Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 247 248 249 250 251 252 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:19 pm

BeeWolf

No właśnie o tym mówiłem, że nie po to został stworzony ten topik.
Nie po to aby jakaś agentka z 3 podstawowej pisała takie kretyńskie teksty, bez ładu ani składu.
Nawet jeśli pisze to portycja. ... talk2hand

...dlatego tez od dzisiaj ja sie zajme nasza ambasada...
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:21 pm

revcat
BeeWolf

Nie po to aby jakaś agentka z 3 podstawowej pisała takie kretyńskie teksty, bez ładu ani składu.

To ty się zajmuj a ja obudzę stronę pierwszą.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

revcat

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:25 pm

BeeWolf
revcat
BeeWolf

...tylko zostaw plan meliny...coby sie ludzie nie pogubili... mrgreen
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:35 pm

revcat
BeeWolf
revcat
BeeWolf

...tylko zostaw plan meliny...coby sie ludzie nie pogubili... mrgreen

Tak tak zostawie, apropo jak by jakieś szalone imprezy się kręciły to pisz, co i jak będziemy dodawac.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

revcat

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:49 pm

BeeWolf

Tak tak zostawie, apropo jak by jakieś szalone imprezy się kręciły to pisz, co i jak będziemy dodawac.

...okey bede dodawal imprezki...musze poszukac nowych kelnerek... mrgreen
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:00 pm

BeeWolf

*przyszła się poczepiać mrgreen *

topik może nie do tego został stworzony, ale jednocześnie w regulaminie czarno na białym stoi, że można pisać co się chce a i tak "wszyscy mają was w dupie", to otwiera pole dla szarlatanów, masonów i zboczeńców, to po pierwsze, a nie wszyscy mają takie hamulce jak wy. Sami zaobserwowaliście, że przyhcodzi jakiś jełop i myśli, że to miejsce gde ożna sobie pokurwić. I żeby nie było, faktycznie, nie było mnie jeszcze wtedy na Gai, jak zauwazył Rev, ale to taki sam zarzut, jakby mi powiedzieć, że się jeszcze wtedy nie urodziłam. To nie moja wina, nie miałam na to wpływu, ale przepraszam, że śmiałam nie być wtedy na Gai! Topik przeczytałam cały. Od strony pierwszej, do, gdy przyszłam była bodaj czterdziesta albo sześćdziesiąta, a potem na bieżąco. I nie zarzucajcie mi nieznajomości.

Po drugie, jak topik jest wolny, bo chyba takie jest założenie, to niech kuźwa będzie naprawdę wolny, a nie nagle przestanie takowym być dla pewnych ludzi. Bo naprawdę nie wiem, czym się różni rozmowa na temat wyprysków na narządach płciowych a "owłosionych cohonez", ale przez tą pierwszą dzieje się tutaj jakowaś rewolucja, druga była jak najbardziej na miejscu. Jakoś nie widzę większej różnicy w poziomie, a jeśli mi ją pokażecie i wytłumaczycie, to może nawet się zgodzę, że takowa istnieje i was ładnie przeproszę.

*dziękuję 3nodding *

EvilYuki
Crew

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 19, 2007 1:23 am

EvilYuki
BeeWolf

topik może nie do tego został stworzony, ale jednocześnie w regulaminie czarno na białym stoi, że można pisać co się chce a i tak "wszyscy mają was w dupie", to otwiera pole dla szarlatanów, masonów i zboczeńców, to po pierwsze, a nie wszyscy mają takie hamulce jak wy. Sami zaobserwowaliście, że przyhcodzi jakiś jełop i myśli, że to miejsce gde ożna sobie pokurwić. I żeby nie było, faktycznie, nie było mnie jeszcze wtedy na Gai, jak zauwazył Rev, ale to taki sam zarzut, jakby mi powiedzieć, że się jeszcze wtedy nie urodziłam. To nie moja wina, nie miałam na to wpływu, ale przepraszam, że śmiałam nie być wtedy na Gai! Topik przeczytałam cały. Od strony pierwszej, do, gdy przyszłam była bodaj czterdziesta albo sześćdziesiąta, a potem na bieżąco. I nie zarzucajcie mi nieznajomości.

Po drugie, jak topik jest wolny, bo chyba takie jest założenie, to niech kuźwa będzie naprawdę wolny, a nie nagle przestanie takowym być dla pewnych ludzi. Bo naprawdę nie wiem, czym się różni rozmowa na temat wyprysków na narządach płciowych a "owłosionych cohonez", ale przez tą pierwszą dzieje się tutaj jakowaś rewolucja, druga była jak najbardziej na miejscu. Jakoś nie widzę większej różnicy w poziomie, a jeśli mi ją pokażecie i wytłumaczycie, to może nawet się zgodzę, że takowa istnieje i was ładnie przeproszę.

