|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:19 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ryuukei oshii *walczy z nagrywarka* mad ... . Nie lepiej jakiś młot? w praktyce jest lepszy na nagrywarki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:20 pm
Karnaaa RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie trzeba, danke. ...Co można robić na wsi, w której nie ma neta, są 4 kanały w tv a okoliczne wioski już będąc dzieckiem się poznało na pamięć? podziwiac widoczki, rozmawiac z ludzmi, czytac, sluchac muzyki, uprawiac jakis sport, podlewac kwiatki, opiekowac sie zwierzetami, kapac sie w rzece isc na wiejska dyskoteke.... jest masa opcji xd ... . ...Hm... ...Oprócz czytania i słuchania muzy nic fajnego... ...Właśnie dlatego nie lubię wsi.Ja jestem ze wsi stare ...Napisałaś to...żebym Ci współczuł, prawda? mrgreen Moje kondolencje, że mieszkasz na wsi, serio. blaugh ...Szczerze przyznaję, że po prostu nienawidzę wsi... ...Szczególnie tej...tu jest taka zła specyficzna aura...ale to za dluga opowieść.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny RUFUS.ABBYSINIAN Ryuukei oshii *walczy z nagrywarka* mad ... . Nie lepiej jakiś młot? w praktyce jest lepszy na nagrywarki....
wystarczy but...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie trzeba, danke. ...Co można robić na wsi, w której nie ma neta, są 4 kanały w tv a okoliczne wioski już będąc dzieckiem się poznało na pamięć? podziwiac widoczki, rozmawiac z ludzmi, czytac, sluchac muzyki, uprawiac jakis sport, podlewac kwiatki, opiekowac sie zwierzetami, kapac sie w rzece isc na wiejska dyskoteke.... jest masa opcji xd isc na browara pod sklep, wyrywac lachony, zrobic grila/ognisko, pracowac na polu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:22 pm
Julka radioaktywny RUFUS.ABBYSINIAN Ryuukei oshii *walczy z nagrywarka* mad ... . Nie lepiej jakiś młot? w praktyce jest lepszy na nagrywarki....
wystarczy but... To chyba jakiś traper.... bo adidasam raczej nic nie wywalczysz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:22 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Karnaaa RUFUS.ABBYSINIAN ... . ...Hm... ...Oprócz czytania i słuchania muzy nic fajnego... ...Właśnie dlatego nie lubię wsi.Ja jestem ze wsi stare ...Napisałaś to...żebym Ci współczuł, prawda? mrgreen Moje kondolencje, że mieszkasz na wsi, serio. blaugh ...Szczerze przyznaję, że po prostu nienawidzę wsi... ...Szczególnie tej...tu jest taka zła specyficzna aura...ale to za dluga opowieść. nie,porostu ciekawi mnie po co jezdzisz na wies skoro Ci sie tam nie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:23 pm
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ... . ...Hm... ...Oprócz czytania i słuchania muzy nic fajnego... ...Właśnie dlatego nie lubię wsi.a co robisz w domu poza siedzeniem przed kompem i ogladaniem tv smile ? ...Sporo rzeczy, ktorych nie jestem w stanie robić tutaj. ...Poza tym to miejsce zabiera mi wszelką ochotę do robienia czegokolwiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:25 pm
Ryuukei oshii *walczy z nagrywarka* mad przywal z lacza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa nie,porostu ciekawi mnie po co jezdzisz na wies skoro Ci sie tam nie podoba ...Wiesz, zawsze zadaje takie pytanie rodzicom, gdy mnie tam zaciągają. ...Odpowiedź ogranicza się do tego, że "trzeba odwiedzić dziadka i reszte rodziny", "pobędziesz trochę na świeżym powietrzu" itp. ...A ja to wszystko tak naprawdę mam gdzieś i jest to ostatni raz, kiedy udało im się mnie zaciągnąć na całe 10 dni tutaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny To chyba jakiś traper.... bo adidasam raczej nic nie wywalczysz.... ostatnio szpilka przywalilam i podzialalo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wogulę ktoś z tego towarzystwa grał w Quake 4? Fajna gierka kampania też. (jestem świadom że, może was to nie interesować....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:26 pm
...Dobra, to by było na tyle, czas się zbierać. ...Miło było poczuć kontakt z namiastą cywilizacji. mrgreen ...Możecie mi życzyć, zeby czas jak najszybciej mi zlecial. mrgreen ...Trzymta się, sayonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:27 pm
Julka radioaktywny To chyba jakiś traper.... bo adidasam raczej nic nie wywalczysz.... ostatnio szpilka przywalilam i podzialalo mrgreen A japonkami próbowałaś...? myślę że może poskutkować jak przywalisz z czuba.... smile (tylko sobie pazoorów nie połam....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 12:29 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Karnaaa nie,porostu ciekawi mnie po co jezdzisz na wies skoro Ci sie tam nie podoba ...Wiesz, zawsze zadaje takie pytanie rodzicom, gdy mnie tam zaciągają. ...Odpowiedź ogranicza się do tego, że "trzeba odwiedzić dziadka i reszte rodziny", "pobędziesz trochę na świeżym powietrzu" itp. ...A ja to wszystko tak naprawdę mam gdzieś i jest to ostatni raz, kiedy udało im się mnie zaciągnąć na całe 10 dni tutaj. rolleyes wiesz na mojej wsi jest co robic , tylko trzeba dorwac odpowiednich ludzi. Tak sie zastanawiam czy przynajmnej probujesz sie dobrze bawic , czy na wstepie sobie wkreciles ze na wsi musisz sie nudzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|