|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:04 am
Omega Sun Rin_Youkai renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD a ja od tygodnia chodze po domu w bieliznie, bo inaczej nie da sie wysiedziec xp *siada grzecznie w kącie* edit// nie przeszkadzajcie sobie dziewczyny, mnie tu nie ma wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:09 am
EvilYuki Ach, Karen, jużdruga osoba chwali mego siga... whee To ja jeszce powiem ze mamy obie wianki na glowie ^^ i szaliczki norisa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:13 am
Autark *siada grzecznie w kącie* edit// nie przeszkadzajcie sobie dziewczyny, mnie tu nie ma wink Pan Pozreracz Kotow ^^ *rzuca sie na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:21 am
renge_karen Autark *siada grzecznie w kącie* edit// nie przeszkadzajcie sobie dziewczyny, mnie tu nie ma wink Pan Pozreracz Kotow ^^ *rzuca sie na niego**łapie ją* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:21 am
EvilYuki Omi: Też sobie tak myślałam, ze chyba wolałabym, żeby padało... taki upał jest fajny, jak się siedzi gdzieś nad jeziorem, czy morzem... dokladnie, tak bym sobie posprzatala, pocwiczyla, poszla na silownie albo zakupy itd a przez taki upal nic sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:23 am
Goraco wam ? Zapraszam na 3 godziny Kendo, w bawełnianym ubanku i zbroi ... człowiek osiaga temperature 50C. Po wypiciu 2 litrów wody sie nie sika ...
A tak to czesc buraki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:25 am
Rin jest super i super ją lubie, ma takie super ... redface , po prostu super super ją lubie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:29 am
BeeWolf Goraco wam ? Zapraszam na 3 godziny Kendo, w bawełnianym ubanku i zbroi ... człowiek osiaga temperature 50C. Po wypiciu 2 litrów wody sie nie sika ... A tak to czesc buraki. tak z wlasnej woli? to samobojstwo albo co najmniej zaawansowany masochizm xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:30 am
Autark renge_karen Autark *siada grzecznie w kącie* edit// nie przeszkadzajcie sobie dziewczyny, mnie tu nie ma wink Pan Pozreracz Kotow ^^ *rzuca sie na niego* *łapie ją* smile *cieszy pyska ^D^* siemanko ^^ *cmok go w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:32 am
renge_karen Autark renge_karen Autark *siada grzecznie w kącie* edit// nie przeszkadzajcie sobie dziewczyny, mnie tu nie ma wink Pan Pozreracz Kotow ^^ *rzuca sie na niego**łapie ją* smile *cieszy pyska ^D^* siemanko ^^ *cmok go w policzek* *zdejmuje łapki z jej piersi* jakoś tak na mnie sie rzuciłaś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:33 am
Omega Sun BeeWolf Goraco wam ? Zapraszam na 3 godziny Kendo, w bawełnianym ubanku i zbroi ... człowiek osiaga temperature 50C. Po wypiciu 2 litrów wody sie nie sika ... A tak to czesc buraki. tak z wlasnej woli? to samobojstwo albo co najmniej zaawansowany masochizm xp No bo my masochosci jestesmy. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:35 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Goraco wam ? Zapraszam na 3 godziny Kendo, w bawełnianym ubanku i zbroi ... człowiek osiaga temperature 50C. Po wypiciu 2 litrów wody sie nie sika ... A tak to czesc buraki. tak z wlasnej woli? to samobojstwo albo co najmniej zaawansowany masochizm xp No bo my masochosci jestesmy. mrgreen masochizm razy 2 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:37 am
Rin_Youkai BeeWolf No bo my masochosci jestesmy. mrgreen masochizm razy 2 ninja Najlepiej jest jak ze zmeczenia i goraca robi sie ciemno przed oczami. To jest KUL. Jak w gorach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:40 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf No bo my masochosci jestesmy. mrgreen masochizm razy 2 ninja Najlepiej jest jak ze zmeczenia i goraca robi sie ciemno przed oczami. To jest KUL. Jak w gorach ? Fajnie 3nodding troche mnie nogi ( i du** ==) bola, bo od 6 do 19 na nogach bylam xd Czarno przed oczami jest zle @_@'''' Zleeee ninja i nogi z waty tez .__. to jest dosc przerazajace uczucie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:43 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf No bo my masochosci jestesmy. mrgreen masochizm razy 2 ninja Najlepiej jest jak ze zmeczenia i goraca robi sie ciemno przed oczami. To jest KUL. Jak w gorach ? Fajnie 3nodding troche mnie nogi ( i du** ==) bola, bo od 6 do 19 na nogach bylam xd Czarno przed oczami jest zle @_@'''' Zleeee ninja i nogi z waty tez .__. to jest dosc przerazajace uczucie ninja >Wyciaga w jej strone rece< jak cie D boli to ja pomasuje cool ... jak cos jest złe to jest dobre, o ile sie nie padnie nieprzytomnie na ziemie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|