|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:58 am
a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:01 pm
EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:02 pm
Rin_Youkai EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee nie, Dorotka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:05 pm
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee nie, Dorotka whee serio eek UPS!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:08 pm
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee nie, Dorotka whee serio eek UPS!!! sweatdrop serio mrgreen no, ale skąd miałąś wiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:10 pm
EvilYuki serio mrgreen no, ale skąd miałąś wiedzieć? pytalam sie kiedys o to Ciebie .__. i mi sie zawsze zdawalo, ze masz Paulina .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:15 pm
Rin_Youkai EvilYuki serio mrgreen no, ale skąd miałąś wiedzieć? pytalam sie kiedys o to Ciebie .__. i mi sie zawsze zdawalo, ze masz Paulina .__. whee makaron, makaron...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:15 pm
Rin_Youkai EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee ja jestem Paulinka sklerotyku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:19 pm
Aidanna Rin_Youkai EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee ja jestem Paulinka sklerotyku xd WIEM! heart XDD ale myslalam, ze ona tez .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:22 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai EvilYuki a nikogo nie obchodiz, jak ja mama na imię? crying Paulinka whee whee ja jestem Paulinka sklerotyku xd WIEM! heart XDD ale myslalam, ze ona tez .__. a mi Przemus dzis umieral x3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:25 pm
Aidanna a mi Przemus dzis umieral x3 heart eek eek eek a czemu ty sie cieszysz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:27 pm
*puff* Aay Del wrocila po wyczrpujacym, fizycznie wyjezdzie na Jure! Uhu uhu burczy mi w brzuchu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:28 pm
Delein the Wildest *puff* Aay Del wrocila po wyczrpujacym, fizycznie wyjezdzie na Jure! Uhu uhu burczy mi w brzuchu! witaj whee Cza sie teraz nazrec XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:29 pm
Rin_Youkai Aidanna a mi Przemus dzis umieral x3 heart eek eek eek a czemu ty sie cieszysz XD bo jestem wredna malpa xd biegalam do domu po kremik chlodzacy, bo sie kochanie spalilo na plazy x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|