|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:19 am
BeeWolf >mysli sobie wiem zmyle ja< >daje jej boken< Masz z drewna ... znaczy on jest ... Czyty sobie miedzy nogasmi schowałaś arbuza, ? >wyciaga obslinione majtki z ust< >chowa do szufladki< znaczy sie ten jest taki do treningow xd z drewna czy z bambusa ninja * zerk miedzy nogi* nic tam nie ma x_X''' Ozesz!! ale ty szybko polknoles taki wielki kawal xd * mysli i patrzy mu sie uwaznie na usta* zaraz... a co one takie suche ninja po arbuzie powinny az ociekac sokem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf Yuki, co trzepoczesz rzesami ?! bo ja Cię nie rozumiem... crying czochra jej fryzurke, to dobrze,, ze nie rozumiesz :* ... nie czochraj mnie! domokun a moge ci poczochrac bobra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:20 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf Yuki, co trzepoczesz rzesami ?! bo ja Cię nie rozumiem... crying czochra jej fryzurke, to dobrze,, ze nie rozumiesz :* ... nie czochraj mnie! domokun a moge ci poczochrac bobra? *prycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:22 am
Rin_Youkai znaczy sie ten jest taki do treningow xd z drewna czy z bambusa ninja * zerk miedzy nogi* nic tam nie ma x_X''' Ozesz!! ale ty szybko polknoles taki wielki kawal xd * mysli i patrzy mu sie uwaznie na usta* zaraz... a co one takie suche ninja po arbuzie powinny az ociekac sokem XD Tak, z drewna, > daje jej tez bambusa do treningów, a ostry chowa sobie w spodnie...< Szkoda, ze nic tam nie ma ;P e a nu, suche no bo ten tego no ... WYtarłem one, majtkami... mrgreen Karnaaa: mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:24 am
*rzuca siena niego z pazurami* || panie moderatorze, cytaty! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:25 am
jaki promienny usmiech pojawil sie na twej twarzy gdy sie tylko pojawilam 4laugh , witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:25 am
EvilYuki *rzuca siena niego z pazurami* || panie moderatorze, cytaty! gonk obgryza jej paznokcie. Co cytaty ?! ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:27 am
BeeWolf EvilYuki *rzuca siena niego z pazurami* || panie moderatorze, cytaty! gonk obgryza jej paznokcie. Co cytaty ?! ... mrgreen No i czym ja się będę drapać za uchem? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:29 am
EvilYuki No i czym ja się będę drapać za uchem? crying Palcem od stopy ? Kar:a pewnie, ze promienny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:31 am
BeeWolf Kar:a pewnie, ze promienny. jak milo , ze ktos sie cieszy widzac mnei xd whee kurde , jakies nudne te wakacje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:31 am
BeeWolf EvilYuki No i czym ja się będę drapać za uchem? crying Palcem od stopy ? Kar:a pewnie, ze promienny. nie jestem aż taka giętka, jak się wydaje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:32 am
Karnaaa BeeWolf Kar:a pewnie, ze promienny. jak milo , ze ktos sie cieszy widzac mnei xd whee kurde , jakies nudne te wakacje stare mi sie nie nudzi, aczkolwiek porobił bym cos ciekawego. Jutro poszaleje sobie, oby dom mi sie nie rozleciał. mrgreen @Yuki">smieje sie z niej< Nie umie sie giąć... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:34 am
BeeWolf @Yuki">smieje sie z niej< Nie umie sie giąć... cool *pac go po głowie* nie śmiej się z mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|