|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:33 pm
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Zjhadłem pizze, Oskar dostał pierdolce, a padżong mieszkajacy u mnie w pokoju, po obwinieciu mi całego wyrka pajeczyna okna i pilota stracił zycie. nadal odwijam sie z jego nitki. ho ho ho... a Przemek mnie chcial potraktyowac pajakiem, bo siedzialam w kacie i niechcialam sie ruszyc emo I dobrze. ale nie wzial pajaka... bo udawalam trupa xD i sie wyglapialismy i chcielismy cos zlego zrobic ninja rofl to miało być ciekawe czy zabawne stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:36 pm
ninja Yeeee zbiera sie na burze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:37 pm
Rin_Youkai ninja Yeeee zbiera sie na burze heart u mnie juz padalao i jest chlodno 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:39 pm
sweet_lili to miało być ciekawe czy zabawne stare ? Raczej takie poprostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:40 pm
Ryuukei oshii Rin_Youkai ninja Yeeee zbiera sie na burze heart u mnie juz padalao i jest chlodno 4laugh heart szczesciara xd ja juz mam dosc tych upalow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:43 pm
Rin_Youkai Ryuukei oshii Rin_Youkai ninja Yeeee zbiera sie na burze heart u mnie juz padalao i jest chlodno 4laugh heart szczesciara xd ja juz mam dosc tych upalow xp Wogule pogoda u nas jest dziwna w zime -40 prawie, teraz na słońcu zanotowałem 48+ to jest szaleństwo a i 80 % Wilgotnosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:46 pm
BeeWolf Wogóle pogoda u nas jest dziwna w zime -40 prawie, teraz na słońcu zanotowałem 48+ to jest szaleństwo a i 80 % Wilgotnosci. i to sie nazywa umiarkowana strefa #+#'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:50 pm
Woooooo cos grzmotnelo ! YES YES YES heart !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:52 pm
Rin_Youkai BeeWolf Wogóle pogoda u nas jest dziwna w zime -40 prawie, teraz na słońcu zanotowałem 48+ to jest szaleństwo a i 80 % Wilgotnosci. i to sie nazywa umiarkowana strefa #+#' Ta zima jak na kole podbiegunowym, a lato jak na równiku w strefie opadów monsumowych. Ide sie powiesić ... Fudżong: Seal - [Batman Forever (OST)] Kiss From A Rose jeden z ładniejszych utworów jakie znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:56 pm
BeeWolf Ta zima jak na kole podbiegunowym, a lato jak na równiku w strefie opadów monsumowych. Ide sie powiesić ... Fudżong: Seal - [Batman Forever (OST)] Kiss From A Rose jeden z ładniejszych utworów jakie znam. Zima : zawsze mam lodowate uda i rece == Lato: ciagle mi zagoraca == Jesien i Wiosna moga byc xd Seal - [Batman Forever (OST)] Kiss From A Rose --> mrrrr to jest super ^o^ przypomniales mi o tym XD zaraz sobie na mp3 to puszcze _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:57 pm
Rin_Youkai Woooooo cos grzmotnelo ! YES YES YES heart ! twisted *szatanski smiech* mwahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:59 pm
Karnaaa Rin_Youkai Woooooo cos grzmotnelo ! YES YES YES heart ! twisted *szatanski smiech* mwahaha Uuuu znowu! heart heart zaraz == czy to moze ty w kuchni walisz w gary cooo? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:00 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Woooooo cos grzmotnelo ! YES YES YES heart ! twisted *szatanski smiech* mwahaha Uuuu znowu! heart heart zaraz == czy to moze ty w kuchni walisz w gary cooo? XD o.O no porawdzie to frytki robie mrgreen ale nie o to chodzi , chcesz sie przerazic twisted ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:02 pm
Karnaaa o.O no porawdzie to frytki robie mrgreen ale nie o to chodzi , chcesz sie przerazic twisted ?? nyuuuuu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:04 pm
Rin_Youkai Karnaaa o.O no porawdzie to frytki robie mrgreen ale nie o to chodzi , chcesz sie przerazic twisted ?? nyuuuuu mrgreen to wejdz na moj profil i zobacz co jest na samym dole twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|