|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:00 am
Rin_Youkai oliviana Rin_Youkai oliviana ja sie zawsze boje ze wpadna mi do szkanki z woda i wypije je w nocy o.o' sa duze, obrzydliwe i owlosione -_- i maja OBRZYDLIWE DUZE OCZY -- najgorsze jest to owłosienie!!!! bleeeeeeeech! moj ojciec sobie spokojnie je na rekach trzyma FUUUUUUUUu == przstan, niedobrze mi D: te wsloski smyrajace cie w dlonie o.o lol bleeeech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:01 am
oliviana EvilYuki nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża... tym sie nei przejmuj, w warszawie latwo spotkac kogos na ulicy ;D a ja bede trzymac.... SLIMAKA ;O będę wiedziała, że to ty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana Rin_Youkai sluz tez jest spoko x_X XDDD bez przesady xD ale lepiej im sie sunie dzieki temu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a tak w oogole, to fajny temat sobie znalezlismy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:02 am
oliviana a tak w oogole, to fajny temat sobie znalezlismy ;D Slimoki gora XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki oliviana EvilYuki nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża... tym sie nei przejmuj, w warszawie latwo spotkac kogos na ulicy ;D a ja bede trzymac.... SLIMAKA ;O będę wiedziała, że to ty 3nodding haha, strzez sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana EvilYuki nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża... tym sie nei przejmuj, w warszawie latwo spotkac kogos na ulicy ;D a ja bede trzymac.... SLIMAKA ;O chryste w zyciu do warszawy nie przyjade!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai oliviana Rin_Youkai sluz tez jest spoko x_X XDDD bez przesady xD ale lepiej im sie sunie dzieki temu XD chrzanie, niech nie suną... dla mnie mogą i wyschnąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:03 am
dobra. a teraz na serio juz ide... BYE! & SEE YA!
heart heart heart
P E A C E
heart
P.S. Pajaki mnie przerazaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen oliviana EvilYuki nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża... tym sie nei przejmuj, w warszawie latwo spotkac kogos na ulicy ;D a ja bede trzymac.... SLIMAKA ;O chryste w zyciu do warszawy nie przyjade!!!!!!!!!!!!!!!zapraszam, mamy tu duzo slimakow ;D w gdyni, na dzialce, wyjmowalam slimaki winniczki recamy a one w tym czasie takie jaja biale skladaly xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Rin_Youkai oliviana Rin_Youkai sluz tez jest spoko x_X XDDD bez przesady xD ale lepiej im sie sunie dzieki temu XD chrzanie, niech nie suną... dla mnie mogą i wyschnąć... Francuzi beda glodowac .__. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana EvilYuki oliviana EvilYuki nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża... tym sie nei przejmuj, w warszawie latwo spotkac kogos na ulicy ;D a ja bede trzymac.... SLIMAKA ;O będę wiedziała, że to ty 3nodding haha, strzez sie xd ty też... bo ja jestem niebezpieczna... wrrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:04 am
EvilYuki Rin_Youkai oliviana Rin_Youkai sluz tez jest spoko x_X XDDD bez przesady xD ale lepiej im sie sunie dzieki temu XD chrzanie, niech nie suną... dla mnie mogą i wyschnąć... zgadzam się ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai oliviana Rin_Youkai sluz tez jest spoko x_X XDDD bez przesady xD ale lepiej im sie sunie dzieki temu XD chrzanie, niech nie suną... dla mnie mogą i wyschnąć... Francuzi beda glodowac .__. XD nie szkoda mi chamów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika dobra. a teraz na serio juz ide... BYE! & SEE YA! heart heart heart P E A C E heart P.S. Pajaki mnie przerazaja... ale slimoczki sa spoooooko!!!!! heart blaugh kochaneee... zawsze je zbieram do wiaderkaaaa... wink 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|