|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:41 pm
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii a zly i stronniczy Mod przyjal Aidanne zapni te kurtke bo ci cos wystaje.. nic mi nie wystaje O.owystaje miejsce pomiedzy tym co mogloby wypasc... @Setsu: dziwnym nie jest.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:42 pm
opcy wystaje miejsce pomiedzy tym co mogloby wypasc... wydaje ci sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:42 pm
Ryuukei oshii a zly i stronniczy Mod przyjal Aidanne tys mod ze swoimi zasadami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:44 pm
Aidanna Ryuukei oshii a zly i stronniczy Mod przyjal Aidanne tys mod ze swoimi zasadami 3nodding o, Aidanna... *popija czerwoną herbatę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:46 pm
EvilYuki Aidanna Ryuukei oshii a zly i stronniczy Mod przyjal Aidanne tys mod ze swoimi zasadami 3nodding o, Aidanna... *popija czerwoną herbatę* ale tilko na chwilke... zeby sprawdzic repertuary kin i zobaczyc jaka pogoda bedzie, bo chcemy isc z Przemkiem na plaze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:47 pm
Aidanna EvilYuki Aidanna Ryuukei oshii a zly i stronniczy Mod przyjal Aidanne tys mod ze swoimi zasadami 3nodding o, Aidanna... *popija czerwoną herbatę* ale tilko na chwilke... zeby sprawdzic repertuary kin i zobaczyc jaka pogoda bedzie, bo chcemy isc z Przemkiem na plaze 3nodding smile No to ja zmykam na oekaki =^.^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:47 pm
Ryuukei oshii opcy wystaje miejsce pomiedzy tym co mogloby wypasc... wydaje ci sie mrgreen jak sie szybko przebrala.. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:48 pm
opcy Ryuukei oshii opcy wystaje miejsce pomiedzy tym co mogloby wypasc... wydaje ci sie mrgreen jak sie szybko przebrala.. lol 1)przed sekunda 2) przymierzam g-corpa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:48 pm
EvilYuki smile No to ja zmykam na oekaki =^.^= tio papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:54 pm
opcy @Setsu: dziwnym nie jest.. cool a wrecz oczywistym... ach te stare przyzwyczajenia... mecz juz sie skonczyl?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:56 pm
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii opcy wystaje miejsce pomiedzy tym co mogloby wypasc... wydaje ci sie mrgreen jak sie szybko przebrala.. lol 1)przed sekunda 2) przymierzam g-corpa blaugh wszystkie tak mowia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 12:57 pm
Setsuna Dragonclaw opcy @Setsu: dziwnym nie jest.. cool a wrecz oczywistym... ach te stare przyzwyczajenia... mecz juz sie skonczyl?sie nie skończył
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 1:01 pm
a dobra ja zmykam! jutro trzeba wstac o 6! zrobic sniadanko... i ucienknac z domu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 1:03 pm
Aidanna a dobra ja zmykam! jutro trzeba wstac o 6! zrobic sniadanko... i ucienknac z domu 4laugh ja proponuje wstac o 5... a wogole lepiej nie spac... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 1:05 pm
Anzelmo Aidanna a dobra ja zmykam! jutro trzeba wstac o 6! zrobic sniadanko... i ucienknac z domu 4laugh ja proponuje wstac o 5... a wogole lepiej nie spac... xD nie nie.... 6 to odpowiednia godzina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|