|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:56 am
renge_karen oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz to ja cie nie chce poznac..... skad jestes, jakie wojewodztwo??mazowiecka, warszawa sie klania, cud nad wisłą ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki gonk gonk gonk gonk gonk gonk popieram... są fe i be... HAHA Yukis jest ze mna ^^ ale czadzior biggrin na stos ze slimakami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz raaany, ciarki mnie przeszły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:57 am
oliviana ja sie zawsze boje ze wpadna mi do szkanki z woda i wypije je w nocy o.o' sa duze, obrzydliwe i owlosione -_- i maja OBRZYDLIWE DUZE OCZY --
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz raaany, ciarki mnie przeszły... bez przesady xD slimaki sa fajne :3 tylko ten sluz nie D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ee...slimaczki sa spoczko heart gorzej z pajakami ale najbardziej wpadam w panike gdy wejde w pajacza siec! WTEDY TO SIE DRE!!!! wink heart a darcie przed pajakami mam juz opanowane... blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana renge_karen oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz to ja cie nie chce poznac..... skad jestes, jakie wojewodztwo??mazowiecka, warszawa sie klania, cud nad wisłą ;D nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana renge_karen oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz to ja cie nie chce poznac..... skad jestes, jakie wojewodztwo??mazowiecka, warszawa sie klania, cud nad wisłą ;D chwala bogu ^D ja z dolnego jestem sweatdrop az mi ulzylo......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:58 am
Rin_Youkai oliviana ja sie zawsze boje ze wpadna mi do szkanki z woda i wypije je w nocy o.o' sa duze, obrzydliwe i owlosione -_- i maja OBRZYDLIWE DUZE OCZY -- najgorsze jest to owłosienie!!!! bleeeeeeeech!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana EvilYuki oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz raaany, ciarki mnie przeszły... bez przesady xD slimaki sa fajne :3 tylko ten sluz nie D: o tym mówie... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana EvilYuki oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz raaany, ciarki mnie przeszły... bez przesady xD slimaki sa fajne :3 tylko ten sluz nie D: sluz tez jest spoko x_X XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:59 am
EvilYuki nie znam nikogo takiego, jestem na razie bezpieczna mrgreen ale Warszawa duuuża... tym sie nei przejmuj, w warszawie latwo spotkac kogos na ulicy ;D a ja bede trzymac.... SLIMAKA ;O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai oliviana EvilYuki oliviana slimaki sa ekstra, zawsze je wrzucam do placakow moich przyjaciolek xD albo mowie ze wrzucilam, a te w panice wszystko wywalaja a tam nima slimaczka razz mowie wam, taka zabawna jestem! xD a one sie zawsze na to nabieraja razz raaany, ciarki mnie przeszły... bez przesady xD slimaki sa fajne :3 tylko ten sluz nie D: sluz tez jest spoko x_X XDDD D: D: D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana Rin_Youkai oliviana ja sie zawsze boje ze wpadna mi do szkanki z woda i wypije je w nocy o.o' sa duze, obrzydliwe i owlosione -_- i maja OBRZYDLIWE DUZE OCZY -- najgorsze jest to owłosienie!!!! bleeeeeeeech! moj ojciec sobie spokojnie je na rekach trzyma FUUUUUUUUu ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|