*dziękuję 3nodding *

Polska mentalność, słowo zakorzenione "Kurwa" używane już niestety przez małe dzieci jest stawiane równo obok "Skurwysyn" "Chuj" "Skurwiel" itd.

Co dalej czyta się i widzi to co chce.
Owszem wolno i swawolno, ale nie uważasz, iż te teksty są po prostu prymitywne i na poziomie wiejskiego głupka z pod budki z piwem? Po za tym łamią regulamin, notabene my nie mamy hamulców tylko stoimy na wyższym stopniu rozwoju. mrgreen Czytaj sobie topik i dziesięć razy jak nie pojmiesz jego natury.

skromny regulamin:
1. mów co chesz, i tak cię olejemy
2. NIE NADUŻYWAĆ wulgaryzmów
3. zachowujcie się, byle jak ale się zachowujcie
4. wyrażaj swe poglądy, będziemy mieli się z czego śmiać
5. Żadnego BUMPowania... bo mogę powiedzieć kilka miłych słów o rodzinie delikwenta
6. chcesz świecić dobrym przykładem i moralizować... idź do seminarium... od nas się odstosunkuj
7. jeśli nie odpowiada ci słownictwo, tematyka rozmów i zachowanie obecnych... przeczytaj jeszcze raz ostrzeżenie, tym razem spróbuj zrozumiec te literki... jak coś nadal nie styka... wyjdź... nikt cie tu nie trzyma siłą... to nie jest główny topic... co nie jest obowiązkowe

Może zauważyłaś droga Yuko iż choć można pisać co się chce to też proszone jest aby nie nadużywać? Kumasz? Zachowywać byle jak ale jednak ! ... czy mam dalej tłumaczyć zawiłości tego skomplikowanego prawa?
PostPosted: Thu Apr 19, 2007 1:33 am

EvilYuki

*dziękuję 3nodding *

...naturalnie masz racje, to nie Twoja wina ze Ciebie nie bylo...ale w regulaminie jest rowniez napisane o nie naduzywanie wulgaryzmow...
...Topic faktycznie jest wolny ale obowiazuje pewna kultura...takze faktem jest iz melina to ambasada R.P. i mimo regulaminu Kukusa obowiazuje takze regulamin R.P. a Ty Juko bedac czlonkiem R.P. zlamalas go ewidentnie i w sposob niegodny partyzanta...

...roznica bardzo prosze...mowienie o narzadach plciowych a przeklinanie od tak, to sa dwie rozne rzeczy...de facto tu i tu wystepuje jezyk wulgarny, prosty...lecz nawet w takim zachowaniu sa granice...dlatego tez melina jest jaka jest ale namiastki kultury wypowiedzi maja tutaj obowiazywac...

...btw. zostaniesz takze pociagnieta do odpowiedzialnosci za swoj czyn...

...polecam Tobie zapoznanie sie z punktem drugim ktory miedzy innymi znalamas :

""Punkt drugi regulaminu R.P. mowi:

2. Kazdy towarzysz/ka jest zobowiazany przestrzegac zelaznej reguly R.P. ktora brzmi: "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Dotyczy to wszystkich bez wyjatku. Osoba ktora nie bedzie sie stosowala do powyzszego bedzie podlegala ostrzezeniu. Jezeli nie dostosuje sie do ostrzezenia zostana wobec tej osoby wystosowane dzialania "losowe".
Punkt drugi nie dotyczy Generalow R.P.

Powyzszy punkt wchodzi w zycie z dniem 22.07.2005 r.

Z powazaniem General Revcat. ""

revcat

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Thu Apr 19, 2007 1:46 am

ojaaacie, ja tez chce sie poklocic!
PostPosted: Thu Apr 19, 2007 2:04 am

Delein the Wildest

jedziesz dzika jedziesz mrgreen

revcat

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 19, 2007 2:20 am

Delein the Wildest

Dajesz mała kręcisz tyłkiem w obcisłych (za małych) majtkach xD
PostPosted: Thu Apr 19, 2007 6:04 am

Dobrze, dziękuje za wytłumaczenie 3nodding

EvilYuki
Crew

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 7:16 am

EvilYuki
Dobrze, dziękuje za wytłumaczenie 3nodding

A ma być ci żal, masz płakać i błagać historyków aby o tym zapomnieli.
PostPosted: Mon Apr 23, 2007 9:07 am

opisy moich znajomych są dobijające...

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Apr 24, 2007 5:17 am

Marcinka
opisy moich znajomych są dobijające...

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
będę płakać.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 247 248 249 250 251 252 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games