|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:28 pm
Hadogenes Twisted_Exile crying przynajmniej gdzies wyjechales crying a gdzie byles szeregowy ? wcale nie taka nuda przynajmniej cos ciekawego robiles a ja mam jeszcze 2 miesiace nudoow stare twisted no nie wiem czasem ja tez chcialbym zostac w domu a bylem w Sierakowie (ok 65 km od Poznania na W) i w pon. dalej wyjezdzam (tam to dopiero beda nudy) PS no i tak nie do konca szeregowy wink eek jakto nie szeregowy nie widze cie w info dla partyzantow na jakis innym stopniu eek jesli wyjezdzasz do rodziny ktora mieszka na wsi i nie ma takich urokow cywilizacji jak komputer to wspolczuje xd ale wiesz takie siedzenie w domu przez 5 miesiecy z gorka to tez niezle psychike nadwyreza xd *polewa* mam nadziej zes pelnoletni szeregowy xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:38 pm
Twisted_Exile eek jakto nie szeregowy nie widze cie w info dla partyzantow na jakis innym stopniu eek jesli wyjezdzasz do rodziny ktora mieszka na wsi i nie ma takich urokow cywilizacji jak komputer to wspolczuje xd ale wiesz takie siedzenie w domu przez 5 miesiecy z gorka to tez niezle psychike nadwyreza xd *polewa* mam nadziej zes pelnoletni szeregowy xd twisted nie ostatnio (tzn od kilku miesiecy) nie siedzialem na gai a rzeczywiscie tam gdzie bylem to nie bylo neta (ale kompy byly) i nie mam 18 lat (jesten o 2 lata od Ciebie mlodszy) PS i tam w woli dygresji ja bylem jako 5 zalogowany na partyzantach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:40 pm
Hadogenes Twisted_Exile eek jakto nie szeregowy nie widze cie w info dla partyzantow na jakis innym stopniu eek jesli wyjezdzasz do rodziny ktora mieszka na wsi i nie ma takich urokow cywilizacji jak komputer to wspolczuje xd ale wiesz takie siedzenie w domu przez 5 miesiecy z gorka to tez niezle psychike nadwyreza xd *polewa* mam nadziej zes pelnoletni szeregowy xd twisted nie ostatnio (tzn od kilku miesiecy) nie siedzialem na gai a rzeczywiscie tam gdzie bylem to nie bylo neta (ale kompy byly) i nie mam 18 lat (jesten o 2 lata od Ciebie mlodszy) PS i tam w woli dygresji ja bylem jako 5 zalogowany na partyzantach xd no dobrze to nie polewam tobie...wiem to ty jestes ten co dal logo partyzantow xd a czemu taka dluga przerwa w nieuzywaniu gaii?..... crying musisz wypominac mi moj wiek crying crying crying crying xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:44 pm
Twisted_Exile xd no dobrze to nie polewam tobie...wiem to ty jestes ten co dal logo partyzantow xd a czemu taka dluga przerwa w nieuzywaniu gaii?..... crying musisz wypominac mi moj wiek crying crying crying crying xd twisted no tak to logo co masz w sygnaturce to ja dalem bo ktos wpuscil kitty do partyzantow (dlatego mnie nie bylo) a co do twojego wieku to wydaje mi sie ze jestes teraz w najlepszym wieku (no chyba ze twierdzisz inaczej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:45 pm
Hadogenes Twisted_Exile xd no dobrze to nie polewam tobie...wiem to ty jestes ten co dal logo partyzantow xd a czemu taka dluga przerwa w nieuzywaniu gaii?..... crying musisz wypominac mi moj wiek crying crying crying crying xd twisted no tak to logo co masz w sygnaturce to ja dalem bo ktos wpuscil kitty do partyzantow (dlatego mnie nie bylo) a co do twojego wieku to wydaje mi sie ze jestes teraz w najlepszym wieku (no chyba ze twierdzisz inaczej) teraz to nie kitty tylko kimagure-chan xd widze ze tez nieprzepadasz za ta urocza osobka xd w najlepszym wieku do czego ? xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:52 pm
Twisted_Exile teraz to nie kitty tylko kimagure-chan xd widze ze tez nieprzepadasz za ta urocza osobka xd w najlepszym wieku do czego ? xd twisted a co Ty Jej nie lubisz ?? no patrz bo jestes w wieku studentckim non-stop imprezy, balangi, wolnosc (np od rodzicow) itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:54 pm
