|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:06 pm
Rin_Youkai Zima : zawsze mam lodowate uda i rece == Lato: ciagle mi zagoraca == Jesien i Wiosna moga byc xd Seal - [Batman Forever (OST)] Kiss From A Rose --> mrrrr to jest super ^o^ przypomniales mi o tym XD zaraz sobie na mp3 to puszcze _^_ >dotyka jej uda< Szkoda ze to nie zima .. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:06 pm
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa o.O no porawdzie to frytki robie mrgreen ale nie o to chodzi , chcesz sie przerazic twisted ?? nyuuuuu mrgreen to wejdz na moj profil i zobacz co jest na samym dole twisted heart eek eek eek eek eek eek eek zloooooooooooooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:07 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa o.O no porawdzie to frytki robie mrgreen ale nie o to chodzi , chcesz sie przerazic twisted ?? nyuuuuu mrgreen to wejdz na moj profil i zobacz co jest na samym dole twisted heart eek eek eek eek eek eek eek zloooooooooooooo Fajne nie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:08 pm
BeeWolf Rin_Youkai Zima : zawsze mam lodowate uda i rece == Lato: ciagle mi zagoraca == Jesien i Wiosna moga byc xd Seal - [Batman Forever (OST)] Kiss From A Rose --> mrrrr to jest super ^o^ przypomniales mi o tym XD zaraz sobie na mp3 to puszcze _^_ >dotyka jej uda< Szkoda ze to nie zima .. twisted Pada snieg, pada snieg... tralalal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:10 pm
Rin_Youkai Pada snieg, pada snieg... tralalal XD Fudzong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha Mama POwinienem to Del puscić smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:11 pm
kopytka trzeba Ci wyczyscic ~.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai kopytka trzeba Ci wyczyscic ~.~ nie podoba Ci sie ?? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Fudzong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha Mama pacha mama x_X''' czy to jest tytul XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:13 pm
Karnaaa Rin_Youkai kopytka trzeba Ci wyczyscic ~.~ nie podoba Ci sie ?? crying crying crying Nie no ekstra mrgreen tak, marzenie kazdej mamy... wygladac tak mlodo jak corka XDD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:16 pm
Rin_Youkai BeeWolf Fudzong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha Mama pacha mama x_X''' czy to jest tytul XD? No tytuł tytuł. A co niepodoba sie ? Omi: >patrzy sie na nia< Za co ? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:16 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai kopytka trzeba Ci wyczyscic ~.~ nie podoba Ci sie ?? crying crying crying Nie no ekstra mrgreen tak, marzenie kazdej mamy... wygladac tak mlodo jak corka XDD mrgreen no wiesz mamo , jestes starsza o jakis rok sweatdrop to to chyba nic dziwnego blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:18 pm
Nick Cave Lyrics [Nick Cave & Kylie Minogue #01] 5Where the wild roses grow
>mraf<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:19 pm
BeeWolf Omi: >patrzy sie na nia< Za co ? crying za obmacywanie kolezanki blaugh *ociera lezki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|