|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:37 pm
Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:37 pm
Kiray BeeWolf Omega Sun zaden normalny facet nie pozowalby do takich oblesnych zdjec, poza tym jest paskudny gonk Ja bym pozował. mrgreen ja tez o wlasnie, obiecales wrzucic fotke :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:38 pm
Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh on jest taki slodki! tak sie wtulic w jego klate heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:39 pm
Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh pieknie, teraz na kazdej stronie topiku bedzie ten oblesny facet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:40 pm
Kiray eek *zaglada za bluzeczke* a faktycznie widze klaczki Wiesz, 4 dni mnie w domu nie bylo, zaroslam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh pieknie, teraz na kazdej stronie topiku bedzie ten oblesny facet xp Omi... nie oblesny tylko piekny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh on jest taki slodki! tak sie wtulic w jego klate heart a ten jego fryz heart rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:41 pm
Omega Sun Kiray BeeWolf Omega Sun zaden normalny facet nie pozowalby do takich oblesnych zdjec, poza tym jest paskudny gonk Ja bym pozował. mrgreen ja tez o wlasnie, obiecales wrzucic fotke :> ale na wszystkich jestem spity...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:41 pm
Autark Aidanna Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh on jest taki slodki! tak sie wtulic w jego klate heart a ten jego fryz heart rolleyes poprostu ideal! @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:42 pm
Omega Sun Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh pieknie, teraz na kazdej stronie topiku bedzie ten oblesny facet xp jestem obleśny gonk crying *idzie sie poprzytulać do plakatu Davidka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun o wlasnie, obiecales wrzucic fotke :> ale na wszystkich jestem spity... nie szkodzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Kiray eek *zaglada za bluzeczke* a faktycznie widze klaczki Wiesz, 4 dni mnie w domu nie bylo, zaroslam xD teraz wygladasz bardziej... dziko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:44 pm
Autark Omega Sun Autark Aidanna TEZ KOCHASZ DAVIDA??!! 4laugh no ba cool 4laugh pieknie, teraz na kazdej stronie topiku bedzie ten oblesny facet xp jestem obleśny gonk crying *idzie sie poprzytulać do plakatu Davidka* *idzie za nim do oltarzu poswieconym Davidowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 1:44 pm
Kiray opcy Kiray RISPECT *wyciaga aparat, kartke i dlugopis* moge prosic o autograf i zdjecie z moim nowym idolem *grzecznie pozuje do zdjecia a na kartce narysowywowuje wlochatego fiutka* nawet moja druga polowa mnie wysmiala... surprised *chowa aparat i kartke za pazuche* a co sie stalo z tacka? sory.. mam laga stwierdzilem ze wskok pod przysznic to dobry pomysl.. tacka na szcescie cala co z tego ze broczylem krwia.. ale nagrywarki szkoda.. wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|