Hadogenes Twisted_Exile teraz to nie kitty tylko kimagure-chan xd widze ze tez nieprzepadasz za ta urocza osobka xd w najlepszym wieku do czego ? xd twisted a co Ty Jej nie lubisz ?? no patrz bo jestes w wieku studentckim non-stop imprezy, balangi, wolnosc (np od rodzicow) itp. no co ty ja jej nie lubie eek a jakie mialabym powody by jej nie lubic przeciez jest taka urocza inteligentna i wogole cacy(tak umiem klamac)...co do tego studentowania to wolalabym wrocic do czasow pierwszej klasy liceum wtedy wszystko bylo takie proste xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 4:05 pm
Twisted_Exile no co ty ja jej nie lubie eek a jakie mialabym powody by jej nie lubic przeciez jest taka urocza inteligentna i wogole cacy(tak umiem klamac)...co do tego studentowania to wolalabym wrocic do czasow pierwszej klasy liceum wtedy wszystko bylo takie proste xd twisted no patrz ja jestem w tym wieku niby czasy sa fajne, ale w gimnazjum bylo latwiej dobra spadam, rodzice przybywaja (tzn zara bede mial cos do zrobienia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 4:07 pm
Hadogenes Twisted_Exile no co ty ja jej nie lubie eek a jakie mialabym powody by jej nie lubic przeciez jest taka urocza inteligentna i wogole cacy(tak umiem klamac)...co do tego studentowania to wolalabym wrocic do czasow pierwszej klasy liceum wtedy wszystko bylo takie proste xd twisted no patrz ja jestem w tym wieku niby czasy sa fajne, ale w gimnazjum bylo latwiej dobra spadam, rodzice przybywaja (tzn zara bede mial cos do zrobienia) z checia sie zamienie...choc nie jeszcze raz przechodzic przez pieklo matury gonk to dobrej nocy zycze i milego wyjazdu 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:30 am
oi! jakby ktos powiedzial i avkso! jakby to powiedzial ktos inny pirate ja tam dopiero co niedawno wstalam rolleyes do 2/3 czytalam sobie ksiazke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 12:42 pm
.............................. ninja ........................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:18 pm
Twisted_Exile .............................. ninja ........................................ ninja pirate mrgreen witoj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:21 pm
Baliaur Twisted_Exile .............................. ninja ........................................ ninja pirate mrgreen witoj xd witoy slyszlam zes kfiatki dostala xd tez tak chce...czy mi sie wydaje czy tu ostatnio troche pustki ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:27 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile .............................. ninja ........................................ ninja pirate mrgreen witoj xd witoy slyszlam zes kfiatki dostala xd tez tak chce...czy mi sie wydaje czy tu ostatnio troche pustki ? twisted hjehje.. ale poczytaj na pulskiej gyldi jak rofl tak jakby pustki ninja chyba ze zaczniemy w naglym wypadku gadac same do siebie mrgreen
chyba zaczne jednego barmana podrywac seksi jest pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:29 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile .............................. ninja ........................................ ninja pirate mrgreen witoj xd witoy slyszlam zes kfiatki dostala xd tez tak chce...czy mi sie wydaje czy tu ostatnio troche pustki ? twisted hjehje.. ale poczytaj na pulskiej gyldi jak rofl tak jakby pustki ninja chyba ze zaczniemy w naglym wypadku gadac same do siebie mrgreen
chyba zaczne jednego barmana podrywac seksi jest pirate u mrrrra a jak bardzo sexi? xd tez musze chyba kogos popodrywac xd nie ma to jak gadanie do siebie ale mi to wychodzi najlepiej w stanie upojenia alkoholowego xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|