|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:05 am
Setsuna Dragonclaw od czasu do czasu pijam bawarke... ta 'tradycyjna' z mlekiem... ale ja za to nie tkne zadnego liptona... sage, assam tak... liptona nie ninja bawarka jest obrzydliwa a saga jest wynalazkiem koncernu lipton skierowanym do niewymagajacej klienteli. To co zostanie z herbat lipton jest wrzucane do torebek sagi, mowiac obrazowo to takie zmiotki z podlogi. Wystarczy zobaczyc jak wyglada dzbanek po jej zaparzeniu a jak po liptonie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:14 am
Omega Sun bawarka jest obrzydliwa a saga jest wynalazkiem koncernu lipton skierowanym do niewymagajacej klienteli. To co zostanie z herbat lipton jest wrzucane do torebek sagi, mowiac obrazowo to takie zmiotki z podlogi. Wystarczy zobaczyc jak wyglada dzbanek po jej zaparzeniu a jak po liptonie sweatdrop ojj... narzekasz... herbatka to herbatka... byle byla dobra... =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:22 am
Anzelmo ojj... narzekasz... herbatka to herbatka... byle byla dobra... =^_^= ja kupuje te firmy bio-active, sa bdb jakosci po przystepnej cenie a do tego ogromny wybor 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:38 am
thx xd Julka nawett nie bede tego ogladal, japonczycy sa... dziwni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:42 am
NOFX [Wolves In Wolves' Clothing #06] The Man I Killed [1:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:42 am
Kiray thx xd Julka nawett nie bede tego ogladal, japonczycy sa... dziwni ale to tylko...
wypadanie z foteli
no i 2 wersja jeszcze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:46 am
opcy NOFX [Wolves In Wolves' Clothing #06] The Man I Killed [1:18] czesc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:47 am
Julka opcy NOFX [Wolves In Wolves' Clothing #06] The Man I Killed [1:18] czesc XD czesc.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:48 am
Julka ale to tylko...
wypadanie z foteli
no i 2 wersja jeszcze... mrgreen raz widzialem jakis japonski program w ktorym ukryta kamera rejestrowala jak do siedzacych na przystankach, uczelniach w metrze kobiet podbiegal facet i siusial na nie... od tego momentu nie ogladam japonskich teleturniejow i innych podobnych filmikow oi! oi! oi! bucu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:50 am
Omega Sun Anzelmo ojj... narzekasz... herbatka to herbatka... byle byla dobra... =^_^= ja kupuje te firmy bio-active, sa bdb jakosci po przystepnej cenie a do tego ogromny wybor 3nodding też bardzo lubię tę firmę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:51 am
Kiray Julka ale to tylko...
wypadanie z foteli
no i 2 wersja jeszcze... mrgreen raz widzialem jakis japonski program w ktorym ukryta kamera rejestrowala jak do siedzacych na przystankach, uczelniach w metrze kobiet podbiegal facet i siusial na nie... od tego momentu nie ogladam japonskich teleturniejow i innych podobnych filmikow ten jest z cenzura i tylko z facetami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:53 am
...Ave. ...Jestem na wsi (brrr...), ale udało mi się dorwać do kompa od kuzynów. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|