta to topic się przesuwa na górę forum, bump to takie słówko które się wkleja, żeby thread był widoczny na pierwszej stronie forum - wtedy większa szansa, że ktoś na nią wejdzie. Pisze się 'bump' jak się nie ma nic kjonkretniejszego do powiedzenia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:45 am
Rynn the Vampire Hm, to zależy :] tego pierwszego machnęłam w sumie chyba w godzinkę czy półtorej. Ten drugi pluszak miał tak cholernie głupie włosy, że chyba z bite trzy godziny nad nim przesiedziałam. Nigdy więcej xD
3h gonk a w jakim programie je dokanczasz? (bo chyba komputerowo sa robione?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:45 am
acha dzieki xD a jesli bede bumpowac to pomoze tej osobie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:47 am
oliviana acha dzieki xD a jesli bede bumpowac to pomoze tej osobie...? 3nodding inni latwiej znajda jej questa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:49 am
Karnaaa Rynn the Vampire Hm, to zależy :] tego pierwszego machnęłam w sumie chyba w godzinkę czy półtorej. Ten drugi pluszak miał tak cholernie głupie włosy, że chyba z bite trzy godziny nad nim przesiedziałam. Nigdy więcej xD
3h gonk a w jakim programie je dokanczasz? (bo chyba komputerowo sa robione?) A jakiś syf który dostałam do tableta, corel painter classic. Mnie tam pasuje. No tak, trzy godziny, ale to jest taka ekstrema, jak włosy są ciężkie do zrobienia albo jest dużo itemów. Poza tym zazwyczaj w trakcie pleplam ze znajomymi ;] I nie są dokańczane na kompie tylko robione w całości na kompie.
@Oliviana - można powiedzieć, że tak ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:53 am
Rynn the Vampire A jakiś syf który dostałam do tableta, corel painter classic. Mnie tam pasuje. No tak, trzy godziny, ale to jest taka ekstrema, jak włosy są ciężkie do zrobienia albo jest dużo itemów. Poza tym zazwyczaj w trakcie pleplam ze znajomymi ;] I nie są dokańczane na kompie tylko robione w całości na kompie.
@Oliviana - można powiedzieć, że tak ;]Kurde sa takie slodkie rofl i ile za take cos kasy bierzesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:56 am
a ja myslalam ze sa po obrobce komputerowej xD w kazdym razie, jezlei chodzi o cieniowanie i kolorowanie to chyle czolo, bo dla mnie to czarna magia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:56 am
Karnaaa Rynn the Vampire A jakiś syf który dostałam do tableta, corel painter classic. Mnie tam pasuje. No tak, trzy godziny, ale to jest taka ekstrema, jak włosy są ciężkie do zrobienia albo jest dużo itemów. Poza tym zazwyczaj w trakcie pleplam ze znajomymi ;] I nie są dokańczane na kompie tylko robione w całości na kompie.
@Oliviana - można powiedzieć, że tak ;]Kurde sa takie slodkie rofl i ile za take cos kasy bierzesz ? Nie biorę w ogóle, sprzedaję tylko na art aukcjach :] Jak zaczynałam, to po 5k za zestaw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:57 am
oliviana a ja myslalam ze sa po obrobce komputerowej xD w kazdym razie, jezlei chodzi o cieniowanie i kolorowanie to chyle czolo, bo dla mnie to czarna magia... xDDD Dla mnie w sumie też ;D jakieś porządniejsze pracki są do pooglądania na www.imaginated-friend.deviantart.com ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:59 am
Rynn the Vampire Karnaaa Rynn the Vampire A jakiś syf który dostałam do tableta, corel painter classic. Mnie tam pasuje. No tak, trzy godziny, ale to jest taka ekstrema, jak włosy są ciężkie do zrobienia albo jest dużo itemów. Poza tym zazwyczaj w trakcie pleplam ze znajomymi ;] I nie są dokańczane na kompie tylko robione w całości na kompie.
@Oliviana - można powiedzieć, że tak ;]Kurde sa takie slodkie rofl i ile za take cos kasy bierzesz ? Nie biorę w ogóle, sprzedaję tylko na art aukcjach :] Jak zaczynałam, to po 5k za zestaw.a dochodzi do 30 przynajmniej whee , nie ma zaraz sie wezme za tworzenie to twoje rysunki przebije pirate (w marzeniach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:03 am
dobra... jestem... (chyba x.x )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:04 am
A twórz, twórz ;>>>
Niby dochodzą do 30k, z tym, że aukcja miała trwać miesiąc a potrwała kilka dni. :] Wiesz, rzecz jest tyle warta ile za nią zapłacą. Ta sama panienka która zrobiła autobuy na mojej poprzedniej art aukcji też wygrała, wtedy za 150k dostała waist-upa i zestaw pluszaków. Ten waist-up jest teraz na moim deviancie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:04 am
Rynn the Vampire oliviana a ja myslalam ze sa po obrobce komputerowej xD w kazdym razie, jezlei chodzi o cieniowanie i kolorowanie to chyle czolo, bo dla mnie to czarna magia... xDDD Dla mnie w sumie też ;D jakieś porządniejsze pracki są do pooglądania na www.imaginated-friend.deviantart.com ;]wiemwiem, tez mam deviantarta xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:07 am
Rynn the Vampire A twórz, twórz ;>>>
Niby dochodzą do 30k, z tym, że aukcja miała trwać miesiąc a potrwała kilka dni. :] Wiesz, rzecz jest tyle warta ile za nią zapłacą. Ta sama panienka która zrobiła autobuy na mojej poprzedniej art aukcji też wygrała, wtedy za 150k dostała waist-upa i zestaw pluszaków. Ten waist-up jest teraz na moim deviancie. 150k gonk *mdleje z wrazenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:09 am
oliviana Rynn the Vampire oliviana a ja myslalam ze sa po obrobce komputerowej xD w kazdym razie, jezlei chodzi o cieniowanie i kolorowanie to chyle czolo, bo dla mnie to czarna magia... xDDD Dla mnie w sumie też ;D jakieś porządniejsze pracki są do pooglądania na www.imaginated-friend.deviantart.com ;]wiemwiem, tez mam deviantarta xD Pokaż, pokaż :]
Karna, to nie tak dużo ^__^'' 45k dałam Sayokunowi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|