|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 4:57 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai chcecie mnie zamurowac @_@''' twisted *wyciaga szpachelke i cegle* mwahaha *szatanski smiech* emo emo emo zaskoczylas mnie... nooooooo coooooo domek buduje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 4:57 am
Karnaaa prawda twisted / a myslalam ze bedzie spokoj troche dluzej mrgreen menda XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 4:58 am
Rin_Youkai Karnaaa oliviana macie zacofane te mamy xD I tak potrafi czasami zaskoczyc mrgreen *bang ja z ogona* emo emo emo *pac ja ze skrzydelka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 4:59 am
Rin_Youkai Karnaaa prawda twisted / a myslalam ze bedzie spokoj troche dluzej mrgreen menda XD crying nie jestem menda crying jestem tylko biedna malutka opuszczona samotna niekochana dziewczynka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 4:59 am
Karnaaa oliviana macie zacofane te mamy xD I tak potrafi czasami zaskoczyc mrgreen no tak xD "mamooo, wysłaś mi smsa! o.o!" "niechcacy sweatdrop "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:01 am
oliviana Karnaaa oliviana macie zacofane te mamy xD I tak potrafi czasami zaskoczyc mrgreen no tak xD "mamooo, wysłaś mi smsa! o.o!" "niechcacy sweatdrop " rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:02 am
Ciebie tez mozna mrgreen *pac ja ze skrzydelka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:03 am
Karnaaa Ciebie tez mozna mrgreen *pac ja ze skrzydelka* *oddaje z zamachu czapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:03 am
oliviana Karnaaa oliviana macie zacofane te mamy xD I tak potrafi czasami zaskoczyc mrgreen no tak xD "mamooo, wysłaś mi smsa! o.o!" "niechcacy sweatdrop " gorzej z siostrą... kiedyś dzwoniła do mnei na matmie ,strasznie długo trzymała, a potem doszła wiadomość od poczty głosowej... idiotka po prostu nei zablokowała i jej się "zadzwoniło" do mnie jak wrzuciła telefon do torby... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:04 am
Karnaaa crying nie jestem menda crying jestem tylko biedna malutka opuszczona samotna niekochana dziewczynka crying =__='' menda! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:04 am