|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:32 am
ja tez sie zaraz zmywam 3nodding ide ciasto jesc xd
// rany jak one sie dlugo piecze ToT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:35 am
Karnaaa czekolda whee , nie cicho ja sie nie odzywam blaugh alez to samo zdrowie rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:36 am
Rin_Youkai Karnaaa czekolda whee , nie cicho ja sie nie odzywam blaugh alez to samo zdrowie rolleyes mrgreen i rozmiar XXXXXXXXXXXXXXXL twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:37 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa czekolda whee , nie cicho ja sie nie odzywam blaugh alez to samo zdrowie rolleyes mrgreen i rozmiar XXXXXXXXXXXXXXXL twisted e tam mi to nie grozi rofl ja w porownaniu do Ciebie to lubie ruch XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:39 am
Closterkeller-Roszpunka.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:39 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa czekolda whee , nie cicho ja sie nie odzywam blaugh alez to samo zdrowie rolleyes mrgreen i rozmiar XXXXXXXXXXXXXXXL twisted e tam mi to nie grozi rofl ja w porownaniu do Ciebie to lubie ruch XD Cicho tam blaugh malas isc niby whee Dobra ide na spacrek bo nerwicy w domku dostaje xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:40 am
Karnaaa Cicho tam blaugh malas isc niby whee Dobra ide na spacrek bo nerwicy w domku dostaje xd papa co ja poradze, ze sie jeszcze nie upieklo XD Papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:50 am
eee nooo ymmm sukienke. O wlasnie mam sukienke! @_@ i to juz 2 raz z rzedu. Te upaly zmieniaja ludzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:52 am
Rin_Youkai eee nooo ymmm sukienke. O wlasnie mam sukienke! @_@ i to juz 2 raz z rzedu. Te upaly zmieniaja ludzi xd Tylko sukienke nic poza nią ? >oglada ja uwarznie po roznymi kontami<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:56 am
BeeWolf Tylko sukienke nic poza nią ? >oglada ja uwarznie po roznymi kontami< jakie spostrzezenia XD Oczywiscie bielizne tez YoY Czasem mozna sie zdziwic jak wazne jest precyzowanie swej wypowiedzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:57 am
Rin_Youkai BeeWolf Tylko sukienke nic poza nią ? >oglada ja uwarznie po roznymi kontami< jakie spostrzezenia XD Oczywiscie bielizne tez YoY Czasem mozna sie zdziwic jak wazne jest precyzowanie swej wypowiedzi wink A jakom bielizne, >mysli o jej majtkach< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|