|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:20 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Enrique ! (czy jakos tak sie to pisze XD) dramallama Iglesias ? xd DELMA whee domokun Kaziu??? XD dramallama No mowe ze Delma gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:21 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Enrique ! (czy jakos tak sie to pisze XD) dramallama Iglesias ? xd DELMA whee domokun Kaziu??? XD dramallama xD co wy macie do tej slicznej lamy? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:21 am
Rin_Youkai Karnaaa zla mama , niedobra mama domokun (ale i tak mnei kochasz ?) no wiadomo cool *tuli* mamusia daj kase 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:25 am
oliviana xD co wy macie do tej slicznej lamy? xD my juz wiemy co XD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:26 am
EvilYuki oliviana EvilYuki łaaadny rysunek dziś dostałam... :3 z pewnością jest uroczy ;3 http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/nokturnaltomasz.png sliczny, tylko jej włoski widac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa *tuli* mamusia daj kase 4laugh nie mam zadnych pieniedzy -h- idz do ojca XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai oliviana xD co wy macie do tej slicznej lamy? xD my juz wiemy co XD ninja czyje sie taka nie wtajemniczona i odrzucona przez stado D: crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:28 am
oliviana sliczny, tylko jej włoski widac xD jemu XD gdzie ty sie patrzysz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:28 am
Rin_Youkai Karnaaa *tuli* mamusia daj kase 4laugh nie mam zadnych pieniedzy -h- idz do ojca XD taaaaaa tylko kto tym ojcem jest rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:29 am
oliviana Rin_Youkai oliviana xD co wy macie do tej slicznej lamy? xD my juz wiemy co XD ninja czyje sie taka nie wtajemniczona i odrzucona przez stado D: crying powiem ci o co chodzi jesli powiesz , ze ma byc Delma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:29 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa *tuli* mamusia daj kase 4laugh nie mam zadnych pieniedzy -h- idz do ojca XD taaaaaa tylko kto tym ojcem jest rolleyes bo ja wiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:30 am
Karnaaa oliviana Rin_Youkai oliviana xD co wy macie do tej slicznej lamy? xD my juz wiemy co XD ninja czyje sie taka nie wtajemniczona i odrzucona przez stado D: crying powiem ci o co chodzi jesli powiesz , ze ma byc Delma mrgreen delma to taka margaryna razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:30 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai nie mam zadnych pieniedzy -h- idz do ojca XD taaaaaa tylko kto tym ojcem jest rolleyes bo ja wiem XD Jak bys wiedziala , to by sie alimenty zalatwilo scream a tak co kasy nie ma becikowe przepilas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:31 am
Rin_Youkai oliviana sliczny, tylko jej włoski widac xD jemu XD gdzie ty sie patrzysz ninja ludzki odruch xD to on? mad ach sooorry xD mam problemy z odroznnianiem płci chłopczyku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|