|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:47 am
renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:48 am
renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D nie strasz xd normalnie mam bluzke na ramiaczkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:50 am
Rin_Youkai renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD ja sukienek nie lubie ale mam krotkie spodenki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:51 am
EvilYuki renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D nie strasz xd normalnie mam bluzke na ramiaczkach... czym mam nie ztraszyc???
a moja bluzka to sie do mnie przykleila i ja musialam sciagnac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:51 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD ja sukienek nie lubie ale mam krotkie spodenki :3ja akurat ta lubie, bo jest czarna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:52 am
Rin_Youkai renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD a ja od tygodnia chodze po domu w bieliznie, bo inaczej nie da sie wysiedziec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:53 am
renge_karen EvilYuki renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D nie strasz xd normalnie mam bluzke na ramiaczkach... czym mam nie ztraszyc???
a moja bluzka to sie do mnie przykleila i ja musialam sciagnac XP ach, te upaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:54 am
Omega Sun Rin_Youkai renge_karen Tak tu goraco ze bez bluzki siedze ^D ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD a ja od tygodnia chodze po domu w bieliznie, bo inaczej nie da sie wysiedziec xp nie, to ja nie mam aż tak gorąco... słońce do okien mi wpada dopiero pod wieczór.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:56 am
Do oka z nimi ><
A Yukis fajnego masz sigusia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:56 am
Omega Sun Rin_Youkai ja w sukience, bo mi krotkie spodenki do prania zabrali XD a ja od tygodnia chodze po domu w bieliznie, bo inaczej nie da sie wysiedziec xp OZ! nie to ja mam zawsze jakis mroczny skrawek ( a moze i to 3/4 XD) domu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:58 am
Rin_Youkai ja akurat ta lubie, bo jest czarna XD XD musi cie troche w niej grzac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:59 am
renge_karen Rin_Youkai ja akurat ta lubie, bo jest czarna XD XD musi cie troche w niej grzac XP Nie, ja mam chlodno w domu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:00 am
EvilYuki nie, to ja nie mam aż tak gorąco... słońce do okien mi wpada dopiero pod wieczór. a u mnie jest odwrotnie, z samego rana slonce przygrzewa pokoj tak, ze nie da sie w nim siedziec, a potem jest juz troche chlodniej. Jak pada deszcz, to jest pare godzin chlodu a potem znow to samo xp Szczerze mowiac chyba bym wolala deszczowe wakacje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:02 am
Omega Sun EvilYuki nie, to ja nie mam aż tak gorąco... słońce do okien mi wpada dopiero pod wieczór. a u mnie jest odwrotnie, z samego rana slonce przygrzewa pokoj tak, ze nie da sie w nim siedziec, a potem jest juz troche chlodniej. Jak pada deszcz, to jest pare godzin chlodu a potem znow to samo xp Szczerze mowiac chyba bym wolala deszczowe wakacje. ja mam nadzieje ze niedlugo u mnie spadnie deszcz bo takie fajne szare chmurki sa mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 9:03 am
Ach, Karen, jużdruga osoba chwali mego siga... whee
Omi: Też sobie tak myślałam, ze chyba wolałabym, żeby padało... taki upał jest fajny, jak się siedzi gdzieś nad jeziorem, czy morzem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|