|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:03 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Co ty robisz o.O * tyca ja kijkiem* ja się czaję w kącie. I nie tycaj mnie tym kijem, bo będę fuczeć... tak jak kicius ^o^ Phiii Phiii >.< Phiiii >.< * siada na stoliku obok i mysli* fu, fu, fu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:04 am
EvilYuki renge_karen cio sie stalo?? *kuca obok niej* nooo-thing. Wracajac do dojinów: masz jakies Iruka x Naruto? mrgreen eek co a takie taz sa!! Ja nie mam ani jednego a ty??? masz jakies??? ja aktualnie przerzywam glud bo nie mam zadnych nowych doujinshi z Naruto......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:04 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Szkoda, >Odsówa sie < Ale jak sie namyslisz to powiedz... No to niefajnie. Nie ja jestem Moderatorem... a jak wiadomo my jestesmy niezniszczalni, ... Ale ... ale... ja mam sposob ! >_> <_<* biegnie tupiac nozkami do kuchni* Muhahahah heart * wraca z duzym arbuzem* ten owoc kazdego zniszczy heart ( a przynajmniej jego pecherz x_X''' ) >wykonuje atak na arbuza i przecina go szybko na dwie czesci< Uuuuuuuuuuu * siada na kanapie i przyklada jeden palec do ust jak male dziecko* uuuuuu teraz sa 2 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:05 am
gorąco D: gorąco D: siedzenie przy otwartym oknie w staniku nie pomaga x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:07 am
wrrrrrr * warczy* pogonimi kicusia zaraz z tego kata ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:08 am
renge_karen EvilYuki renge_karen cio sie stalo?? *kuca obok niej* nooo-thing. Wracajac do dojinów: masz jakies Iruka x Naruto? mrgreen eek co a takie taz sa!! Ja nie mam ani jednego a ty??? masz jakies??? ja aktualnie przerzywam glud bo nie mam zadnych nowych doujinshi z Naruto...... mam 381 MB dojinów z Naruto. Pary różne - Itachi x Sasuke, Sasuke x Naruto, Kakashi x Iruka, Kakashi x Sasuke... Kiba x Shino... i znalazłam na necie tylko jedno Iruka x Naruto. Niestety, wywaliłam z prozaicznego powodu - yaoi okazał się hentaiem, bo Naruto uzywa "Sexy no Jutsu" sweatdrop też mam niedobór dojinów... dzis wszystkie pięknie posegregowałam w pary, ale ja wciąż chcę więcej... i więcej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:09 am
oliviana gorąco D: gorąco D: siedzenie przy otwartym oknie w staniku nie pomaga x3 do piwnicy sie udaj po chlod xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:10 am
Rin_Youkai Uuuuuuuuuuu * siada na kanapie i przyklada jeden palec do ust jak male dziecko* uuuuuu teraz sa 2 whee Ciach ciach pocioł go na kawałeczki.... oliviana" Uciac bez majtek, a jeszcze zrob sobie fotke bez to ci powiem co zrobic aby, było chłodniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:11 am
Rin_Youkai wrrrrrr * warczy* pogonimi kicusia zaraz z tego kata ninja *wyciąga pazury* lepiej daj mi półarbuza, ziom... w ogóle opierdoliłabym Bee za przerżnięcie go... należalo dużą strzykawką wprowadzić do arbuza trochę wódki, zostawić na noc w lodówce a potem ostrożnie otwierać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:13 am
BeeWolf Rin_Youkai Uuuuuuuuuuu * siada na kanapie i przyklada jeden palec do ust jak male dziecko* uuuuuu teraz sa 2 whee Ciach ciach pocioł go na kawałeczki.... oliviana" Uciac bez majtek, a jeszcze zrob sobie fotke bez to ci powiem co zrobic aby, było chłodniej. eek eek ja tez chce sprobowac heart __ heart * wyciage rece po miecz * Yuki: bierz jak chcesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:13 am
EvilYuki mam 381 MB dojinów z Naruto. Pary różne - Itachi x Sasuke, Sasuke x Naruto, Kakashi x Iruka, Kakashi x Sasuke... Kiba x Shino... i znalazłam na necie tylko jedno Iruka x Naruto. Niestety, wywaliłam z prozaicznego powodu - yaoi okazał się hentaiem, bo Naruto uzywa "Sexy no Jutsu" sweatdrop też mam niedobór dojinów... dzis wszystkie pięknie posegregowałam w pary, ale ja wciąż chcę więcej... i więcej... O Foka eek !!!
ja zaraz zobacze ile ja mam doujinshiow.... a hentaje sa spoko ^^
*patrzy like ma mega doujnshiow* 292MB lacznie z hentajami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:16 am
renge_karen EvilYuki mam 381 MB dojinów z Naruto. Pary różne - Itachi x Sasuke, Sasuke x Naruto, Kakashi x Iruka, Kakashi x Sasuke... Kiba x Shino... i znalazłam na necie tylko jedno Iruka x Naruto. Niestety, wywaliłam z prozaicznego powodu - yaoi okazał się hentaiem, bo Naruto uzywa "Sexy no Jutsu" sweatdrop też mam niedobór dojinów... dzis wszystkie pięknie posegregowałam w pary, ale ja wciąż chcę więcej... i więcej... O Foka eek !!!
*patrzy like ma mega doujnshiow* 292MB lacznie z hentajami [przechwalanie mode=on] do tego dodajmy jeszcze 154 MB dojinshi z innych serii oraz 166MB z "One Piece". Z tego wychodzi nam 700 MB dojinów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:17 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai Uuuuuuuuuuu * siada na kanapie i przyklada jeden palec do ust jak male dziecko* uuuuuu teraz sa 2 whee Ciach ciach pocioł go na kawałeczki.... oliviana" Uciac bez majtek, a jeszcze zrob sobie fotke bez to ci powiem co zrobic aby, było chłodniej. eek eek ja tez chce sprobowac heart __ heart * wyciage rece po miecz * >patrzy sie na nia< E nie lepiej nie, ... >daje jej kawałeczek arbuza i czochra jej fryzurke.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:20 am
BeeWolf >patrzy sie na nia< E nie lepiej nie, ... >daje jej kawałeczek arbuza i czochra jej fryzurke.< buuu .__. * dyskretnie stara sie zawinac mu miecz* ale ja bede ostrozna ^o^ * mymymymymmyymmymymymymymy * wcina arbuza heart 4laugh Co ty w ogole studiujesz? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:21 am
EvilYuki renge_karen EvilYuki mam 381 MB dojinów z Naruto. Pary różne - Itachi x Sasuke, Sasuke x Naruto, Kakashi x Iruka, Kakashi x Sasuke... Kiba x Shino... i znalazłam na necie tylko jedno Iruka x Naruto. Niestety, wywaliłam z prozaicznego powodu - yaoi okazał się hentaiem, bo Naruto uzywa "Sexy no Jutsu" sweatdrop też mam niedobór dojinów... dzis wszystkie pięknie posegregowałam w pary, ale ja wciąż chcę więcej... i więcej... O Foka eek !!!
*patrzy like ma mega doujnshiow* 292MB lacznie z hentajami [przechwalanie mode=on] do tego dodajmy jeszcze 154 MB dojinshi z innych serii oraz 166MB z "One Piece". Z tego wychodzi nam 700 MB dojinów xd Przechwalamy sie to sie przechwalamy!!
Rozmiar uporzadkowanych Doujinshiow: 690MB i jeszcze przybywaja nowe...... =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|